Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple
List/Grid

Videoclipuri lansate de The Weeknd

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu The Weeknd pe InfoMusic:

Videoclip nou:
SZA, The Weeknd, Travis Scott - Power Is Power (Game of Thrones)

Videoclip SZA The Weeknd Travis Scott Power is Power Game of Thrones

SZA, The Weeknd şi Travis Scott au lansat în luna aprilie piesa "Power Is Power", care apare pe coloana sonoră a celebrului serial HBO "Game of Thrones". Melodia hip-hop a făcut senzaţie printre fanii artiştilor şi acum primeşte un videoclip cu secvenţe din legendarele lupte ale ultimelor episoade GoT.

Videoclip nou:
Gesaffelstein & The Weeknd - Lost in the Fire

Videoclip Gesaffelstein The Weeknd Lost in the Fire

The Weeknd începe anul cu o piesă nouă, "Lost in the Fire", colaborare cu Gesaffelstein. Melodia primeşte un videoclip editat impecabil, în care The Weeknd cântă în faţa camerei, iar o figură vopsită cu negru gravitează în jurul său. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

Videoclip nou:
The Weeknd - Call Out My Name

The Weeknd a lansat videoclipul piesei "Call Out My Name". Melodia este extrasă de pe EP-ul "My Dear Melancholy", lansat la sfârșitul lunii martie 2018.

Videoclip nou:
The Weeknd - Secrets

Videoclip The Weeknd Secrets

Încă de când a lansat The Weeknd albumul "Starboy" în 2016, una dintre cele mai inedite piese a fost "Secrets". Asta datorită soundului disco. Melodia tocmai a primit un videoclip oficial, unul elegant şi plin de opulenţă.

Videoclip nou:
Lana Del Rey - Lust For Life ft. The Weeknd

Lana Del Rey - Lust For Life (Official Video) ft. The Weeknd

Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei ce denumește noul ei album, ”Lust For Life”. Piesa este înregistrată în colaborare cu The Weeknd.

Videoclip nou:
The Weeknd - I Feel It Coming ft. Daft Punk

The Weeknd - I Feel It Coming ft. Daft Punk

The Weeknd a lansat videoclipul piesei ”I Feel It Coming”, single ce poartă amprenta Daft Punk. Vizualul a fost regizat de Warren Fu și produs de Raffi Adlan.

Videoclip nou:
The Weeknd - Reminder

Videoclip The Weeknd Reminder

The Weeknd a lansat un videoclip plin de vedete pentru piesa "Reminder", de pe albumul "Starboy". El vine în continuarea lui "Party Monster", lansat luna trecută şi continuă atmosfera de party din acesta, incluzând şi o serie de nume mari.

Videoclip nou:
The Weeknd - Party Monster

The Weeknd - Party Monster

The Weeknd a lansat videoclipul noului single ”Party Monster”. Vizualul continuă povestea relatată în clipurile anterioare, respectiv ”Starboy” și scurtmetrajul ”Mania”.

Videoclip nou:
The Weeknd - M A N I A

The Weeknd - M A N I A

The Weeknd a lansat un scurtmetraj de 12 minute intitulat ”Mania”. Fanii pot asculta pe fundal noile piese ”All I Know” (feat. Future), “Sidewalks” (feat. Kendrick Lamar), “Party Monster” și “I Feel It Coming” (feat. Daft Punk).

Videoclip nou:
The Weeknd - False Alarm (Explicit)

The Weeknd - False Alarm

The Weeknd a lansat videoclipul noului single ”False Alarm”. Vizualul este regizat de Ilya Naishuller și produs de Clarissa Troop.

Videoclip nou:
The Weeknd - Starboy ft. Daft Punk

The Weeknd - Starboy ft. Daft Punk

The Weeknd a lansat videoclipul primei sale colaborări cu Daft Punk - ”Starboy”. Vizualul cinematic regizat de Grant Singer subliniază ideea unui nou început în cariera artistului canadian.

Videoclip nou:
Future - Low Life ft. The Weeknd

Future - Low Life ft. The Weeknd

Rapper-ul american Future a colaborat cu The Weeknd pentru noul single ”Low Life”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de The Zac Facts.

Videoclip nou:
The Weeknd - In The Night

The Weeknd - In The Night

The Weeknd a lansat videoclipul noului single ”In The Night”. Melodia a fost produsă de Max Martin, cel care a contribuit și la producția hitului "Can't Feel My Face". Pentru videoclip, The Weeknd a colaborat cu BRTHR și Sara Greco, personajul feminin central fiind interpretat de modelul Bella Hadid.

Videoclip nou:
The Weeknd feat. Eminem - The Hills Remix ( A Virtual Reality Experience)

The Weeknd - The Hills remix feat. Eminem ( A Virtual Reality Experience)

The Weeknd se avântă în haosul unei realități virtuale în noul videoclip al remixului ”The Hills”. Noua versiune a piesei este înregistrată în colaborare cu Eminem.

Videoclip nou:
The Weeknd - Tell Your Friends

The Weeknd - Tell Your Friends

The Weeknd a lansat videoclipul noului single ”Tell Your Friends”. Piesa este extrasă de pe albumul „Beauty Behind the Madness”, așteptat pe piață luna aceasta.

Videoclip nou:
The Weeknd - Can't Feel My Face

The Weeknd - Can't Feel My Face

The Weeknd a lansat videoclipul noului single ”Can't Feel My Face”. Pentru acest vizual, artistul canadian a colaborat cu regizorul și bunul său prieten Grant Singer.

Videoclip nou:
The Weeknd - The Hills

The Weeknd - The Hills

The Weeknd a lansat videoclipul noului single ”The Hills”. Piesa artistului canadian va fi inclusă pe un nou album, așteptat pe piață anul acesta.

Videoclip nou:
The Weeknd - Earned It (Fifty Shades of Grey / Explicit)

Videoclip ”Earned It” (Fifty Shades of Grey)

The Weeknd a lansat un videoclip explicit pentru piesa ”Earned It” de pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”. Elementele erotice sunt vizibil prezente, tensiunea creată prin imagini și linia melodică fiind în ton cu tematica romanului scris de E. L. James.

CLOSE
CLOSE