Urmărește-ne în Social Media

The Weeknd - Die For You

The Weeknd a lansat videoclipul piesei "Die For You", extrasă de la albumul "Starboy". Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Cu ocazia aniversării a cinci ani de la lansarea discului "Starboy", The Weeknd a lansat un videoclip oficial pentru una dintre piesele albumului - "Die For You". Clipul este regizat de Christian Breslauer și este inspirat de serialul "Stranger Things".

Videoclipul arată un băiat care se ascunde într-un șopron din grădina unei case. Este găsit de unul dintre locuitorii casei, o adolescentă. Între cei doi se naște o prietenie, însă părinții fetei nu sunt de acord cu această amiciție. Mai mult, află că băiatul are puteri telekinetice și este căutat de oficialii guvernamentali. Aceștia reușesc să îi descopere locația, ceea ce duce la o confruntare dramatică.

Pe lângă lansarea clipului aniversar, The Weeknd a anunțat o colecție limitată de merchandise. Aceasta cuprinde hanorace, tricouri, genți și jachete premium realizate manual, disponibile fie din denim, fie din piele.

În altă ordine de idei, The Weeknd a stabilit un nou record cu "Blinding Lights". Este noua piesă de pe primul loc în Billboard Hot 100 Song of All Time. La doi ani de la lansare, melodia a devenit cea mai importanta piesă dintre cele aproape 30.000 care au intrat în top-ul cu o istorie de 63 de ani.

Comentarii