Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO
Coperta single Pendulum Come Alive

Pendulum a lansat prima piesă din 2021, "Come Alive" - AUDIO

Pendulum a lansat prima sa piesă din anul 2021, "Come Alive", care este mai degrabă o combinaţie între pop şi EDM, decât DNB-ul aşteptat de fani. Acesta este al treilea single al grupului după cele două din 2020, la rândul lor sosite după un deceniu de pauză. Se ascultă în articol.

Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Cea de-a șasea ediție a conferinței Mastering the Music Business îl are ca invitat pe Jordan Rudess, multi-instrumentist al trupei americane de progressive metal Dream Theater. Conferința va avea loc în perioada 31 august - 2 septembrie la București.

David Bowie în videoclipul piesei ”Let's Dance”

Fanii lui David Bowie vor putea asculta în curând o colecție de piese nelansate până acum

Casa de discuri Parlophone Records a anunțat lansarea unei colecții de 21 de piese create în perioada "The Man Who Sold The World". Noul set de melodii va sosi pe 28 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Colecția aniversară Subcarpați 10

Subcarpați lansează colecția aniversară SUB 10, care include întreaga discografie a grupului

Subcarpați aniversează 10 ani de activitate muzicală cu o lansare mult așteptată. Întreaga discografie a grupului devine disponibilă în format fizic, trupa incluzând într-o colecție toate albumele, precum și produse de merch în ediție aniversară.

Audrey Hepburn în trailerul filmului "Breakfast at Tiffany's"

Viața celebrei actrițe Audrey Hepburn va fi subiectul unui serial

Audrey Hepburn, una dintre emblemele hollywoodiene, revine în atenția publicului în cadrul unui viitor serial bazat pe scrierile fiului actriţei, Luca Dotti, şi ale jurnalistului şi romancierului italian Luigi Spinola. Găsești mai multe detalii în articol.

Concertele Pink Martini din București se reprogramează pentru a doua oară consecutiv

Concertele pe care trupa Pink Martini le va susține în București se vor amâna cu încă un an. Având în vedere situația încă incertă cauzată de pandemie și faptul că siguranța publicului și a întregii echipe este prioritară, organizatorii anunță reprogramarea concertelor pentru primăvara anului 2022. Mai multe detalii în articol.

Colectie haine Rammstein Balenciaga

Rammstein colaborează cu Balenciaga, lansând o colecţie de haine şi un playlist Apple Music

Rammstein ne-a obişnuit cu proiecte trăznite, de la videoclipuri XXX şi jucării erotice cu mulaje ale muzicienilor la merch-ul generic pentru formaţiile rock. De această dată îşi asociază numele cu o casă de modă high end, Balenciaga, pentru o serie de haine, dar şi un playlist. Avem detalii în articol.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Apreciată pentru frumusețea și reușitele sale, Jennifer Lopez stârnește până și admirația foștilor ei iubiți. Atât fostul soț Mark Anthony, cât și fostul logodnic Ben Affleck o apreciază pe J.Lo pentru intuiția sa extraordinară și determinarea cu care duce la bun sfârșit orice își propune.

Adrian Despot la MCN Podcast

Adrian Despot la MCN Podcast: "Mai important decât banii, pentru un artist, este feedback-ul pe care îl primește"

Adrian Despot a vorbit despre importanța feedback-ului în relația unui artist cu publicul său. În cea de-a doua parte a discuției sale cu Micutzu, vocalistul Vița de Vie a atras atenția asupra nevoii de autenticitate în orice act artistic.

Primele NFT-uri lansate de UNTOLD

Primele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului

Primele NFT-uri lansate de organizatorii festivalului UNTOLD sunt două colecții de cărți de tarot, intitulate Arcana Majoră și Arcana Minoră. Fiecare personaj al Arcanei Majore reprezintă un personaj principal al unei ediții UNTOLD, iar Arcana Minoră este asemănătoare unui set de cărți de joc, unde în loc de suitele clasice, inima roșie, inima neagră, romb și treflă, există suitele specifice, Rhuna, Cupele, Spadele și Bâtele.

Gojira

Gojira lansează piesa "Into The Storm", extrasă de pe viitorul album, "Fortitude" - AUDIO

Francezii de la Gojira își pregătesc fanii pentru viitorul album "Fortitude" cu un nou extras. "Into The Storm" este o piesă dinamică și intensă, pe care te invităm să o asculți în articol.

Mick Jagger Dave Grohl Eazy Sleazy

Mick Jagger şi Dave Grohl au lansat imnul ieşirii din lockdown, "Eazy Sleazy" - AUDIO

Toată lumea stă cu ochii pe Marea Britanie şi modul în care a ieşit din lockdown în această perioadă, direct în puburi, cu bere şi petreceri. Mick Jagger şi Dave Grohl sărbătoresc momentul prin lansarea piesei "Eazy Sleazy", care primeşte un videoclip cu versuri al cărui stil vizual aduce cu clipurile White Stripes. Se vede şi se ascultă în articol.

Celine Dion la Met Gala 2019

Met Gala revine cu două ediții noi; un eveniment va avea loc anul acesta

Muzeul Metropolitan de Artă din New York a anunțat că gala anuală de celebrarea a modei și a vedetelor - anulată anul trecut din cauza pandemiei - va reveni mai întâi în septembrie, apoi în luna mai a anului 2022. Mai multe detalii în articol.

Pe 1 mai, cluburile de pe litoral vor fi închise

Pe 1 mai, autoritățile române impun reguli stricte de protecție anti-COVID. Potrivit Ministrului de Interne Lucian Bode, cluburile de pe litoral vor fi închise, petrecerile fiind interzise.

Macaulay Culkin la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Macaulay Culkin a devenit tată pentru prima oară; actorul din "Singur Acasă" are un băiețel

Actorul în vârstă de 40 de ani și partenera sa, Brenda Song, au devenit fericiții părinți ai unui băiețel. Bebelușul a venit pe lume pe 5 aprilie. Mai multe detalii în articol.

Coperta cărții "The Lives of Brian"

Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian"

Brian Johnson își spune povestea de viață în biografia "The Lives of Brian". În volum este cuprins întregul parcurs al muzicianului, din copilărie până în prezent.

Decernarea Premiilor Oscar 2021 pe VOYO

Decernarea Premiilor Oscar 2021 poate fi urmărită pe platforma VOYO

Pentru prima dată, decernarea Premiilor Academiei Americane de Film va ajunge la publicul din România prin intermediul platformei VOYO. Găsești mai multe detalii în articol

Soulfly fotografie grup 2018

Soulfly anunţă un nou album; LP-ul 12 este aproape finalizat

Soulfly a anunţat un nou album la nici 3 ani după sosirea lui "Ritual". Noul LP va fi mai ritmat, dar şi agresiv, iar solistul şi creierul trupei, Max Cavalera speră să îl lanseze în 2021. E prima oară când auzim detalii despre un LP nou de la muzician în 2021 şi le aflaţi în articol.

Eugenia Nicolae la "Românii au talent"

Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO

Eugenia Nicolae și colegii săi au oferit o interpretare atipică a unei piese folclorice, rezultatul fiind pe gustul juraților și audienței. Concurenta a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Adrian Galbinu la "Românii au talent"

"Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Concurentul de 19 ani a cucerit jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare spectaculoasă de operă. Te invităm să urmărești momentul.

CLOSE
CLOSE