Urmărește-ne în Social Media

rock

Placebo

Poster eveniment Placebo

Placebo va susține un concert la Arenele Romane din București pe 30 iulie 2024. Trupa are la activ opt materiale de studio care i-au adus discuri de platină, aur și prezențe în topurile din întreaga lume.

Bilete concert Placebo la Arenele Romane

Biletele se pun în vânzare pe 14 martie, de la ora 10:00, la următoarele prețuri:

  • Premium (cu loc în zonele K si E) - 339 lei în earlybird, 359 lei în presale și 400 lei la intrare. Biletele Premium asigură acces și în zona Teren, afiș cadou și earlyentry.
  • Teren (pe teren, fără loc, în fața scenei) - 289 lei în earlybird, 309 în presale și 350 lei la intrare
  • Acces General (cu loc în Arenă) - 259 lei în earlybird, 279 lei în presale și 330 lei la intrare

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing.

Info acces:

  • Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și poate afecta auzul copiilor.
  • Organizatorii vor amenaja suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, însă recomandă să veniți din timp la eveniment. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
  • Accesul cu umbrele este interzis.

Placebo se numără printre cele mai cunoscute formații din Marea Britanie. Bazele acesteia au fost puse în 1994 de solistul și chitaristul Brian Molko și de basistul Stefan Olsdal, artiști care activează în continuare alături de trupă. Până în prezent, trupa a lansat șapte albume de studio, toate ajungând în TOP 20 în Regatul Unit, și adunând peste 11 milioane de unități vândute în întreaga lume.

Placebo a colaborat de-a lungul timpului cu artiști de talie mondială precum David Bowie, Michael Stipe sau Justin Warfield. Printre muzicienii care i-au influențat pe membrii trupei Placebo se numără David Bowie, Iggy Pop, Nirvana sau Depeche Mode. Cu toate acestea, muzica trupei a dobândit o identitate proprie, iar, la rândul său, a influențat artiști precum My Chemical Romance sau Panic! at the Disco.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 martie 2024. Ref #158458

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.