Urmărește-ne în Social Media

The Weeknd - Too Late

Operațiile estetice duse până la dezumanizare sunt subiectul noului videoclip The Weeknd, "Too Late". Notele horror pică perfect pe final de octombrie, când Halloween-ul e la doar câteva zile distanță.

The Weeknd continuă promovarea albumului "After Hours" cu un videoclip nou, pentru piesa "Too Late". Tonul ironic și ușor moralizator al artistului trece în plan secund atunci când scenariul duce povestea în zona morbidului. Dacă starea de șoc și de indignare era reacția dorită, clipul și-a făcut treaba. Ca sound, single-ul păstrează influențele electro și R&B, artistul reușind să-și patenteze un stil propriu.

Albumul "After Hours" a fost lansat pe 20 martie. Discul a primit review-uri foarte bune din partea criticilor, unii considerându-l cel mai bun LP al artistului de până acum. Tematic, albumul explorează promiscuitatea și excesul, subiecte ce pot fi identificate în single-uri ca "Heartless", "Blinding Lights", "In Your Eyes" și "Save Your Tears".

"After Hours" a fost și un succes comercial, debutând pe prima poziție în topul american US Billboard 200. Acesta a fost cel de-al patrulea album The Weeknd care se plasează în fruntea acestui clasament, o performanță atinsă, astfel, de toate albumele artistului.

Artwork-ul și estetica albumului, și ele apreciate, au fost inspirate de filme memorabile, precum "Casino" (1995), "Fear and Loathing in Las Vegas" (1998), "Joker" (2019) și "Uncut Gems" (2019) .

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Urmărește noi imagini din "The Idol", o serie creată de The Weeknd - TEASER

HBO a lansat un teaser video pentru "The Idol", viitorul serial creat de The Weeknd și Sam Levinson, cunoscut pentru popularul "Euphoria". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Teaser "The Idol"
Teaser "The Idol" │ FOTO: captură YouTube

Cântărețul de 32 de ani bifează și funcția de actor, jucând rolul un guru ce intră într-o relație cu o vedetă pop în ascensiune, interpretată de Lily-Rose Depp.

Deși proaspătul teaser nu detaliază prea mult în ceea ce privește intriga serialului, fanii "Euphoria" vor observa cu ușurință stilul viu și dramatic al lui Levinson. În clip, sunt prezentate fragmente din stilul de viață luxos de la Hollywood al personajului lui Depp - și anume un club de noapte care pare a fi un element central al poveștii "The Idol".

Având în vedere că "The Idol" se concentrează în jurul unei vedete pop, nu este prea surprinzător ca distribuția să cuprindă câțiva muzicieni reali: pe lângă The Weeknd, îi putem vedea pe Troye Sivan, Jennie de la BLACKPINK și Moses Sumney. Printre alte prezențe se numără Dan Levy, Eli Roth, Hank Azaria și Mike Dean.

The Weeknd și-a făcut debutul în actorie odată cu pelicula "Uncut Gems" din 2019. Apoi, a apărut într-un episod din "American Dad!". Mai mult, The Weeknd și-a împrumutat vocea și a dat viață unor personaje din seria americană "Robot Chicken".

TEASER "The Idol":

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4