Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Videoclip oficial: The Weeknd - Too Late

Operațiile estetice duse până la dezumanizare sunt subiectul noului videoclip The Weeknd, "Too Late". Notele horror pică perfect pe final de octombrie, când Halloween-ul e la doar câteva zile distanță.

The Weeknd continuă promovarea albumului "After Hours" cu un videoclip nou, pentru piesa "Too Late". Tonul ironic și ușor moralizator al artistului trece în plan secund atunci când scenariul duce povestea în zona morbidului. Dacă starea de șoc și de indignare era reacția dorită, clipul și-a făcut treaba. Ca sound, single-ul păstrează influențele electro și R&B, artistul reușind să-și patenteze un stil propriu.

Albumul "After Hours" a fost lansat pe 20 martie. Discul a primit review-uri foarte bune din partea criticilor, unii considerându-l cel mai bun LP al artistului de până acum. Tematic, albumul explorează promiscuitatea și excesul, subiecte ce pot fi identificate în single-uri ca "Heartless", "Blinding Lights", "In Your Eyes" și "Save Your Tears".

"After Hours" a fost și un succes comercial, debutând pe prima poziție în topul american US Billboard 200. Acesta a fost cel de-al patrulea album The Weeknd care se plasează în fruntea acestui clasament, o performanță atinsă, astfel, de toate albumele artistului.

Artwork-ul și estetica albumului, și ele apreciate, au fost inspirate de filme memorabile, precum "Casino" (1995), "Fear and Loathing in Las Vegas" (1998), "Joker" (2019) și "Uncut Gems" (2019) .

Citește mai multe despre The Weeknd
Videoclipuri cu The Weeknd
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE