Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

ȘTIRI DIN MUZICA rock

Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Cea de-a șasea ediție a conferinței Mastering the Music Business îl are ca invitat pe Jordan Rudess, multi-instrumentist al trupei americane de progressive metal Dream Theater. Conferința va avea loc în perioada 31 august - 2 septembrie la București.

David Bowie în videoclipul piesei ”Let's Dance”

Fanii lui David Bowie vor putea asculta în curând o colecție de piese nelansate până acum

Casa de discuri Parlophone Records a anunțat lansarea unei colecții de 21 de piese create în perioada "The Man Who Sold The World". Noul set de melodii va sosi pe 28 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Toulouse Lautrec - Revin în 5 minute

Toulouse Lautrec ft. Victor Rebengiuc - Revin în 5 minute

Toulouse Lautrec a lansat "Revin în 5 minute", o piesă manifest de pe albumul cu același nume. Melodia este însoțită de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Videoclip Apocalyptica Jacoby Shaddix White Room

Apocalyptica feat. Jacoby Shaddix - White Room

Apocalyptica a lansat un nou videoclip, pentru piesa "White Room", pe care colaborează cu solistul Papa Roach, Jacoby Shaddix. A trecut ceva vreme de când am văzut finlandezii într-o filmare, fie ea şi videoclip oficial, aşa că ne bucurăm să îi revem pe metalişti şi violoncelele lor, dar şi pe Jacoby. Detalii despre colaborare aflaţi în articol.


Colectie haine Rammstein Balenciaga

Rammstein colaborează cu Balenciaga, lansând o colecţie de haine şi un playlist Apple Music

Rammstein ne-a obişnuit cu proiecte trăznite, de la videoclipuri XXX şi jucării erotice cu mulaje ale muzicienilor la merch-ul generic pentru formaţiile rock. De această dată îşi asociază numele cu o casă de modă high end, Balenciaga, pentru o serie de haine, dar şi un playlist. Avem detalii în articol.

Videoclip Myles Kennedy - Get Along

Myles Kennedy - Get Along

Myles Kennedy a lansat piesa "Get Along". Melodia beneficiază de un videoclip animat pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Videoclip Royal Blood - Boilermaker

Royal Blood - Boilermaker

Royal Blood a lansat videoclipul piesei "Boilermaker", extrasă de pe albumul "Typhoons". Te invităm să-l urmărești.

Overground Showroom: Fluturi pe Asfalt

INFO & BILETE CONCERT
Gojira

Gojira lansează piesa "Into The Storm", extrasă de pe viitorul album, "Fortitude" - AUDIO

Francezii de la Gojira își pregătesc fanii pentru viitorul album "Fortitude" cu un nou extras. "Into The Storm" este o piesă dinamică și intensă, pe care te invităm să o asculți în articol.

Mick Jagger Dave Grohl Eazy Sleazy

Mick Jagger şi Dave Grohl au lansat imnul ieşirii din lockdown, "Eazy Sleazy" - AUDIO

Toată lumea stă cu ochii pe Marea Britanie şi modul în care a ieşit din lockdown în această perioadă, direct în puburi, cu bere şi petreceri. Mick Jagger şi Dave Grohl sărbătoresc momentul prin lansarea piesei "Eazy Sleazy", care primeşte un videoclip cu versuri al cărui stil vizual aduce cu clipurile White Stripes. Se vede şi se ascultă în articol.

Coperta cărții "The Lives of Brian"

Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian"

Brian Johnson își spune povestea de viață în biografia "The Lives of Brian". În volum este cuprins întregul parcurs al muzicianului, din copilărie până în prezent.

Soulfly fotografie grup 2018

Soulfly anunţă un nou album; LP-ul 12 este aproape finalizat

Soulfly a anunţat un nou album la nici 3 ani după sosirea lui "Ritual". Noul LP va fi mai ritmat, dar şi agresiv, iar solistul şi creierul trupei, Max Cavalera speră să îl lanseze în 2021. E prima oară când auzim detalii despre un LP nou de la muzician în 2021 şi le aflaţi în articol.

Rockabella - Iată-ne aici

Rockabella - Iată-ne aici

Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. "Iată-ne aici" este cel mai nou cântec-poveste prin care Rockabella ne provoacă să ne privim în suflet și să ne acceptăm transformările, oricât de neașteptate.

Artwork-ul noului single Rockabella, ”Iată-ne aici”

Teodora Moroșanu (Rockabella) spune povestea fiecăruia dintre noi în videoclipul "Iată-ne aici": "Credem foarte tare în universalitatea experiențelor care ne transformă"

Pandemia ne-a schimbat viața radical, punând în fața noastră o oglindă în care nu ne-a fost ușor să ne privim. Adevărul a fost, însă, confruntat, iar acum "Iată-ne aici", acceptând ce ni se întâmplă, după cum Rockabella descrie atât de bine în versurile noului single al trupei. Vorbind cu vocalista Teodora Moroșanu am înțeles cât de fragili suntem cu toții și, totodată, cât de puternici, atunci când reușim să spunem lucrurilor pe nume și începem să ne vindecăm. Fiecare dintre noi are câte un colac de salvare. Al Teodorei a fost muzica.

Victor Socaciu

Victor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Victor Socaciu a fost confirmat cu COVID-19. Interpretul de muzică folk a fost internat vineri într-un spital din București, după ce un prim test ar fi ieșit negativ.

Queen a lucrat la muzică nouă alături de Adam Lambert, conform lui Brian May

Brian May, reputatul chitarist al formaţiei Queen a dezvăluit într-un interviu recent că Queen a intrat în studio şi a lucrat la muzică nouă. Rezultatele se lasă totuşi aşteptate, pentru că sesiunile nu au produs încă track-uri viabile pentru o lansare. Alte detalii aflaţi în articol.

Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021

Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Concertele live au prins din nou viață, de data aceasta pe scena de la "Românii au talent". Ștefan Știucă și trupa The Mob au creat un antrenant moment muzical, ce le-a adus 4 DA. Te invităm să-l urmărești.

Videoclip Twenty One Pilots Shy Away

Twenty One Pilots - Shy Away

Twenty One Pilots a lansat pe 7 aprilie 2021 piesa "Shy Away", cu un videoclip care ni-i prezintă pe muzicieni din unghiuri care le amplifică dramatic travaliul artistic. Băieţii au revenit cu un nou concept, şi un nou album "Scaled and Icy", despre care au oferit primele detalii. Le aflaţi din articol.

FiRMA - Regina Nopții (Deșteptarea Primăverii)

FiRMA - Regina Nopții (Deșteptarea Primăverii)

FiRMA revine în atenția fanilor cu lansarea unui nou single de pe albumul "Deșteptarea Primăverii". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

”Întotdeauna Laura Stoica”, un album in memoriam

Se lansează "Întotdeauna Laura Stoica", un album de remake-uri în memoria regretatei artiste

La 15 ani de la moartea Laurei Stoica, Roton lansează împreună cu Fundația Laura Stoica un album în amintirea artistei. Intitulat "Întotdeauna Laura Stoica", discul conține atât remake-uri, cât și piese care au fost mai puțin mediatizate, precum "Călători în pustiu" și "Numai pentru tine viață!".

CLOSE
CLOSE