Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

ȘTIRI DIN MUZICA clasica

Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz

Daria i-a vrăjit pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare la harpă. Concurenta de 15 ani merge direct în semifinale după ce a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu. Te invităm să urmărești momentul.

Diana Rad la "Romănii au talent" 2021

"Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție", i-a spus Andra unei concurente de la "Românii au talent" - VIDEO

O nouă ediție "Românii au talent" s-a încheiat cu un moment spectaculos și plin de emoție. Diana Rad i-a impresionat pe jurați cu vocea sa angelică și a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești interpretarea.

Maria Rădeanu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Maria Rădeanu a ridicat juriul în picioare cu vocea și vioara sa

Maria a ajuns la inima juraților cu o interpretare complexă. Concurenta a cântat la vioară, dar și vocal piesa "Skyfall", reușind să treacă mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Marlena Botezatu în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021

Marlena Botezatu a fost apariția surpriză de la show-ul "Românii au talent"

Marlena a indus în eroare audiența și jurații "Românii au talent". Ce părea a fi un moment culinar s-a dovedit a fi un recital de operă ce a primit 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.


Lindsey Stirling - Lose You Now (feat. Mako)

Lindsey Stirling - Lose You Now (feat. Mako)

Lindsey Stirling începe anul 2021 cu o piesă emoționantă, intitulată "Lose You Now". Lansată în colaborare cu Mako (Alex Seaver), melodia vorbește despre pierderea unor oameni dragi din viața artistei, prin intermediul videoclipului fiindu-le adus un omagiu.

Fotografie oficiala Premiile Grammy 2021

Gala Premiilor Grammy 2021 a fost reprogramată din cauza pandemiei de COVID-19

Gala Premiilor Grammy 2021 nu va mai avea loc în ianuarie, așa cum a fost anunțat inițial. O nouă dată a fost stabilită, amânarea fiind determinată de numărul alarmant de cazuri de COVID-19 din Los Angeles.

Spectacol "Ceaikovski și Povestea unui Spărgător de nuci"

Spectacolul "Ceaikovski și Povestea unui Spărgător de nuci" va fi disponibil online, timp de 48 de ore

"Ceaikovski și Povestea unui Spărgător de nuci" este un proiect de educaţie prin muzică adresat copiilor între 4 şi 10 ani și face parte din seria "copilăriilor" și "poveștilor" a trupei Clasic e Fantastic. Găsești mai multe detalii în articol.

André Rieu prezintă online concertul "Magical Maastricht" - VIDEO

André Rieu le-a pregătit fanilor o surpriză de sărbători. În perioada 19 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, concertul "Magical Maastricht" va putea fi urmărit online.

Andrea Bocelli - Hallelujah (live at Teatro Regio di Parma)

Andrea Bocelli - Hallelujah (live at Teatro Regio di Parma)

Andrea Bocelli și fiica sa de 8 ani, Virginia, au înregistrat un duet înduioșător, aducând în casele celor de pretutindeni lumina Crăciunului. Cei doi interpretează piesa lui Leonard Cohen, "Hallelujah", într-o atmosferă intimă, la Teatro Regio di Parma.

Laura Bretan și Alberto Urso lansează piesa "Miracoli" - AUDIO

Laura Bretan a lansat o nouă piesă de pe albumul "World I See", intitulată "Miracoli". Înregistrată împreună cu tenorul italian Alberto Urso, aceasta este varianta în limba italiană a single-ului "Believe".

Andrea Bocelli - Ave Maria

Andrea Bocelli - Ave Maria

Andrea Bocelli continuă promovarea albumului "Believe" cu o reinterpretare emoționantă a piesei "Ave Maria". În videoclip îl vedem pe îndrăgitul tenor alături de fiica sa de 8 ani, Virginia.

Lindsey Stirling - Angels We Have Heard On High

Lindsey Stirling - Angels We Have Heard On High

Lindsey Stirling "plutește" pe apă, lăsându-se purtată de muzică în noul ei videoclip, filmat pentru o versiune nouă a colindului "Angels We Have Heard On High". Reinterpretată la vioară, linia melodică are o profunzime aparte.

Laura Bretan - Mary, Did You Know?

În prag de sărbători, Laura Bretan lansează un videoclip cu versuri pentru piesa "Mary, Did You Know?". Artista pregătește și lansarea unui album de studio, intitulat "World I See".

Concert Orchestra Simfonica a Filarmonicii George Enescu

Orchestra Simfonică a Filarmonicii "George Enescu" interpretează Beethoven live pe 3 decembrie 2020

Iubitorii de muzică simfonică se vor putea delecta pe 3 decembrie 2020 cu un concert cu muzică de Beethoven, interpretată de Orchestra Simfonică a Filarmonicii "George Enescu". Sub bagheta dirijorului englez Jonathan Berman, acest eveniment se va ţine pe scena Ateneului Român, iar concertul va fi transmis online. Avem detalii în articol.

Andrea Bocelli lansează albumul "Believe" și anunță concertul online "Believe in Christmas"

Tenorul italian de renume mondial Andrea Bocelli lansează albumul "Believe", o colecție personală de piese înălțătoare, prin care sărbătorește puterea muzicii de a calma sufletul. Cu acest prilej, muzicianul anunță și un concert de Crăciun, ce va fi transmis din spectaculosul teatru de operă Teatro Regio di Parma.

Laura Bretan lansează albumul "World I See"

Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum "Românii au talent" si "America's Got Talent", va lansa anul acesta albumul "World I See". Discul va include piesele deja cunoscute ale artistei, precum și compoziții noi, originale, unele scrise chiar de Laura.

Lindsey Stirling - Guardian

Lindsey Stirling - Guardian

Lindsey Stirling dă glas culorilor toamnei într-un videoclip nou, filmat pentru piesa ”Guardian”. Dansând și cântând la vioară într-un peisaj de poveste, Lindsey ne poartă pașii într-o lume în care totul este posibil.

Janne Thomsen

Festivalul SoNoRo, denumit "Pasărea Măiastră" în 2020, va avea două părți

Ediția a XV-a a Festivalului SoNoRo va fi celebrată sub numele de "Pasărea Măiastră", o referire directă la simbolul festivalului. Anul acesta, evenimentul va avea două părți - o primă parte se va desfășura la Brașov, Sibiu și Bușteni, iar cea de-a doua la București.


INFO & BILETE CONCERT

Andrea Bocelli - You'll Never Walk Alone

Andrea Bocelli continuă să transmită prin muzica sa o lume interioară vibrantă, ghidată de valori morale și spirituale. "You'll Never Walk Alone" este noul single al tenorului, ce vine acompaniat de un videoclip emoționant, în care apar și o parte din membrii familiei sale: fiica sa, Virginia, și soția muzicianului, Veronica Berti.

CLOSE
CLOSE