Urmărește-ne în Social Media

The Weeknd - Nothing is Lost (You Give Me Strength)

The Weeknd a lansat videoclipul piesei "Nothing is Lost (You Give Me Strength)", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Avatar: The Way of Water". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"Nothing is Lost (You Give Me Strength)" a fost compus de The Weeknd și produs de Swedish House alături de compozitorul Simon Franglen. The Weeknd a oferit indicii despre contribuția sa la coloana sonoră a filmului la începutul lunii decembrie, cu o zi înainte de premiera în cinematografe a peliculei.

Acum, "Nothing is Lost (You Give Me Strength)" se bucură de un videoclip regizat de  Quentin Deronzier. Clipul este plasat în mare parte în peisajul fictiv al Pandorei.

"Am fost onorat, dar și emoționat. Este o oportunitate atât de mare, iar filmul este uriaș încât, firește, am fost agitat. Știam că voi lucra cu niște colaboratori speciali, pentru că aveam să lucrez cu oameni care aveau viziune și știau exact ce își doresc. Și aceștia sunt genul de artiști cu care vreau să lucrez mereu. Pentru că orice ar fi, ei nu se vor opri și noi nu ne vom opri până când piesa nu va fi absolut perfectă. Și așa s-a întâmplat. Iar acum avem această melodie. Este o muncă din iubire", a declarat The Weeknd pentru publicația The Hollywood Reporter.

"Avatar: The Way of Water" nu este primul film pentru care The Weeknd compune muzică. Anterior, artistul de 32 de ani a creat "Earned It" pentru "Fifty Shades of Grey" și "Pray For Me" (ft. Kendrick Lamar) pentru "Black Panther".

Comentarii