Urmărește-ne în Social Media

rock

Vama

Poster eveniment Vama

Show-ul anului 2024 pentru trupa Vama va avea loc pe 27 iulie la Arenele Romane din București. După succesul înregistrat cu seria de concerte de vară, devenite de tradiție la Arenele Romane, formația se întoarce cu un live electrizant.

Bilete concert Vama 2024 la Arenele Romane

  • Acces General (earlybird) - 123,25 lei

Vama a fost fondată de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, care au decis în 2006, după 10 ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze și să ducă mai departe ideea de spirit mereu tânăr. Trupa are la activ trei albume, cel mai recent fiind "Better" (2017). Materialul discografic este rezultatul colaborării dintre Vama și producătorul muzical englez James Lewis.

În 2023, Vama a bifat o victorie la Red Bull SoundClash, un show electrizant la UNTOLD, lansări muzicale - "Barosanii", "Vara Pe Repeat", "Forever", iar Tudor Chirilă și-a demonstrat încă o dată calitățile de mentor în cel de-al 11-lea sezon Vocea României.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 decembrie 2023. Ref #157217

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.