Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop, world music

Unforgettable Festival 2024

Poster eveniment Unforgettable Festival 2024

Jessie J, Lara Fabian, Al Bano și Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Julien Dassin, Gipsy Kings, Garou, Daniel Lavoie, Chiara di Bari, Laura Bretan, Monsserat Marti Caballe, Elena Moșuc, Sorin Francu, sub bagheta maeștrilor dirijori: Daniel Jinga, Giora Linenberg, Alterisio Paoletti, alături de Orchestra Operei Naționale București vor încânta publicul la Unforgettable Festival. Evenimentul va avea loc în perioada 13-15 septembrie la Romexpo.

Bilete Unforgettable Festival 2024 la Romexpo

  • 1556 lei - Abonament VIP: include loc pe scaun în zona special amenajata VIP din fața scenei, acces separat în zona VIP, zonă de drinks & beverage separată și exclusivă și acces gratuit la afterparty-ul evenimentului
  • 1076 lei - Abonament Premium: include loc pe scaun în zonă special amenajată Premium, acces separat în zona Premium, zonă de drinks & beverage separată și exclusivă și acces gratuit la afterparty-ul evenimentului
  • 672 lei - Acces General: loc în picioare în spatele categoriei Premium

Unforgettable Festival te invită să asiști la 12 spectacole memorabile într-un singur weekend de poveste. Mai mult, Romexpo va fi pentru trei zile un areal cosmopolit, o grand place unde vă veți putea întâlni cu spectaculoși artiști stradali, stand-up artists, veți trăi experiențe de magie și iluzionism, veți întâlni oamenii statui și bineînțeles vă veți încărca cu multă voie buna și distracție alături de trupa de variete a festivalului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 mai 2024. Ref #159217

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.