Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Emisiuni radio-tv Subscribe to Emisiuni radio-tv

"Românii au talent" sezonul 11

La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Cea de-a noua ediție "Românii au talent" va aduce publicului noi momente impresionante. O concurentă de 10 ani se întoarce pe scena concursului sperând să câștige voturile juraților, dansul va fi nou în centrul atenției, iar un tânăr își va pune sufletul pe tavă, acceptând cea mai mare provocare a vieții sale.

Radu Pietreanu Donald Trump iUmor

Vacanţa Mare a venit la iUmor: Radu Pietreanu s-a transformat în Donald Trump

Episodul 3 din sezonul 10 iUmor a inclus o apariţie surpriză, în deja clasicul segment de roast. Radu Pietreanu, colegul lui Mugur Mihăiescu de la Vacanţa Mare s-a transformat în Donald Trump şi a venit cu un roast la adresa juraţilor, blând ce e drept şi un pic mai dur la adresa poporului român. Momentul se vede în articol.

Cosmin Natanticu iUmor sezonul 10 standup

Cosmin Natanticu a venit la iUmor cu un număr nostalgic de standup - VIDEO

Cosmin Natanticu a fost invitatul special al episodului 3 din sezonul 10 iUmor la Antena 1. Comediantul a mizat pe nostalgie şi pe întâmplări de pe litoral, în epoca de aur a numerelor de comedie de la noi. A vorbit despre originile sale şi întâmplări din culise, iar întregul număr se vede în articol.

Connect-R Chefi la Cutite Sezonul 9

Connect-R a gătit la "Chefi la Cuţite" un desert din copilărie

Primul invitat muzical de la sezonul 9 al emisiunii "Chefi la Cuţite" este Connect-R. Artistul a venit la emisiunea de pe Antena 1 la rugăminţile fiicei sale, Maya, care îşi dorea ca tatăl său să ia cuţitul de aur. Muzicianul a pregătit un desert din copilăria sa, iar momentul îl vedeţi în articol.

Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021

Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția

Piesa cu care Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021 va fi aleasă în luna martie de un juriu de specialitate, compus din artiști, compozitori, regizori, producători și oameni din radio și televiziune. Odată cu dezvăluirea componenței juriului, Liana Stanciu a anunțat și când vom putea asculta melodia selectată pentru etapa semifinalei de la Rotterdam.

Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Concurenta de 11 ani i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu un număr excepțional de ventrilocie. Ana-Maria a mers direct în semifinală după ce Andra a apăsat butonul Golden Buzz. Detalii și video în articol.

Destiny ALA la "Românii au talent" 2021

Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

"Românii au talent" nu este un show doar de divertisment, ci și unul cu și despre emoție. Unul dintre momentele ce a ajuns la inimile telespectatorilor a fost adus pe scenă de grupul Destiny ALA. Te invităm să-l urmărești.

Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"

Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Adriana și Romică au obținut cel mai mare punctaj în gala "Nostalgia" din cadrul "Te cunosc de undeva!". Cei doi artiști au impresionat cu o interpretare de excepție. Te invităm să urmărești toate momentele ediției.

Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz

Daria i-a vrăjit pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare la harpă. Concurenta de 15 ani merge direct în semifinale după ce a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu. Te invităm să urmărești momentul.

Akara Dianne la "Românii au talent" 2021

"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent"

Akara Dianne a creat un moment de poveste pe scena de la "Românii au talent". Concurenta de 31 de ani a mers mai departe cu 4 DA.

Laura Melu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența

Laura Melu a fost unul dintre concurenții de la "Românii au talent" care i-a surprins pe jurați. Adolescenta de 17 ani a creat un moment muzical neașteptat, ce i-a adus 4 DA. Găsești mai multe detalii în articol.

"Românii au talent" sezonul 11

Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

"Românii au talent!" continuă vineri seară cu un nou episod incendiar. Un artist stradal venit din Tenerife va da totul pe scenă, iar o familie de acrobați o va face pe Alexandra Dinu să se ridice în picioare și să aplaude. Se va acorda și un nou Golden Buzz, pentru un talent total neașteptat.

Victoria - Ugly Cry (Artwork)

Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Bulgaria îi invită pe telespectatorii și fanii muzicii Eurovision din România și din întreaga lume să participe la procesul de selecție a piesei pentru ediția din 2021. Reprezentanta Bulgariei, Victoria, pune la dispoziția publicului cele șase potențiale melodii, așteptând feedback-ul celor de acasă pentru alegerea melodiei potrivite.

Casey Bishop la American Idol,2021

Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO

Concursurile de talente atrag atenția starurilor rock. Membrii trupei Motley Crue și-au exprimat recent aprecierea pentru o adolescentă de 15 ani, care a cântat la American Idol o piesă de-a lor. Momentul tinerei a fost lăudat, de altfel, și de jurați, Katy Perry, Luke Bryan și Lionel Richie trimițând-o pe Casey Bishop în următoarea etapă.

Chefi la Cuțite

Cel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

Noul sezon îi aduce din nou în atenția telespectatorilor pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Gina Pistol și promite mai multe surprize ca până acum. Mai multe detalii în articol.

Sorin Pârcălab la iUmor

Sorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO

Sorin Pârcălab a povestit la iUmor despre peripețiile prin care a trecut pentru a-și înmatricula mașina. De la nenumăratele ghișee și bonuri de ordine, la documente lipsă și un bun simț absent în spațiul legii, întregul alambicat proces a fost prezentat cu sarcasm și ironie, Sorin punctând excelent amărăciunea omului exasperat de birocrația românească.

Juriu iUmor sezonul 10

Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

iUmor și-a obișnuit telespectatorii cu seara de duminică. Și cel de-al zecelea sezon al emisiunii a prezentat primele două ediții în ultima zi din weekend, dar Antena 1 a făcut o schimbare în grila de programe. Detalii în articol.

GIM la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

O nouă ediție "Românii au talent" și un nou Golden Buzz au adus emoție în casele telespectatorilor. GIM a fost concurentul care a impresionat cu povestea de viață și cu o piesă rap prin care a spus adevăruri dure și emoționante. Te invităm să urmărești momentul.

Yustin și Yannis Boroș la "Românii au talent"

Gemenii Boroș i-au cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu interpretări la țambal și acordeon

Yustin și Yannis au venit la "Românii au talent" cu jovialitate și carismă. Băieții de 12 ani au ajuns la sufletul audienței cu talentul muzical și personalitățile efervescente. Te invităm să le urmărești momentele.

Pepe - MC Hammer la "Te cunosc de undeva!"

Pepe s-a transformat în MC Hammer și a câștigat cea de-a treia gală "Te cunosc de undeva!"

Gala cardio a emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigată de Pepe, transformarea spectaculoasă aducându-i 58 de puncte. Te invităm să urmărești toate momentele ediției.

CLOSE
CLOSE