Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"
List/Grid

Lyric video:

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.

Videoclip nou cu versuri:
Jordi Sans & Mikel Quilez feat. Cristina Clea - Feel The Night

Jordi Sans & Mikel Quilez feat. Cristina Clea - Feel The Night

Jordi Sans, un apreciat DJ și producător spaniol, colaborează pentru prima dată cu Mikel Quilez și Cristina Clea și lansează o piesă care ne duce imediat cu gândul la libertatea simțită la un festival de muzică electronică. "Feel the night" se numește single-ul și ne amintește de zilele călduroase de vară.

Videoclip nou cu versuri:
Paul McCartney - Slidin'

Paul McCartney - Slidin'

Paul McCartney continuă promovarea albumului său înregistrat în pandemie lansând un video cu versuri pentru piesa "Slidin'". La 78 de ani, fostul membru The Beatles ne arată încă o dată cât de bine te menține în formă muzica.

Videoclip nou cu versuri:
Sia - Courage To Change

Sia - Courage To Change

Sia a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Courage To Change”, de pe coloana sonoră a filmului ”Music”. Melodia este compusă de artista australiană.

Videoclip nou cu versuri:
The Pretty Reckless - And So It Went (feat. Tom Morello)

The Pretty Reckless - And So It Went [feat. Tom Morello]

The Pretty Reckless continuă să ne surprindă plăcut cu piese heavy ce rodesc până și pe terenul destul de arid al industriei rock actuale. Noul single ”And So It Went” este o colaborare cu chitaristul Rage Against the Machine Tom Morello, acesta readucând publicului plăcerea de a asculta un solo ca în anii de altă dată ai rock-ului.

Videoclip nou cu versuri:
Onenightstand - Dirty Secret

Onenightstand - Dirty Secret

Formația sibiană Onenightstand începe anul 2021 cu o piesă nouă, intitulată ”Dirty Secret”. Melodia vine împreună cu un video cu versuri, ce beneficiază de o animație realizată de Ionuț Baciu.

Videoclip nou cu versuri:
VUNK feat. Keed - Du-mă mai departe

Cornel Ilie

VUNK a lansat prima piesă din 2021, "Du-mă mai departe" alături de Keed, colaborare extrasă de pe albumul "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului". Trupa pregăteşte și alte surprize muzicale pentru începutul acestui an, proiecte ce vor fi lansate în următoarele săptămâni.

Videoclip nou cu versuri:
Călin Pop - Scrisoare peste timp

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat piesa "Scrisoare peste timp", înregistrată împreună cu Toni Dijmărescu și Flavius Suciu. Piesa este extrasă de pe albumul solo "Cutia cu secrete", ce urmează a fi lansat anul viitor.

Videoclip nou cu versuri:
Pablo Alboran - La fiesta

După o serie de piese melancolice, Pablo Alboran a revenit cu o piesă ce invită publicul pe ringul de dans. "La fiesta" este pentru playlisturile de sărbători, pentru cei care vor să asculte și altceva în afară de colinde.

Videoclip nou cu versuri:
Gwen Stefani - Let Me Reintroduce Myself

Lyric Video Gwen Stefani Let Me Reintroduce Myself

Gwen Stefani revine pe scena muzicală cu piesa "Let Me Reintroduce Myself", pe care auzim influenţe reggae din belşug. Acesta este primul ingle din ultimii 4 ani al artistei de 51 de ani. Piesa a debutat alături de un videoclip cu versuri colorat, pe care îl puteţi admira în articol.

Videoclip nou cu versuri:
The Motans - Sigur

Lyric Video The Motans Sigur

The Motans a lansat o nouă piesă melancolică, "Sigur", alunecând spre suflet la fel ca fulgii de zăpadă pe cer. Aceasta este cea de-a doua piesă de pe EP-ul "Dark Side of the Cookie" şi este ilustrată cu un videoclip animat cu versuri pe care îl poţi viziona în articol. Denis Roabeş ne induce o nouă transă ritmată.

Videoclip nou cu versuri:
Laura Bretan - Mary, Did You Know?

În prag de sărbători, Laura Bretan lansează un videoclip cu versuri pentru piesa "Mary, Did You Know?". Artista pregătește și lansarea unui album de studio, intitulat "World I See".

Videoclip nou cu versuri:
Liam Gallagher - All You're Dreaming Of

Lyric Video Liam Gallagher All You're Dreaming Of

Liam Gallagher ne aduce spiritul sărbătorilor în căşti şi suflet prin noua sa piesă, "All You're Dreaming Of". Băiatul rău al muzicii brit pop se îmblânzeşte în faţa sărbătorii care vine pe final de an, la pachet cu Moş Crăciun, cadouri, zăpadă şi familii în jurul bradului. Artistul îşi transpune povestea într-un videoclip cu versuri pe care îl vizionaţi în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Therion - Leviathan

Lyric Video Therion Leviathan

Therion a lansat piesa "Leviathan", alături de un videoclip cu versuri. Acesta este primul single de pe un viitor album, care se va numi tot "Leviathan". Este un single bogat în coruri feminine ample şi cu versuri care preaslăvesc celebrul monstru al mărilor. Mai multe detalii despre noul LP avem în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Pablo Alboran - Corazan descalzo

Pablo Alboran în clipul cu versuri ”Corazón descalzo”

Pablo Alboran continuă să vorbeasă despre iubire în muzica sa. Noul single "Corazan descalzo" este o baladă ce vorbește despre nesiguranță și fricile ce apar odată cu ea.

Videoclip nou cu versuri:
FiRMA - Către Cititori (Lucian Blaga)

Trupa FiRMA în deschiderea concertului Bon Jovi de pe 21 iulie 2019

Trupa a lansat "Către Cititori", ultimul single de pe albumul "Poezii Alese Vol I". Muzica este interpretată de FiRMA pe versurile poetului Lucian Blaga. Găsești mai multe detalii în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Busta Rhymes - Look Over Your Shoulder ft. Kendrick Lamar

Busta Rhymes - Look Over Your Shoulder (Lyric Video) ft. Kendrick Lamar

Busta Rhymes rămâne unul dintre greii muzicii hip hop, noua sa colaborare cu Kendrick Lamar, "Look Over Your Shoulder", demonstrându-i abilitățile neștirbite de a jongla cu rimele. Sample-ul folosit pentru acest single este un extras din hitul "I’ll Be There", al trupei The Jackson Five.

Videoclip nou cu versuri:
Pablo Alborán - Hablemos de amor

Pablo Alborán - Hablemos de amor

Pablo Alboran ne propune să vorbim despre iubire și să ne amintim de lucrurile frumoase din viața noastră. Noul single "Hablemos de amor" este o piesă de o sensibilitate aparte, o baladă prin care artistul își dorește să ne ofere un sprijin emoțional în această perioadă de anxietate pe care o traversăm.

Videoclip nou cu versuri:
Alice Cooper - Elected

Lyric Video Alice Cooper Elected 2020

Alice Cooper se implică în campania electorală din SUA prin lansarea unui videoclip "de campanie" numit "Elected". Piesa nu este nouă, datând din 1972, dar primeşte periodic câte un nou material video nou, adus la zi, în funcţie de candidaţi şi chestiunile fierbinţi ale momentului. Puteţi urmări videoclipul cu versuri în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Julia Michaels - Lie Like This

Julia Michaels - Lie Like This

Julia Michaels a lansat o piesă de club ce emană senzualitate. "Lie Like This" este despre tachinare, pasiune și incertitudine.

Videoclip nou cu versuri:
My Dying Bride - A Secret Kiss

Lyric Video My Dying Bride a Secret Kiss

My Dying Bride îşi surprinde plăcut fanii, lansând două materiale discografice în 2020. După debutul lui "The Ghost of Orion" vine un nou EP, numit "Macabre Cabaret", care va sosi pe 20 noiembrie. Materialul este prefaţat de un single numit "A Secret Kiss", care poate fi ascultat mai jos şi vizionat sub formă de videoclip cu versuri.

CLOSE
CLOSE