Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO
List/Grid

Lyric video:

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.

Videoclip nou cu versuri:
Julia Michaels - Love Is Weird

Julia Michaels - Love Is Weird (Official Lyric Video)

Julia Michaels readuce chitara în muzica pop. Noul single ”Love Is Weird” împrumută influențe din rock-ul acustic, migrând apoi spre un sound spațiat, ce învăluie ascultătorul, asemenea unei îmbrățișări.

Videoclip nou cu versuri:
Breathelast feat. Bite Your Tongue! - Când lumina cade

Breathelast feat. Bite Your Tongue! - Cand Lumina Cade

Breathelast a lansat un nou single în colaborare cu Lóránt Sirgher (Bite Your Tongue!), intitulat "Când Lumina Cade". Piesa marchează cea de-a treia colaborare dintre cele două proiecte, după "Lumea Fiară" și "Indigo".

Videoclip nou cu versuri:
Demi Lovato - Dancing With The Devil

Demi Lovato - Dancing With The Devil

Demi Lovato a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Dancing With The Devil”, melodie ce îi denumește și documentarul apărut luna aceasta. Artista vorbește în versuri despre dependența de alcool.

Videoclip nou cu versuri:
Evanescence - Better Without You

Evanescence - Better Without You

Evanescence a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Better Without You”. Promovarea acestui single coincide cu lansarea noului album al formației, "The Bitter Truth", primul LP compus doar din melodii originale după o pauză de un deceniu.

Videoclip nou cu versuri:
Passenger - What You're Waiting For

Passenger | What You're Waiting For

Passenger ne îndeamnă să ne bucurăm de tot ce are viața de oferit și să lăsăm în spate competitivitatea care ne încețoșează viziunea. ”What You're Waiting For” este noul single al artistului, o piesă pentru cei care au uitat se aprecieze ceea ce au pentru că și-au dorit mereu să aibă mai mult.

Videoclip nou cu versuri:
Maroon 5 - Beautiful Mistakes ft. Megan Thee Stallion

Maroon 5 - Beautiful Mistakes ft. Megan Thee Stallion

Maroon 5 a colaborat cu Megan Thee Stallion pentru noul single ”Beautiful Mistakes”, prima piesă a formației din 2021. Melodia este lansată alături de un video cu versuri în stil comic book, animația fiind realizată de Anya Salmen și Justin Moon.

Videoclip nou cu versuri:
Mike Shinoda - Happy Endings (feat. iann dior and UPSAHL)

Videoclip Mike Shinoda Crossing a Line

Mike Shinoda a lansat prima sa piesă din anul 2021, "Happy Endings", colaborare cu Iann Dior şi UPSAHL. Track-ul primeşte un videoclip cu versuri foarte colorat şi ilustrat cam ca meniul unui joc EA Sports. Acest track combină hip-hop-ul melodios cu un refren melancolic şi cu un bas puternic. Piesa se ascultă în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Kadebostany - Take Me To The Moon feat. Valeria Stoica

Kadebostany - Take Me To The Moon feat. Valeria Stoica

Producătorul elvețian Kadebostany a lansat un nou single din seria DRAMA Era: Act 2 - "Take Me To The Moon" - împreună cu artista din Republica Moldova, Valeria Stoica. Te invităm să-l asculți.

Videoclip nou cu versuri:
Amorphis - Brother and Sister

Lyric Video Amorphis Brother and Sister

Metaliştii finlandezi de la Amorphis au lansat o nouă piesă intitulată "Brother and Sister". Se remarcă din start clapele sale melodioase şi un aer old school al acestui single înregistrat în timpul sesiunilor albumului "Queen of Time". Puteţi asculta piesa în articol şi viziona videoclipul său cu versuri.

Videoclip nou cu versuri:
Sam Fischer, Demi Lovato - What Other People Say

Lyric video Sam Fischer, Demi Lovato - What Other People Say

Demi Lovato și muzicianul australian Sam Fischer și-au unit forțele pentru lansarea piesei "What Other People Say". Melodia beneficiază de un videoclip cu versuri pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Videoclip nou cu versuri:
FINNEAS - American Cliché

Finneas O'Connell

Comportamentul nostru social e un clișeu, iar FINNEAS nu se ferește să vorbească despre asta. ”American Cliché” este cel mai nou single al artistului și vine acompaniat de un video cu versuri, pentru ca mesajul să percuteze mai bine.

Videoclip nou cu versuri:
Jordi Sans & Mikel Quilez feat. Cristina Clea - Feel The Night

Jordi Sans & Mikel Quilez feat. Cristina Clea - Feel The Night

Jordi Sans, un apreciat DJ și producător spaniol, colaborează pentru prima dată cu Mikel Quilez și Cristina Clea și lansează o piesă care ne duce imediat cu gândul la libertatea simțită la un festival de muzică electronică. "Feel the night" se numește single-ul și ne amintește de zilele călduroase de vară.

Videoclip nou cu versuri:
Paul McCartney - Slidin'

Paul McCartney - Slidin'

Paul McCartney continuă promovarea albumului său înregistrat în pandemie lansând un video cu versuri pentru piesa "Slidin'". La 78 de ani, fostul membru The Beatles ne arată încă o dată cât de bine te menține în formă muzica.

Videoclip nou cu versuri:
Sia - Courage To Change

Sia - Courage To Change

Sia a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Courage To Change”, de pe coloana sonoră a filmului ”Music”. Melodia este compusă de artista australiană.

Videoclip nou cu versuri:
The Pretty Reckless - And So It Went (feat. Tom Morello)

The Pretty Reckless - And So It Went [feat. Tom Morello]

The Pretty Reckless continuă să ne surprindă plăcut cu piese heavy ce rodesc până și pe terenul destul de arid al industriei rock actuale. Noul single ”And So It Went” este o colaborare cu chitaristul Rage Against the Machine Tom Morello, acesta readucând publicului plăcerea de a asculta un solo ca în anii de altă dată ai rock-ului.

Videoclip nou cu versuri:
Onenightstand - Dirty Secret

Onenightstand - Dirty Secret

Formația sibiană Onenightstand începe anul 2021 cu o piesă nouă, intitulată ”Dirty Secret”. Melodia vine împreună cu un video cu versuri, ce beneficiază de o animație realizată de Ionuț Baciu.

Videoclip nou cu versuri:
VUNK feat. Keed - Du-mă mai departe

Cornel Ilie

VUNK a lansat prima piesă din 2021, "Du-mă mai departe" alături de Keed, colaborare extrasă de pe albumul "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului". Trupa pregăteşte și alte surprize muzicale pentru începutul acestui an, proiecte ce vor fi lansate în următoarele săptămâni.

Videoclip nou cu versuri:
Călin Pop - Scrisoare peste timp

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat piesa "Scrisoare peste timp", înregistrată împreună cu Toni Dijmărescu și Flavius Suciu. Piesa este extrasă de pe albumul solo "Cutia cu secrete", ce urmează a fi lansat anul viitor.

Videoclip nou cu versuri:
Pablo Alboran - La fiesta

După o serie de piese melancolice, Pablo Alboran a revenit cu o piesă ce invită publicul pe ringul de dans. "La fiesta" este pentru playlisturile de sărbători, pentru cei care vor să asculte și altceva în afară de colinde.

Videoclip nou cu versuri:
Gwen Stefani - Let Me Reintroduce Myself

Lyric Video Gwen Stefani Let Me Reintroduce Myself

Gwen Stefani revine pe scena muzicală cu piesa "Let Me Reintroduce Myself", pe care auzim influenţe reggae din belşug. Acesta este primul ingle din ultimii 4 ani al artistei de 51 de ani. Piesa a debutat alături de un videoclip cu versuri colorat, pe care îl puteţi admira în articol.

CLOSE
CLOSE