Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO
List/Grid

Lyric video:

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.

Videoclip nou cu versuri:
Pablo Alborán - Hablemos de amor

Pablo Alborán - Hablemos de amor

Pablo Alboran ne propune să vorbim despre iubire și să ne amintim de lucrurile frumoase din viața noastră. Noul single "Hablemos de amor" este o piesă de o sensibilitate aparte, o baladă prin care artistul își dorește să ne ofere un sprijin emoțional în această perioadă de anxietate pe care o traversăm.

Videoclip nou cu versuri:
Alice Cooper - Elected

Lyric Video Alice Cooper Elected 2020

Alice Cooper se implică în campania electorală din SUA prin lansarea unui videoclip "de campanie" numit "Elected". Piesa nu este nouă, datând din 1972, dar primeşte periodic câte un nou material video nou, adus la zi, în funcţie de candidaţi şi chestiunile fierbinţi ale momentului. Puteţi urmări videoclipul cu versuri în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Julia Michaels - Lie Like This

Julia Michaels - Lie Like This

Julia Michaels a lansat o piesă de club ce emană senzualitate. "Lie Like This" este despre tachinare, pasiune și incertitudine.

Videoclip nou cu versuri:
My Dying Bride - A Secret Kiss

Lyric Video My Dying Bride a Secret Kiss

My Dying Bride îşi surprinde plăcut fanii, lansând două materiale discografice în 2020. După debutul lui "The Ghost of Orion" vine un nou EP, numit "Macabre Cabaret", care va sosi pe 20 noiembrie. Materialul este prefaţat de un single numit "A Secret Kiss", care poate fi ascultat mai jos şi vizionat sub formă de videoclip cu versuri.

Videoclip nou cu versuri:
Bruce Springsteen - Ghosts

Lyric Video Bruce Springsteen Ghosts

Bruce Springsteen ne oferă un nou single de pe viitorul său album, "Ghosts", piesă însoţită de un videoclip cu versuri. Clipul include imagini de arhivă cu "The Boss", intercalate cu secvenţe din sesiunile de înregistrări ale noului LP. Mai multe detalii despre album aflaţi în articol.

Videoclip nou cu versuri:
OneRepublic - Wild Life

OneRepublic a lansat "Wild Life", un single ce va apărea pe coloana sonoră a viitorului film original Disney+, "Clouds", în regia lui Justin Baldoni și Wayfarer Studios. Noua melodie beneficiază de un lyric video disponibil în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Birdy - Island Lights

Birdy ne poartă într-o lume eterică, unde poveștile se îngână la ceas de noapte. "Island Lights" este o nouă piesă captivantă a artistei britanice, desprinsă de pe noul EP "Piano Sketches".

Videoclip nou cu versuri:
Birdy - Open Your Heart

Vocea artistei britanice Birdy ne aduce lumina de care avem nevoie pentru claritate și detașare de tot ce ne încorsetează. ”Open Your Heart” este un single pe care artista ni-l împărtășește împreună cu un video cu versuri, anunțând cu acest prilej și lansarea unui EP, dar și a unui nou album.

Videoclip nou cu versuri:
Travis - All Fall Down

Travis - All Fall Down

Travis a lansat o nouă piesă melancolică și cu mult substrat, intitulată ”All Fall Down”. Melodia se regăsește pe albumul "10 Songs", așteptat pe piață anul acesta.

Videoclip nou cu versuri:
U2 - Stuck In A Moment You Can't Get Out Of (Acoustic Version)

U2 - "Get Out Of Your Own Way" (Live On SNL)

U2 a lansat un video cu versuri pentru o versiune acustică a piesei ”Stuck In A Moment You Can't Get Out Of”. Lansarea marchează aniversarea a 20 de ani de la apariția albumului ”All That You Can’t Leave Behind”.

Videoclip nou cu versuri:
David Guetta & Sia - Let’s Love

Concert SIA in Piata Constitutiei 2016

David Guetta și Sia transmit prin intermediul unui nou single toată compasiunea de care avem nevoie pentru a depăși perioada pandemică. "Let’s Love" și vom trece peste toate împreună.

Videoclip nou cu versuri:
Corey Taylor - HWY 666

Videoclip Corey Taylor HWY 666

Corey Taylor continuă lansările de single-uri din cariera sa solo, cu "HWY 666". Acesta este al treilea single de pe albumul său solo de debut şi primeşte un videoclip cu versuri, pe care îl puteţi viziona în articol. E o piesă care sună parcă puţin mai dur decât primele două release-uri.

Videoclip nou cu versuri:
Taylor Swift - the lakes

Lyric Video Taylor Swift The Lakes

Taylor Swift a lansat un nou single de pe noul său album "Folklore", sau mai bine zis un bonus track, intitulat "The Lakes". Piesa primeşte un videoclip cu versuri şi emană un aer vintage şi old school, de baladă a unor vremuri mai simple. Puteţi asculta şi viziona creaţia lui Taylor în articol.

Videoclip nou cu versuri:
The Motans - Ani Lumină

Lyric Video The Motans Ani Lumina

The Motans tocmai a lansat o nouă piesă sensibilă, "Ani Lumină", însoţită de un videoclip cu versuri. Noul track vine la doar o zi după precedentul single, iar artistul pregăteşte debutul celui de-al doilea album de studio. Poţi asculta piesa şi urmări videoclipul cu versuri în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Juice WRLD & The Weeknd - Smile

Lyric Video The Weeknd Juice WRLD Smile

Muzica lui Juice WRLD continuă să răsune şi la luni bune după moartea acestuia. O colaborare a artistului cu The Weeknd a fost lansată postum sub numele de "Smile". La o lună după debutul albumului lui Juice WRLD hiturile continuă să vină, de pe acel LP. Puteţi urmări videoclipul cu versuri al noului single în articol.

Videoclip nou cu versuri:
The Motans - Spirit Ateist

The Motans - Spirit Ateist

The Motans are un "Spirit Ateist" atunci când se confruntă cu greutățile vieții. Nu acceptă imposibilul și face tot ce îi stă în putere pentru a nu-și îngropa visurile. Noul single al artistului este un îndemn adresat publicului de a adopta același spirit ateist, pentru ca nimeni să nu ajungă să plângă de dorul visurilor uitate.

Videoclip nou cu versuri:
Sam Smith - My Oasis feat. Burna Boy

Sam Smith

Sam Smith a lansat piesa "My Oasis", în colaborare cu muzicianul nigerian Burna Boy. Melodia beneficiază de un videoclip cu versuri, pe care îl găsești în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Bon Jovi - Do What You Can

Coperta album Bon Jovi 2020

Bon Jovi se apropie de muzica country prin noul single, "Do What You Can". Noul track tocmai a sosit şi sună a final de zi pe prispa unei căsuţe din preerie. Jon Bon Jovi and co ne prezintă şi un videoclip cu versuri pentru această creaţie, pe care îl puteţi viziona în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Delta Goodrem - Paralyzed

Delta Goodrem cântând ”Paralyzed” la The Voice Australia

Delta Goodrem a revenit cu ”Paralyzed”, o piesă ce descrie cu acuratețe starea prin care am trecut cu toții în perioada izolării. Melodia este lansată împreună cu un video cu versuri.

Videoclip nou cu versuri:
James Bay - Chew On My Heart

James Bay a lansat un video cu versuri pentru noul său single, "Chew On My Heart". Artistul ne invită astfel să aprofundăm versurile acestei piese, ce vorbește despre efectul pe care iubirea l-a avut asupra sa.

CLOSE
CLOSE