Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

ȘTIRI DIN MUZICA folk

Passenger | Sword From The Stone

Passenger - Sword From The Stone

Passenger începe anul 2021 cu videoclipul "Sword From The Stone", marcând astfel și lansarea albumului "Songs for the Drunk and Broken Hearted". Piesa s-a regăsit și pe discul anterior al artistului, însă într-o altă variantă.

Passenger | Remember To Forget

Passenger - Remember To Forget

Passenger ne pezintă un nou personaj de pe albumul "Songs for the drunk and broken hearted". Facem cunoștință cu acel tip care sparge mereu orice petrecere, găsindu-și alinarea în alcool și intervenții sociale nepotrivite.

Taylor Swift în videoclipul ”Willow”

Taylor Swift a lansat albumul "Evermore", un nou LP "născut" în pandemie

2020 a fost un an prolific pentru Taylor Swift, artista lansând astăzi cel de-al doilea album înregistrat în pandemie. "Evermore" vine la doar 5 luni de la apariția discului anterior, "folklore", și merge pe aceeași linie a rock-ului indie / alternativ ce i-a adus șase nominalizări la Grammy.

Videoclip Subcarpati Dunare Dunare

Subcarpați - Dunăre, Dunăre

Nu e ajun de 1 decembrie dacă nu lansează şi Subcarpati ceva nou! Grupul de muzicieni a lansat "Dunăre, Dunăre", o piesă şi un videoclip cu mesaj ecologist şi cu un sunet poporan, folcloric, tribal chiar. Vă invităm să urmăriţi clipul nou în articol şi să aflaţi mesajul vital din spatele său.


AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"

AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger

AMI a ocupat pentru a treia oară locul fruntaș de la emisiunea "Te cunosc de undeva". Artista a interpretat-o pe frumoasa Nicole Scherzinger și a cucerit audiența cu momentul său. Găsești detalii și clipurile video în articol.


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT
Alexandru Andrieș

Alexandru Andrieș concertează în octombrie la Quantic

Pe 18 octombrie, Alexandru Andrieș se întâlnește cu publicul spectator în club Quantic din București. Concertul va respecta regulile de distanțare socială, numărul biletelor fiind limitat.


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT
Yusuf / Cat Stevens - Father And Son

Yusuf / Cat Stevens - Father And Son

Cat Stevens este în duet cu el însuși într-un videoclip emoționant, realizat pentru o versiune reeditată a piesei "Father And Son". Melodia se regăsește pe ediția aniversară a albumului "Tea For the Tillerman", disc ce împlinește anul acesta 50 de ani de la apariția pe piață.

CLOSE
CLOSE