Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO

ȘTIRI DIN MUZICA folk

Taxi - Un fir din părul tău (jucată de Vlad Logigan)

Taxi - Un fir din părul tău (jucată de Vlad Logigan)

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip în interpretarea lui Vlad Logigan. Piesa pusă în scenă se numește " Un fir din părul tău" și este extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Victor Socaciu

Victor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Victor Socaciu a fost confirmat cu COVID-19. Interpretul de muzică folk a fost internat vineri într-un spital din București, după ce un prim test ar fi ieșit negativ.

Taxi - Femeia care nu există (jucată de Marian Râlea)

Taxi - Femeia care nu există (jucată de Marian Râlea)

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip emoționant, în interpretarea actorului Marian Râlea. Piesa pusă în scenă se numește "Femeia care nu există" și este extrasă de pe albumul "Taxi 20".

David Dincă la "Românii au talent" 2021

David Dincă a adus emoție la "Românii au talent" cu piesa "Hallelujah" - VIDEO

David și-a dovedit calitățile vocale, dar și puterea de a transmite emoție cu melodia "Hallelujah". Jurații s-au ridicat în picioare și i-au oferit 4 DA. Detalii și video în articol.


Passenger | What You're Waiting For

Passenger - What You're Waiting For

Passenger ne îndeamnă să ne bucurăm de tot ce are viața de oferit și să lăsăm în spate competitivitatea care ne încețoșează viziunea. ”What You're Waiting For” este noul single al artistului, o piesă pentru cei care au uitat se aprecieze ceea ce au pentru că și-au dorit mereu să aibă mai mult.

Luna Amară & Țapinarii

INFO & BILETE CONCERT
Alina Manole & Raul Kusak - "Joia Păcătoșilor"

INFO & BILETE CONCERT
Emeric Imre & Jimi Laco & Marius Roje

INFO & BILETE CONCERT
Laura Dinu la "Românii au talent" 2021

Laura Dinu a adus emoție pe scena de la "Românii au talent" cu o interpretare angelică - VIDEO

Concurenta de 27 de ani a venit la "Românii au talent" pentru a descoperi dacă muzica este chemarea ei. Interpretarea vocală i-a impresionat pe jurați, iar Laura a trecut mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Mihai Mărgineanu

INFO & BILETE CONCERT
Ducu Bertzi

INFO & BILETE CONCERT
Alina Manole - Luna Pătrată

INFO & BILETE CONCERT
Baricada FOLK

INFO & BILETE CONCERT
Vița de Vie (acu2tic) și Țapinarii

INFO & BILETE CONCERT
The Lumineers - Pretty Pictures In My Mind

The Lumineers - Pretty Pictures In My Mind

The Lumineers a lansat videoclipul piesei "Pretty Pictures in My Mind", incluse pe versiunea deluxe a discului "Johnny Cash: Forever Words". Albumul conține piese compuse pe baza versurilor scrise de Cash.

Taxi - Pentru ea - jucată de Marius Manole

Taxi - Pentru ea (jucată de Marius Manole)

La invitația trupei Taxi, Marius Manole a interpretat versurile piesei "Pentru ea" într-un videoclip ce ar putea trece drept audiție pentru un film de dragoste. Clipul face parte dintr-un nou proiect al formației, intitulat "Joac-o p-asta!".

Concert Storytellers cu Marcian Petrescu și Mihai Tacoi

Alexandra Ușurelu - Concert de lansare album

INFO & BILETE CONCERT

Doi români l-au jefuit pe muzicianul James Blunt

Cântărețul de 46 de ani a fost victima unui jaf ce a avut loc la începutul acestui an. Hoții i-au spart vila de vacanță din Ibiza și au furat 100 de obiecte, inclusiv un ceas de buzunar ce i-a aparținut bunicului său.

Videoclip Birdy "Surrender"

Birdy - Surrender

Cântăreața de 24 de ani a lansat "Surrender", prima piesă extrasă de pe viitorul album de studio. Melodia este însoțită de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

CLOSE
CLOSE