Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: The Weeknd - Snowchild

The Weeknd îşi recapitulează întreaga carieră şi transmite un mesaj important fanilor în noul videoclip "Snowchild". E poate cel mai personal single al său, iar clipul e pe măsură, făcând aluzie la o retragere din viaţa publică şi axarea pe ceea ce contează cu adevărat: prietenii, familia, muzica. Urmăriţi clipul anime în articol.

Abel Tesfaye/ The Weeknd a colaborat cu un studio japonez pentru acest material vizual personal şi psihedelic. "Snowchild" este o creaţie a studio-ului japonez D'ART Shtajio, iar piesa este un single extras pe apreciatul album "After Hours", lansat de artist la începutul anului (martie 2020). Îl vedem pe The Weeknd în multiple ipostaze în clip, inclusiv cea cu frizura exuberantă din perioada "I Can't Feel My Face"/ "Trilogy", dar şi cu look-ul stilat din perioada "Starboy", unde apar şi crucile laser celebre din perioada când a colaborat cu Daft Punk. Până la urmă protagonistul ajunge în Las Vegas unde începe povestea "After Hours".

Totul culmină cu personajul în costum roşu promovat în povestea celui mai nou material discografic. Morala clipului este că oricâte vicii, hedonism şi bani ai arunca spre trecutul şi demonii tăi, tot nu vei scăpa de probleme. Apar şi aluzii la un iad personal în clip, întreţinut cu bani şi populat de o colonie de lilieci. Oricât de mult fuge Abel de viaţa sa din trecut, aceasta îl prinde mereu din urmă. Se bate cu creaturile întunecate cu crucile laser din "Starboy", dar tot nu îşi poate învinge demonii.

"Snowchild" este cel mai nou single care a primit un videoclip, după "Blinding Lights", "Heartless", "In Your Eyes", "Until I Bleed Out", dar şi scurt metrajul titular "After Hours". The Weeknd nu e deloc străin de animaţii, având o prezenţă importantă într-un episod din serialul "American Dad" în primăvară. Acum se pregăteşte să îşi împrumute vocea unui personaj din serialul "Robot Chicken", al cărui final de sezon 10 se difuzează pe Adult Swim pe 26 iulie.

Muzicianul din Canada a anunţat recent şi un turneu reprogramat pentru anul 2021, care va promova LP-ul din acest an. Luna trecută artistul a donat 1 milion de dolari pentru lupta contra pandemiei Covid-19.

Citește mai multe despre The Weeknd
Videoclipuri cu The Weeknd
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE