Urmărește-ne în Social Media

The Weeknd - Gasoline

The Weeknd continuă să le prezinte fanilor bucăți video din noul album "Dawn FM". Muzicianul a lansat "Gasoline", cu un videoclip metaforic și întunecat. Te invităm să îl urmărești.

"Gasoline" este compusă de Matt Cohn, The Weeknd și Oneohtrix Point Never, iar versurile melodiei vorbesc despre o relație toxică în care unul dintre parteneri devine dependent de celălalt. Tematica melodiei este transpusă într-un videoclip intens, regizat de Matilda Finn. 

Vizualul prezintă două realități paralele, una ce pare scoasă dintr-un coșmar și plină de personaje monstruoase. Apar și două versiuni ale lui The Weeknd, una tânără și una bătrână. Între cele două ia naștere o luptă, poate ilustrând astfel relația toxică pe care o descriu versurile. Fanii muzicianului încearcă să deslușească mesajului videoclipului: de la povestea lui Dorian Gray, la "uciderea" unei versiuni care nu îi mai servește artistului sau la relația cu alcoolul și drogurile, teoriile în privința noului clip sunt diverse.

Albumul "Dawn FM" a fost lansat pe 7 ianuarie 2022 și conține 16 piese, în care artistul canadian colaborează cu Tyler, The Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never și Jim Carrey.

Tracklist "Dawn FM" -  The Weeknd

 1. Dawn FM
 2. Gasoline
 3. How Do I Make You Love Me?
 4. Take My Breath
 5. Sacrifice
 6. A Tale By Quincy (feat. Quincy Jones)
 7. Out of Time
 8. Here We Go...Again (feat. Tyler, The Creator)
 9. Best Friends
 10. Is There Someone Else?
 11. Starry Eyes
 12. Every Angel is Terrifying
 13. Don't Break My Heart
 14. I Heard You're Married (feat. Lil Wayne)
 15. Less Than Zero
 16. Phantom Regret (feat. Jim Carrey)

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Urmărește noi imagini din "The Idol", o serie creată de The Weeknd - TEASER

HBO a lansat un teaser video pentru "The Idol", viitorul serial creat de The Weeknd și Sam Levinson, cunoscut pentru popularul "Euphoria". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Teaser "The Idol"
Teaser "The Idol" │ FOTO: captură YouTube

Cântărețul de 32 de ani bifează și funcția de actor, jucând rolul un guru ce intră într-o relație cu o vedetă pop în ascensiune, interpretată de Lily-Rose Depp.

Deși proaspătul teaser nu detaliază prea mult în ceea ce privește intriga serialului, fanii "Euphoria" vor observa cu ușurință stilul viu și dramatic al lui Levinson. În clip, sunt prezentate fragmente din stilul de viață luxos de la Hollywood al personajului lui Depp - și anume un club de noapte care pare a fi un element central al poveștii "The Idol".

Având în vedere că "The Idol" se concentrează în jurul unei vedete pop, nu este prea surprinzător ca distribuția să cuprindă câțiva muzicieni reali: pe lângă The Weeknd, îi putem vedea pe Troye Sivan, Jennie de la BLACKPINK și Moses Sumney. Printre alte prezențe se numără Dan Levy, Eli Roth, Hank Azaria și Mike Dean.

The Weeknd și-a făcut debutul în actorie odată cu pelicula "Uncut Gems" din 2019. Apoi, a apărut într-un episod din "American Dad!". Mai mult, The Weeknd și-a împrumutat vocea și a dat viață unor personaje din seria americană "Robot Chicken".

TEASER "The Idol":

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4