Urmărește-ne în Social Media

The Weeknd - Gasoline

The Weeknd continuă să le prezinte fanilor bucăți video din noul album "Dawn FM". Muzicianul a lansat "Gasoline", cu un videoclip metaforic și întunecat. Te invităm să îl urmărești.

"Gasoline" este compusă de Matt Cohn, The Weeknd și Oneohtrix Point Never, iar versurile melodiei vorbesc despre o relație toxică în care unul dintre parteneri devine dependent de celălalt. Tematica melodiei este transpusă într-un videoclip intens, regizat de Matilda Finn. 

Vizualul prezintă două realități paralele, una ce pare scoasă dintr-un coșmar și plină de personaje monstruoase. Apar și două versiuni ale lui The Weeknd, una tânără și una bătrână. Între cele două ia naștere o luptă, poate ilustrând astfel relația toxică pe care o descriu versurile. Fanii muzicianului încearcă să deslușească mesajului videoclipului: de la povestea lui Dorian Gray, la "uciderea" unei versiuni care nu îi mai servește artistului sau la relația cu alcoolul și drogurile, teoriile în privința noului clip sunt diverse.

Albumul "Dawn FM" a fost lansat pe 7 ianuarie 2022 și conține 16 piese, în care artistul canadian colaborează cu Tyler, The Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never și Jim Carrey.

Tracklist "Dawn FM" -  The Weeknd

 1. Dawn FM
 2. Gasoline
 3. How Do I Make You Love Me?
 4. Take My Breath
 5. Sacrifice
 6. A Tale By Quincy (feat. Quincy Jones)
 7. Out of Time
 8. Here We Go...Again (feat. Tyler, The Creator)
 9. Best Friends
 10. Is There Someone Else?
 11. Starry Eyes
 12. Every Angel is Terrifying
 13. Don't Break My Heart
 14. I Heard You're Married (feat. Lil Wayne)
 15. Less Than Zero
 16. Phantom Regret (feat. Jim Carrey)
Comentarii