Urmărește-ne în Social Media

The Weeknd - Is There Someone Else?

The Weeknd aniversează un an de la debutul albumului "Dawn FM" şi ne oferă un videoclip pentru piesa "Is there Someone Else?". Acesta este un single de pe albumul din 2022, iar clipul are ceva din atmosfera anilor '80 şi a video-urilor lascive de atunci.

Videoclipul "Is There Someone Else?" se poate rezuma într-un singur cuvânt, "voyeurism". Protagonistul apare din postura de om care spionează o muză feminină, mai ceva decât stalkerul din serialul "YOU". De fapt The Weeknd apare în dublu rol, cel al iubitului care primeşte un dans lasciv, dar şi al intrusului, care spionează fără ca victima să ştie. Complicitatea se dezvăluie când fata îi face cu mâna celui din spatele telescopului.

Rapperul canadian se joacă cu vocea şi cu mixajele pe final de track, adoptând chiar şi filtrul chipmunk. Videoclipul devine dramatic spre final, întunecat şi misterios şi privitorul devine privitul în cele din urmă. Acest clip este regizat de către Cliqua, duo-ul din spatele vizualului pentru cele 3 single-uri de pe "Dawn FM".

Acest single marchează împlinirea unui an de la lansarea albumului "Dawn FM", al cincilea din discografia lui The Weeknd. El a debutat pe 7 ianuarie 2022 şi a venit ca succesor pentru "After Hours" din 2020, care ne-a dat excelentul single "Blinding Lights".

De pe "Dawn FM" s-au remarcat single-urile "Take My Breath", "Sacrifice", "Out of Time" şi "Less Than Zero". Imediat după ce a sosit acel LP, The Weeknd a făcut teasing, întrebându-şi publicul dacă ştie că are parte de o nouă trilogie. Fanii au început deja să propună teoria că se lucrează la un album numit "After Life". Recent artistul canadian a lansat o piesă special creată pentru coloana sonoră a filmului "Avatar: the Way of Water". Piesa "Nothing Is Lost (You Give Me Strength)" e deja pe lista scurtă pentru Premiile Oscar.

Recent am aflat şi că "Blinding Lights" a devenit cea mai ascultată piesa de pe Spotify din toate timpurile. Pe albumul din 2022 am avut nişte oaspeţi de seamă, cu Jim Carrey fiind vocea care leagă piesele, iar colaborări au fost cu Tyler, the Creator şi Lil Wayne, dar şi Quincy Jones. De producţie s-au ocupat Max Martin, Matt Cohn, OPN şi Oscar Holter.

Comentarii