Urmărește-ne în Social Media

The Weeknd, Madonna, Playboi Carti - Popular

The Weeknd tocmai a bifat prima colaborare cu Madonna, pe piesa "Popular", pe care apare şi rapperul Playboi Carti. Este încă unul dintre track-urile compuse pentru serialul "The Idol", în care joacă The Weeknd şi Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp.

Melodia "Popular" e surprinzător de relaxată şi are un beat sexy, de track R&B hit. Vedem atât imagini cu actorii din serialul HBO "The Idol", care au fost recent la Festivalul de la Cannes, dar şi secvenţe din serial. Creaţia HBO îi are ca protagonişti pe Abel Tesfaye, adică The Weeknd, dar şi pe Lily-Rose Melody Depp, fiica lui Johnny Depp.

Ei spun povestea clasică de mărire şi decădere la Hollywood şi în industria muzicală, a unui cuplu destrămat de dorinţe şi vicii fără limită. Având la cârmă omul din spatele "Euphoria", ne aşteptăm la multe scene NSFW şi drame intense. Mărturisesc că mi-a luat ceva să o recunosc pe Madonna pe această piesă, contribuţia sa fiind minimă.

Beat-ul sună mai degrabă a Pharrell, decât a ce ne oferă de obicei The Weeknd. Până acum am mai auzit o piesă din coloana sonoră a serialului, "Double Fantasy", colaborare cu Future. Coloana sonoră a serialului, "The Idol Vol 1", se va lansa pe 30 iunie. Promovarea acestui single, "Popular" a început chiar din mai, când o parte din el s-a auzit la Festivalul de la Cannes şi a început să circule în social media.

Acum că s-a încheiat "Succesion" pe platformele HBO, el este înlocuit de serialul "The Idol", care are premiera în acelaşi slot, duminică, pe 4 iunie. Lily Rose joacă un pop star vulnerabil, care intră într-o relaţie cu un guru self help jucat de The Weeknd. Sau mai bine zis Abel Tesfaye, deoarece artistul canadian a revenit recent la numele său real şi a renunţat la cel de scenă.

"The Idol" a făcut deja istorie în mai, fiind primul serial care debutează la Cannes, tradiţional axat pe lung metraje. Cei prezenţi au vizionat primele două episoade din totalul de 6. Sam Levinson este creatorul său şi totul a pornit de la ideea lui Abel, care s-a lăudat că ar putea porni o sectă, dacă şi-ar dori cu adevărat. Asta însemna că fanii săi sunt destul de loiali încât l-ar urma oriunde şi oricând. Aşa a apărut ideea unui guru care distruge vieţi, inclusiv cea a unui pop star.

Show-ul a fost pus pe butuci la un moment dat şi regândit, deoarece Abel nu era mulţumit cu direcţia în care mergea şi era prea axat pe personajul feminin.

Comentarii