Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden
List/Grid

Videoclipuri noi:

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.

Videoclip nou:
Billie Eilish, ROSALÍA - Lo Vas A Olvidar

Billie Eilish, ROSALÍA - Lo Vas A Olvidar (

Billie Eilish cântă pentru prima oară în spaniolă alături de Rosalia în videoclipul noului single "Lo Vas a Olvidar". Piesa a fost compusă pentru un episod special din serialul "Euphoria", de pe HBO.

Videoclip nou:
Architects - Dead Butterflies

Videoclip Architects Dead Butterflies

Architects a lansat videoclipul piesei "Dead Butterflies", care oferă un vizual single-ului de pe noul album al britanicilor. Este o piesă inedită pentru formaţie, pentru că apare o voce mai curată a solistului, o porţiune orchestrală şi o chitară melancolică spre final. Puteţi viziona clipul în articol.

Videoclip nou:
UDDI - Să mă urmezi

UDDI - Să mă urmezi

Uddi își continuă parcursul ca artist independent și lansează piesa "Să mă urmezi". În videoclipul ce acompaniază melodia au fost distribuiți actori precum George Burcea, Magda Benea și Cojocaru Maria Ștefania.

Videoclip nou:
We Singing Colors - All The People

We Singing Colors - All The People

Trupa indie We Singing Colors a lansat videoclipul piesei "All The People". Vizualul a fost filmat de Rareș Dima și regizat de Eugen Dediu.

Videoclip nou:
Foo Fighters - Waiting On A War

Videoclip Foo Fighters - Waiting On A War

Rockerii de la Foo Fighters au lansat videoclipul celui mai recent single, "Waiting On A War". Materialul este disponibil în articol.

Videoclip nou:
Machine Gun Kelly, Halsey, blackbear - Downfalls High ft. Trippie Redd, iann dior

Machine Gun Kelly, Halsey, blackbear - Downfalls High ft. Trippie Redd, iann dior

Machine Gun Kelly a lansat un film de 49 de minute pentru a-și promova noul său album, "Tickets To My Downfall". Intitulat "Downfalls High", vizualul ne poartă în intimitatea poveștilor de liceu care i-au marcat viața lui Machine Gun.

Videoclip nou:
Tom Jones - Talking Reality Television Blues

Videoclip Tom Jones Talking Reality Television Blues

Tom Jones a lansat pe 15 ianuarie un nou single, "Talking Reality Television Blues", catalogat de mulţi drept o piesă surprinzătoare. Asta pentru că sună extrem de modern şi foarte apropiat de de Radiohead cumva, o surpriză la care nimeni nu se aştepta. Felul care Jones recită versuri pe un beat ritmat aminteşte de Lou Reed combinat cu Johnny Cash, doar ca într-un registru mai post rock şi visător. Vă invităm să urmăriţi noul clip în articol.

Videoclip nou:
Accept - Zombie Apocalypse

Videoclip Accept Zombie Apocalypse

Accept a lansat un nou single intitulat "Zombie Apocalypse", cu un sound şi un videoclip ameninţător. Anticipează un album nou numit "Too Mean to Die", care va sosi pe 29 ianuarie prin Nuclear Blast Records. Până atunci metaliştii germani ne delectează cu un videoclip de tip Vizualizer plin de imagini apocaliptice şi zombii umani supuşi maşinăriilor. Îl urmăriţi în articol.

Videoclip nou:
Antonia - Taifun

ANTONIA - Taifun

Antonia intră în 2021 cu "Taifun", o piesă de dragoste, acompaniată de un nou videoclip alături de Alex Velea. Piesa cu versuri în limba română are influențe orientale, accentuate pe refren și de vocea lui Velea.

Videoclip nou:
Paula Seling - Ridică-te (alături de Camerata Regală)

Paula Seling - Ridica-te (Alături de Camerata Regală)

Paula Seling ne oferă o doză de curaj și inspirație la început de 2021 cu un video filmat live al piesei "Ridică-te". Înregistrarea este extrasă din concertul susținut de Paula Seling alături de Camerata Regală la Ateneul Român.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Lose You Now (feat. Mako)

Lindsey Stirling - Lose You Now (feat. Mako)

Lindsey Stirling începe anul 2021 cu o piesă emoționantă, intitulată "Lose You Now". Lansată în colaborare cu Mako (Alex Seaver), melodia vorbește despre pierderea unor oameni dragi din viața artistei, prin intermediul videoclipului fiindu-le adus un omagiu.

Videoclip nou:
Jennifer Lopez - In The Morning

Jennifer Lopez - In The Morning

Jennifer Lopez a lansat un videoclip cu mesaj motivațional pentru piesa "In The Morning". Arătând superb la 51 de ani, artista ne amintește că iubirea de sine este esențială în orice relație și că cei care nu ne iubesc pentru ceea ce suntem, nu ne merită de fapt.

Videoclip nou:
Alex & The Fat Penguins - Stea în foc

Videoclip Alex & The Fat Penguins - Stea în foc

Alex & The Fat Penguins a lansat o nouă piesă extrasă de pe albumul de debut. Intitulată "Stea în foc", melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Videoclip nou:
Bitză - Șiruri feat Deliric

Bitza - Siruri feat Deliric

Bitză și Deliric descos matricea "de 0 și 1" în videoclipul noii piese "Șiruri". Ni se vorbește despre digitalizare și uniformizare, consumerism, rețele sociale, lipsă de intimitate și frică de anonimat, adică despre realitățile vieții de zi cu zi, pe care fie nu le cunoaștem, fie alegem să le ignorăm.

Videoclip nou:
LUI HILL - How Many Moons

Videoclip LUI HILL - How Many Moons

Muzicianul berlinez LUI HILL revine în atenția publicului cu o nouă piesă. "How Many Moons" beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Videoclip nou:
Travis - Nina's Song

Travis - Nina's Song

Scoțienii de la Travis au distribuit-o pe Huey (the cat) în noul videoclip "Nina's Song". Dacă vreți să vedeți o pisică grăsună și simpatică cântând, acesta este clipul pe care nu ar trebui să-l ratați.

Videoclip nou:
Kings Of Leon - 100,000 People

Kings of Leon - 100,000 People

Trupa Kings of Leon a revenit, iar piesa "100,000 People" este o nouă baladă de colecție, ce îi va sensibiliza fără îndoială pe fanii formației. Videoclipul curge fluid, completând vizual cuvintele lui Caleb Followill.

Videoclip nou:
Selena Gomez - De Una Vez

Videoclip Selena Gomez - De Una Vez

Selena Gomez a lansat "De Una Vez", un single în spaniolă, ce vorbește despre vindecare și iubire de sine. Melodia beneficiază de un videoclip simbolic pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Videoclip nou:
Mogwai - Ritchie Sacramento

Mogwai - Ritchie Sacramento

Trupa scoțiană de post-rock Mogwai a lansat un videoclip cinematic pentru piesa ”Ritchie Sacramento”. Single-ul este extras de pe anticipatul album ”As The Love Continues”.

Videoclip nou:
Sia - Hey Boy feat. Burna Boy

Sia - Hey Boy feat. Burna Boy

Sia a dezvăluit o nouă piesă de pe soundtrack-ul filmului "Music". Melodia se numește "Hey Boy" și este lansată împreună cu un videoclip animat regizat de Rafatoon.

CLOSE
CLOSE