Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO
List/Grid

Videoclipuri noi:

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.

Videoclip nou:
Delta Goodrem - Billionaire

Delta Goodrem - Billionaire

Artista australiană Delta Goodrem canalizează toată strălucirea unei dive pop în noul videoclip "Billionaire". Single-ul este compus de artistă și se regăsește pe albumul ”Bridge Over Troubled Dreams”.

Videoclip nou:
Liviu Teodorescu & Manuel Riva - Muzele

Liviu Teodorescu & Manuel Riva - Muzele

Liviu Teodorescu și Manuel Riva și-au unit forțele și au lansat o piesă fresh, intitulată "Muzele". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Videoclip nou:
Toulouse Lautrec ft. Victor Rebengiuc - Revin în 5 minute

Toulouse Lautrec - Revin în 5 minute

Toulouse Lautrec a lansat "Revin în 5 minute", o piesă manifest de pe albumul cu același nume. Melodia este însoțită de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Videoclip nou:
Feli - Puiule, puiuțule

Feli - Puiule, puiuțule

Feli încheie cu "Puiule, puiuțule" șirul de măturisiri autobiografice din cadrul jurnalului său muzical cu inspirație folclorică. Cea de-a zecea și ultima felie din povestea vieții artistei este o piesă despre ușurința și superficialitatea cu care inițiatorii de bullying din spatele tastaturilor pot demola suflete.

Videoclip nou:
Andreea Bălan - Iubește-mă, Nu

ANDREEA BALAN - IUBESTE-MA, NU

Andreea Bălan ne îndeamnă să avem mai multă grijă de noi și să ne încărcăm cu energie pozitivă ascultându-i noul single ”Iubește-mă, Nu”. Piesa este lansată împreună cu un videoclip în care artista și dansatoarele ei execută o coregrafie realizată de Petrișor Ruge.

Videoclip nou:
Apocalyptica feat. Jacoby Shaddix - White Room

Videoclip Apocalyptica Jacoby Shaddix White Room

Apocalyptica a lansat un nou videoclip, pentru piesa "White Room", pe care colaborează cu solistul Papa Roach, Jacoby Shaddix. A trecut ceva vreme de când am văzut finlandezii într-o filmare, fie ea şi videoclip oficial, aşa că ne bucurăm să îi revem pe metalişti şi violoncelele lor, dar şi pe Jacoby. Detalii despre colaborare aflaţi în articol.

Videoclip nou:
Myles Kennedy - Get Along

Videoclip Myles Kennedy - Get Along

Myles Kennedy a lansat piesa "Get Along". Melodia beneficiază de un videoclip animat pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Videoclip nou:
Royal Blood - Boilermaker

Videoclip Royal Blood - Boilermaker

Royal Blood a lansat videoclipul piesei "Boilermaker", extrasă de pe albumul "Typhoons". Te invităm să-l urmărești.

Videoclip nou:
Taxi - Un fir din părul tău (jucată de Vlad Logigan)

Taxi - Un fir din părul tău (jucată de Vlad Logigan)

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip în interpretarea lui Vlad Logigan. Piesa pusă în scenă se numește " Un fir din părul tău" și este extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Videoclip nou:
Alice Merton - Vertigo

Alice Merton - Vertigo

Alice Merton, autoarea hitului "No Roots", a revenit cu o nouă piesă, intitulată "Vertigo". Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Anuk Rohde și anunță lansarea unui nou album, după o pauză de doi ani de la discul "Mint".

Videoclip nou:
Cleopatra Stratan - Vorba de tine

Cleopatra Stratan - Vorba de tine

Cleopatra Stratan a lansat un videoclip ce emană senzualitate, în pofida simplității sale. Flirtând din priviri, cu un ruj aprins pe buze, Cleo este acea "femme fatale" ce-și ține iubitul aproape, "Vorba de tine" fiind o piesă de dragoste dedicată jumătății sale.

Videoclip nou:
Years & Years - Starstruck

Videoclip Years & Years - Starstruck

Years & Years a dezvăluit videoclipul celui mai recent single, "Starstruck". Regizat de Fred Rowson, materialul îl prezintă pe Olly Alexander într-o ipostază dublă. Te invităm să-l urmărești.

Videoclip nou:
Busta Rhymes - Where I Belong ft. Mariah Carey

Videoclip Busta Rhymes Mariah Carey Where I Belong

Busta Rhymes şi Mariah Carey s-au reunit pentru un sequel al uriaşului hit "I Know What You Want". Cei doi au lansat pe 9 aprilie piesa "Where I Belong", care primeşte un videoclip ce pare a continua povestea primului material vizual. Avem flashback-uri, amintiri, secvenţe alb-negru. Super colaborarea se vede mai jos.

Videoclip nou:
Rockabella - Iată-ne aici

Rockabella - Iată-ne aici

Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. "Iată-ne aici" este cel mai nou cântec-poveste prin care Rockabella ne provoacă să ne privim în suflet și să ne acceptăm transformările, oricât de neașteptate.

Videoclip nou:
Thy Veils - Towering The Void

Thy Veils - Towering The Void

Thy Veils a lansat videoclipul piesei "Towering The Void", un parcurs cinematic sci-fi care traversează elemente suprarealiste, cosmice și abstracte inserate prin crâmpeie de secvențe realiste.

Videoclip nou:
Texas - Mr Haze

Texas - Mr Haze

Texas ne aduce o briză de romantism cu videoclipul noului single "Mr Haze". În vizual apare actorul scoțian Tommy Flanagan.

Videoclip nou:
Nane x Mananache - SARE

NANE x MACANACHE - SARE

Nane și Macanache au colaborat pentru o piesă trap cu vibe de club și cuvinte murdare camuflate prin dublu sens. "Sare" este o piesă cu priză la publicul adolescentin, videoclipul intrând deja în YouTube Trending.

Videoclip nou:
Antonia - Îmi Placi Tu

Videoclip Antonia Imi Placi Tu

Antonia etalează o nouă coafură în noul videoclip al piesei "Îmi Placi Tu", cu nişte codiţe de puştoaică. Artista apare într-un videoclip cu efecte speciale de îngheţare a timpului şi decoruri demne de o comedie americană cu adolescenţi. Clipul se vede în articol.

Videoclip nou:
KADEBOSTANY - Take Me To The Moon feat. Valeria Stoica (Acoustic version)

KADEBOSTANY - Take Me To The Moon feat. Valeria Stoica (Acoustic version)

Kadebostany și Valeria Stoica au lansat o variantă acustică a piesei ”Take Me To The Moon”. Cu sunetul său vintage, această nouă versiune surprinde senzația unei casete audio din 1969 și evidențiază și mai mult vocea Valeriei Stoica.

Videoclip nou:
Rag’n’Bone Man & Pink - Anywhere Away From Here

Rag’n’Bone Man & P!nk – Anywhere Away From Here

Rag’n’Bone Man și Pink au lansat o baladă dezarmantă despre despre curajul de a-ți accepta fricile. ”Anywhere Away From Here” este prima colaborare a celor doi artiști și, cel mai probabil, nu va fi ultima.

CLOSE
CLOSE