Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"
List/Grid

Videoclipuri noi:

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.

Videoclip nou:
ANTONIA - Rebound

Videoclip Antonia Rebound

ANTONIA a lansat o nouă piesă în limba engleză, "Rebound", un track melancolic, de toamnă, cu un clip nou. Artista apare singură la bar, în faţa unui shot, meditând la ceea ce a pierdut şi ce urmează după o criză sentimentală. Spre final de clip Antonia pozează acoperită doar de o chitară într-o ipostază artistică. Urmăreşte noul videoclip în articol.

Videoclip nou:
Kylie Minogue - Magic

Videoclip Kylie Minogue Magic

Kylie Minogue aduce în actualitate magia disco prin lansarea piesei şi clipului "Magic". Acest single extras de pe viitorul album al artistei, "Disco" este ritmat, plin de energie şi sună a anii '80, cei pe care tânjeşte să îi învie artista. Urmăreşte noul clip filmat pe ringul de dans în articol.

Videoclip nou:
ZAYN - Better

ZAYN - Better

Proaspăt devenit tătic, Zayn lansează videoclipul unei piese emoționante, intitulate ”Better”. În versurile acestei balade R&B, artistul pare să relateze istoricul relației sale alături de Gigi Hadid, mărturisindu-i totodată iubirea.

Videoclip nou:
Marilyn Manson - Don't Chase the Dead

Videoclip Marilyn Manson Don't Chase the Dead

La 2 săptămâni de la lansarea albumului "We Are Chaos", Marilyn Manson ne propune un nou videoclip, cel al single-ului "Don't Chase the Dead". Acest video include o apariţie surpriză a actorului Norman Reedus, care împrumută o parte din machiajul lui Manson. Urmăreşte clipul cel nou în articol.

Videoclip nou:
Michael Kiwanuka - Solid Ground (Live at the V&A)

Michael Kiwanuka - Solid Ground

Michael Kiwanuka a lansat un videoclip live pentru piesa "Solid Ground", de pe albumul nominalizat la un Mercury Prize "Kiwanuka". Clipul a fost filmat la Muzeul Victoria & Albert din Londra.

Videoclip nou:
Alicia Keys - Love Looks Better

Videoclip Alicia Keys Love Looks Better

Alicia Keys vrea ca toată lumea să se oprească din goana după lucruri deşarte şi să respire un minut, ascultând mesajul puternic al piesei sale noi, "Love Looks Better". Artista opreşte timpul şi traficul într-un oraş aglomerat, cel mai probabil New York în clipul acestei piese şi ne cântă la pian şi voce o baladă R&B despre dragoste. Urmăreşte clipul nou în articol.

Videoclip nou:
Static-X - Dead Souls

Videoclip Static-X Dead Souls

Static-X a lansat un nou single şi videoclip, "Dead Souls", poate cea mai interesantă piesă de pe noul său album. Pe track auzim atât vocea solistului Wayne Static, care a încetat din viaţă, cât şi a legendarului Al Jourgensen de la Ministry. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

Videoclip nou:
Keith Urban cu Pink - One Too Many

Keith Urban - One Too Many with P!nk

Pink a înregistrat primul ei duet cu artistul de muzică country Keith Urban. Single-ul pe care cei doi l-au lansat împreună se numește ”One Too Many” și este o baladă despre nevoia de a te desprinde de trecut și de vicii care-ți încețoșează viziunea.

Videoclip nou:
Kygo, Donna Summer - Hot Stuff

Kygo, Donna Summer - Hot Stuff

Febra disco revine, Kygo a realizat un remix după cunoscuta piesă "Hot Stuff" a Donnei Summer. Pentru videoclip, acesta a apelat la actorii din "Outer Banks", Chase Stokes și Madelyn Cline.

Videoclip nou:
Chase and Status - Engage

Videoclip Chase & Status Engage

Nu doar Pendulum a lansat o nouă piesă drum & bass, ci şi Chase & Status, un alt nume mare al acestui gen muzical. Noul track Chase se numeşte "Engage" şi include o voce de reggae excelent combinată cu beat-uri ce amintesc de un jungle clasic. Piesa primeşte un videoclip întunecat cu imagini de la party-urile mai vechi din Londra. Îl puteţi viziona în articol.

Videoclip nou:
Busta Rhymes, Anderson .Paak - YUUUU

Videoclip Busta Rhymes Anderson Paak Yuuuu

Busta Rhymes rămâne relevant în 2020 prin lansarea piesei "YUUUU", alături de tânărul rapper Anderson. Paak. Single-ul este ilustrat cu un videoclip alb-negru cu iluminare stroboscopică şi cu cei doi protagonişti împărţind scenă şi lumea asasinilor în alb şi negru. Urmăreşte noul clip în articol.

Videoclip nou:
Lady Gaga - 911

Videoclip Lady Gaga 911

Lady Gaga a lansat o nouă piesă, ilustrată cu un scurt-metraj complex, "911". Pe beat-uri disco şi dance artista trage un semnal de alarmă legat de sănătatea mentală şi abuzul de medicamente anti psihotice. Veţi avea dificultăţi în a ţine pasul cu tot ceea ce se întamplă în clip, poate cel mai complex lansat în ultima vreme. Îl puteţi urmări în articol.

Videoclip nou:
Deftones - Genesis

Deftones - Genesis

Deftones continuă seria videoclipurilor încărcate de simbolism cu "Genesis". Melodia se regăsește pe albumul "Ohms", așteptat pe piață luna aceasta.

Videoclip nou:
Sam Smith - Diamonds

Sam Smith - Diamonds

Sam Smith începe toamna pandemică în forță, cu o piesă de dragoste, intitulată ”Diamonds”. Artistul critică în versurile melodiei iubirea superficială, întreținută de lux.

Videoclip nou:
Justin Bieber - Holy ft. Chance The Rapper

Justin Bieber - Holy ft. Chance The Rapper

Justin Bieber se reconectează la valori morale precum bunătatea și generozitatea cu un single nou, intitulat "Holy" și lansat în colaborare cu Chance The Rapper. Mesajul transmis vine în întâmpinarea și aplanarea conflictelor care dezbină în prezent America.

Videoclip nou:
Pavel Stratan & Keo - Lasă-mă să beau

Pavel Stratan și Keo colaborează pentru prima dată și lansează "Lasă-mă să beau", un single despre o iubire pătimașă ce începe să fie mistuită de un dor intens. Piesa beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Videoclip nou:
Katie Melua - Your Longing Is Gone

Katie Melua - Your Longing Is Gone

Katie Melua continuă să ne poarte pașii într-o călătorie de autodescoperire. În noul videoclip "Your Longing Is Gone", filmat în Georgia, artista se întoarce în unul dintre locurile sale preferate din copilărie pentru a retrăi amintiri și sentimente pierdute.

Videoclip nou:
Sepultura - Guardians of Earth

Videoclip Sepultura Guardians of Earth

Sepultura a lansat o piesă dedicată Pământului, "Guardians of Earth", prin care a evocat sunetele junglei amazoniene şi beat-uri tribale, combinate cu agresivitatea specifică grupului. Piesa primeşte un videoclip cu populaţiile băştinaşe din America de Sud ca protagonişti şi natura aflată în pericol. Îl puteţi urmări în articol.

Videoclip nou:
Sabaton - The Future Of Warfare (Building Blocks Video)

Videoclip Sabaton The Future of Warfare

Doar Sabaton putea să se gândească la un videoclip complex pentru o piesă legată de Primul Război Mondial, ilustrat cu piese LEGO. Ei bine clipul a sosit, se numeşte "The Future of Warfare", titlul ironic, deoarece defineşte trecutul, conflictul de acum 100 de ani. Îl puteţi viziona în articol.

Videoclip nou:
Yusuf / Cat Stevens - Father And Son

Yusuf / Cat Stevens - Father And Son

Cat Stevens este în duet cu el însuși într-un videoclip emoționant, realizat pentru o versiune reeditată a piesei "Father And Son". Melodia se regăsește pe ediția aniversară a albumului "Tea For the Tillerman", disc ce împlinește anul acesta 50 de ani de la apariția pe piață.

CLOSE
CLOSE