Urmărește-ne în Social Media

Post Malone and The Weeknd - One Right Now

Copiii teribili ai rap-ului s-au reunit la început de lună noiembrie 2021 pentru o colaborare: Post Malone şi The Weeknd au cântat împreună pe piesa "One Right Now", care pe 15 noiembrie a primit şi un videoclip oficial. Acesta se bazează pe o poveste sângeroasă stil "John Wick" şi se vede în acest articol.

În egală măsură "John Wick" plus acţiunea care se repetă la infinit în jocul "Deathloop", acest videoclip îi prezintă în antiteză pe protagonişti. Post Malone este îmbrăcat într-un trenci de mafiot, alb complet şi mânuieşte o mitralieră, în vreme ce The Weeknd foloseşte un SMG şi e îndemânatic şi cu grenadele. Cei doi îşi aduc armatele de oameni în negru la confruntare şi luptele sângeroase amintesc de filmele lui John Woo.

Trebuie să recunosc că "One Right Now", o piesă suavă la bază nu prea se potriveşte cu videoclipul cel sângeros. Artiştii cântă despre dragoste, despre "baby mama" şi refuzul de a intrat în relaţii fără viitor şi a te juca cu sentimentele cuiva după multă suferinţă. Sintetizatorul de anii '80 este vedeta ascunsă a acestei piese, alături de sample-urile vocale remixate din fundal. Noul clip este regizat de Tanu Muino. Aceasta a mai regizat clipuri pentru Katy Perry şi Rosalia, dar şi pentru Cardi B, Normani şi Lizzo.

În ultimele luni The Weeknd a lansat piesele "Take My Breath" şi "Moth to a Flame", iar acum pregăteşte al cincilea album, care aduce şi o schimbare de imagine. Personajul bandajat din "After Hours", albumul lansat în martie 2020 a dispărut, iar Abel este acum metamorfozat din nou în starul R&B canadian suav pe care îl ştiam deja, parcă mai matur şi mai puţin prins în vârtejul vieţii de noapte.

"One Right Now" este un track produs de Louis Bell, Brian Lee şi Andrew Boloki şi este prima colaborare dintre Posty şi The Weeknd. Piesa lansată pe 5 noiembrie a sărit deja de 100 de milioane de stream-uri. Post Malone pregăteşte la rândul său un nou album, succesorul lui "Hollywood's Bleeding" din 2019. A lansat deja un single numit "Motley Crew" în iulie, cu un videoclip în care apare chiar Tommy Lee, toboşarul Motley Crue.

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

The Weeknd stabilește un nou record cu hit-ul "Blinding Lights"

The Weeknd marchează o nouă reușita cu apreciata piesă "Blinding Lights". Melodia a fost lansată în noiembrie 2019 și continuă să facă și acum ravagii în topurile muzicale. Detalii în articol.

Publicat

pe

Coperta single The Weeknd Blinding Lights
Coperta single The Weeknd Blinding Lights │ FOTO: The Weeknd

Hit-ul "Blinding Lights" de la The Weeknd este noua piesă de pe primul loc în Billboard Hot 100 Song of All Time. La doi ani de la lansare, melodia a devenit cea mai importanta piesă dintre cele aproape 30.000 care au intrat în top-ul cu o istorie de 63 de ani.

"Blinding Lights" a reușit să staționeze pe primul loc în top pentru 4 săptămâni, în top 5 pentru 43 de săptămâni, în top 10 pentru 57 de săptămâni, în top 40 pentru 86 de săptămâni, iar în întregul top pentru 90 de săptămâni, fiind un record absolut.

The Weeknd a detronat piesa "The Twist" a lui Chubby Checker, fiind pe primul loc din 2008. Top-ul este completat de "Smooth" de la Santana & Rob Thomas și "Mack the Knife" de la Bobby Darin.

Top 10:

  1. "Blinding Lights" - The Weeknd
  2. "The Twist" - Chubby Checker
  3. "Smooth" - Santana feat. Rob Thomas
  4. "Mack the Knife" - Bobby Darin
  5. "Uptown Funk!" - Mark Ronson feat. Bruno Mars
  6. "How Do I Live" - LeAnn Rimes
  7. "Party Rock Anthem" - LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock
  8. "I Gotta Feeling," The Black Eyed Peas
  9. "Macarena (Bayside Boys Mix)," Los Del Rio
  10. "Shape of You," Ed Sheeran

Alte poziții de succes în topurile muzicale:

The Beatles rămân pe primul loc în Greatest of All Time Hot 100 Artists de la Billboard. Top-ul este completat de Madonna, Elton John, Elvis Presley si Mariah Carey.

De la ultima recapitulare, Drake a ajuns de pe locul 22 pe locul 11, fiind artistul cu cele mai multe piese în top 40 (144), dar și cu cele mai multe melodii în top (259). Taylor Swift se află pe poziția 21, Maroon 5 pe 24, Bruno Mars pe 29, iar Justin Bieber pe 38.

The Weeknd se află pe locul 43, fiind printre singurii 4 artiști ce au debutat în top în decada trecută. Alături de el se mai află Post Malone, Ariana Grande și Ed Sheeran.

Citește în continuare

Muzică nouă

Rosalia și The Weeknd vor lansa o colaborare - TRAILER

Rosalia și The Weeknd au lansat un trailer pentru viitoarea lor colaborare, intitulată "La Fama". Materialul este disponibil în articol, așa că te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Rosalia în trailerul piesei "La Fama"
Rosalia în trailerul piesei "La Fama" │ FOTO: captură YouTube

Noua piesă va fi lansată pe 11 noiembrie și este extrasă de pe viitorul album al Rosaliei, "Motomami". Discul va apărea anul viitor și marchează cel de-al treilea material de studio al cântăreței.

În ceea ce privește trailerul colaborării cu The Weeknd, acesta îl prezintă pe actorul Danny Trejo, care spune unei mulțimi: "Pregătește-te pentru puțină căldură...La Fama". Apoi, Rosalia cântă în fața unui public, îmbrăcată într-o ținută argintie, în timp ce The Weeknd stă și o urmărește. Ambii artiști cântă în limba spaniolă.

"La Fama" nu este primul proiect muzical la care au colaborat cei doi cântăreți. Anul trecut, Rosalia a apărut într-un remix al hit-ului "Bleeding Lights". Artista a mai bifat numeroase colaborări cu muzicieni de succes ca Travis Scott, Billie Eilish, Bad Bunny, Arca and Oneohtrix Point Never.

TRAILER: Rosalia & The Weeknd - La Fama

Citește în continuare

Muzică nouă

Post Malone a lansat "One Right Now", o colaborare cu The Weeknd - AUDIO

Cei doi muzicieni și-au unit forțele pentru piesa "One Right Now", extrasă de pe viitorul album al lui Post Malone. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Post Malone, The Weeknd - One Right Now
Post Malone, The Weeknd - One Right Now │ FOTO: captură YouTube

"One Right Now" marchează prima colaborare dintre The Weeknd și Post Malone, dar și primul single extras de pe viitorul album al celui din urmă. Noul disc s-ar intitula "PM4". În ceea ce privește melodia, aceasta vorbește despre o fostă relație amoroasă, iar partea instrumentală are o influență electropop, similară cu cea din "Blinding Lights" de la The Weeknd.

Lansarea piesei deschide calea pentru cel de-al patrulea album al lui Post Malone. Va fi primul său material nou de la "Hollywood's Bleeding", din 2019, care a ajuns pe locul 1 în Billboard Top 200.

The Weeknd a colaborat recent cu grupul EDM Swedish House Mafia, pentru "Moth To A Flame", care s-a clasat pe locul 27 în Billboard Hot 100.

AUDIO: Post Malone and The Weeknd - One Right Now

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5