Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

ȘTIRI DIN MUZICA electronica

Coperta single Pendulum Come Alive

Pendulum a lansat prima piesă din 2021, "Come Alive" - AUDIO

Pendulum a lansat prima sa piesă din anul 2021, "Come Alive", care este mai degrabă o combinaţie între pop şi EDM, decât DNB-ul aşteptat de fani. Acesta este al treilea single al grupului după cele două din 2020, la rândul lor sosite după un deceniu de pauză. Se ascultă în articol.

Primele NFT-uri lansate de UNTOLD

Primele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului

Primele NFT-uri lansate de organizatorii festivalului UNTOLD sunt două colecții de cărți de tarot, intitulate Arcana Majoră și Arcana Minoră. Fiecare personaj al Arcanei Majore reprezintă un personaj principal al unei ediții UNTOLD, iar Arcana Minoră este asemănătoare unui set de cărți de joc, unde în loc de suitele clasice, inima roșie, inima neagră, romb și treflă, există suitele specifice, Rhuna, Cupele, Spadele și Bâtele.

Thy Veils - Towering The Void

Thy Veils - Towering The Void

Thy Veils a lansat videoclipul piesei "Towering The Void", un parcurs cinematic sci-fi care traversează elemente suprarealiste, cosmice și abstracte inserate prin crâmpeie de secvențe realiste.

Vanotek feat. Denitia - Someone

Vanotek feat. Denitia - Someone

Vanotek a revenit cu o nouă colaborare, de această dată cu o artistă indie-pop din America, Denitia Odigie. Noul single se numește ”Someone” și este lansat împreună cu un videoclip realizat de SAN.


Avicii (Tim Bergling) în 2017

O carte biografică despre Avicii va fi lansată în această toamnă

Cartea a fost autorizată de familia regretatului DJ, iar veniturile provenite din vânzări vor fi donate fundației Tim Bergling, ce are ca scop prevenirea sinuciderii și înlăturarea stigmatul legat de problemele mintale. Mai multe detalii în articol.

Street Delivery 2021

Street Delivery 2021 reimaginează orașul ca pe o mare tablă de joc în primul weekend din iulie

După 15 ani de prezență continuă în spațiul public, Street Delivery invită cartierele Bucureștiului să parcurgă orașul în joacă. Ediția din 2021 a evenimentului-manifest care cucerește străzile se concentrează pe copilărie, adolescență și recuperarea orașului.

Parov Stelar - The Voodoo Engine

Parov Stelar - The Voodoo Engine

Parov Stelar a lansat un videoclip electrizant pentru piesa ”The Voodoo Engine”. Single-ul se regăsește pe cel mai recent album al lui Marcus.

UNTOLD lansează prima colecție de NFT-uri

UNTOLD lansează o colecție de NFT-uri și devine primul festival care intră pe cea mai mare piață de bunuri digitale din lume

Organizatorii festivalului UNTOLD se pregătesc să lanseze primul NFT. Fanii festivalului, și nu numai, vor avea șansa să devină proprietarii unor momente memorabile sau a unei colecții de NFT-uri unice, care vor fi scoase la vânzare pe cea mai mare piață de bunuri digitale din lume - OpenSea.

DOMINO - GODO

DOMINO - GODO

DOMINO continuă aventura EDM și lansează ”Godo”, o piesă care dă ritm petrecerilor și aduce energie.

Public concert

Organizatorii Festivalului Glastonbury lucrează la un nou proiect concertistic - VIDEO

După ce organizatorii au confirmat recent că au depus toate actele necesare pentru a putea organiza un eveniment în spațiul în care a avut loc an de an Festivalul Glastonbury, acum aceștia au făcut public un clip cel puțin interesant, ce le dă speranță iubitorilor de muzică live. Mai multe detalii în articol.

Morcheeba - The Moon

Morcheeba - The Moon

Morcheeba introduce publicul într-un film noir cu tușe horror, în care protagoniști sunt Skye și Ross. Noul videoclip ”The Moon” are, totodată, o doză consistentă de mister, piesa având și rezonanțe Bond.

Public concert

Emil Boc propune un concert-test la Cluj-Napoca, pe modelul celui cu 5000 de spectatori din Barcelona

Emil Boc propune Guvernului organizarea unui concert experiment la Cluj-Napoca, care să analizeze riscurile transmiterii virusului SARS-CoV-2 la evenimentele cu public numeros. Bazat pe modelul celui susținut de curând în Barcelona, experimentul ar ajuta autoritățile române să stabilească în ce condiții s-ar putea organiza festivalurile și marile concerte programate pentru vara și toamna lui 2021.

Major Lazer, Sia și Labrinth

Major Lazer lansează albumul "Music Is The Weapon" (Reloaded)

Proiectul Major Lazer revine cu varianta deluxe a materialul discografic "Music Is The Weapon". Noua variantă a albumului conține noi colaborări, printre care "Titans", feat. SIA și Labrinth.

IOVA - Roadblock | BI-POLAR Act 1 Chapter 1

IOVA - Roadblock | BI-POLAR Act 1 Chapter 1

IOVA lansează videoclipul piesei ”Roadblock”, o melodie despre depășirea obstacolelor impuse de cei din jur. Acesta este primul single dintr-o serie de 26 de piese pe care artista le va lansa în 2021.

Reprezentanți ai industriilor de evenimente, culturale și HoReCa la conferința de presă

"Am respectat regulile ce ni s-au impus, fără a primi nimic în schimb"; Declarațiile marilor organizatori de festivaluri, după un an de pandemie

Organizatorii festivalurilor UNTOLD, Electric Castle și TIFF au criticat măsurile luate de Guvern în anul pandemic 2020 și în primele luni ale lui 2021. Restricțiile au fost respectate, dar nu se prefigurează niciun plan de redresare, în acest context fiind imposibil de continuat.

Benny blanco & Gracie Abrams - Unlearn

benny blanco & Gracie Abrams - Unlearn

benny blanco, autorul hiturilor "Eastside" (alături de Halsey și Khalid) și "I Can't Get Enough" (feat. Selena Gomez, Tainy și J Balvin), lansează piesa "Unlearn", alături de artista Gracie Abrams.

Minelli - Rampampam

Minelli - Rampampam

Minelli vorbește despre o relație de dragoste care rănește și provoacă amintiri dureroase, ce duc treptat la răzbunare, în cel mai nou single, "Rampampam". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Nominalizare Trent Reznor Atticus Ross Oscar 2021

Trent Reznor şi Atticus Ross au primit două nominalizări la premiile Oscar pentru "Soul" şi "Mank"

Trent Reznor este o adevărată forţă a naturii în domeniul muzical, iar atunci când colaborează cu Atticus Ross se lasă cu soundscapes superbe. Ele nu trec nevăzute de Academie, care tocmai a nominalizat duo-ul la 2 Oscaruri pentru coloane sonore. E vorba despre coloana sonoră a filmului "Mank" şi cea a animaţiei Pixar "Soul".

Poster concert Hooverphonic Romania 2021

Hooverphonic vine în România în formula originală, pentru două concerte în toamna lui 2021

Hooverphonic a anunţat pe 10 martie că va veni în România în toamna lui 2021 pentru două concerte. Formaţia va sosi în formula originală în Braşov şi Bucureşti, pe 7 şi 8 octombrie, la Kruhnen Musik Halle şi respectiv Arenele Romane. Detalii despre eveniment şi formaţie aveţi în articol.

Hooverphonic

INFO & BILETE CONCERT
CLOSE
CLOSE