Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020

ȘTIRI DIN MUZICA electronica

Marshmello x Imanbek (Ft. Usher) - Too Much

Marshmello x Imanbek (Ft. Usher) - Too Much

Marshmello și Imanbek și-au unit forțele pentru o colaborare nouă, ce-l aduce în prim-plan și pe Usher. Noul lor single, lansat cu videoclip, se numește ”Too Much”.

IOVA - Four Letters

IOVA, artista nonconformistă electro-pop, a lansat un nou single. "Four Letters" beneficiază de un videoclip pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Videoclip Scooter FCK 2020

Scooter - FCK 2020

2020 a fost un an problematic şi neplăcut pentru mulţi şi abia aşteptam să scăpăm de el. Exact această stare doreşte să o transmită Scooter prin noul single "FCK 2020", care vrea să transmită un "adio" rapid lui 2020 cu o insultă pe beat de techno. Piesa are un videoclip cu iz de party rave şi îl vizionaţi în articol.

iMapp Bucharest - One World. One Heart

iMapp Bucharest este finalist la premiile AV AWARDS din Londra

Proiectul din cadrul campaniei internaționale de solidaritate "One World. One Heart." a adus iMapp Bucharest pe lista finaliștilor la premiile AV AWARDS din Londra. Campania a avut loc în aprilie anul acesta, în timpul carantinei generate de pandemia de COVID-19.


Jean Claude Van Damme dans AaRON Ultrareve

Killa Fonic a ajuns în playlistul lui Jean Claude Van Damme

Jean Claude Van Damme a primit de ziua lui o surpriză muzicală. Spotify Franța a creat un playlist special pentru el, în care este inclusă și o piesă a lui Killa Fonic.

Apple TV Logo

A apărut Apple Music TV, o platformă cu acces gratuit la videoclipuri muzicale și livestream-uri

Artiștii contemporani vor avea la dispoziție o nouă platformă de promovare. Apple a lansat Apple Music TV, un canal dedicat actualității muzicale, ce emite 24 de ore, în fiecare zi. Publicul va putea urmări cele mai recente videoclipuri muzicale, livestream-uri cu artiști în vogă, dar și interviuri și topuri muzicale.

East European Comic Con

East European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE

East European Comic Con este încă o dată reprogramat. Ediția anunțată pentru decembrie 2020 va avea loc în iunie 2021.

Mărunts 5 și Sore - Nu Te Mai Suport

Mărunts 5 (Ceva Mărunt) și Sore - Nu Te Mai Suport

Grupul de comedie Ceva Mărunt și-a luat pseudonimul Mărunts 5 și a lansat alături de Sore piesa "Nu te mai suport!". O parodie pe ritmuri de trap, cu Sorin Pârcălab în alt rol decât cel al Purtătorului de Cuvânt, melodia cuprinde în versuri toate frustrările acumulate tacit într-o relație aflată sub presiunea pandemiei.

John Frusciante - Brand E

John Frusciante - Brand E

John Frusciante a revenit în Red Hot Chili Peppers, dar își continuă parcursul și cu albumul solo, un disc personal, dedicat pisicii sale, Maya. Noul single al chitaristului se numește ”Brand E” și ne introduce într-un univers deconectat de realitate, videoclipul purtând amprenta regizoarei Amalia Irons.

Mark Stam - Pasii (Official Video) Part II

Mark Stam - Pașii

Mark Stam a lansat videoclipul piesei "Pașii", o continuare a poveștii începute în clipul anterior, "Lasă-mă". Artistul renunță la sensibilitatea cu care și-a asociat imaginea și își demonstrează bărbăția printr-o "coregrafie" cu schimb de pumni.

Julia Michaels - Lie Like This

Julia Michaels - Lie Like This

Julia Michaels a lansat o piesă de club ce emană senzualitate. "Lie Like This" este despre tachinare, pasiune și incertitudine.

Bastille - survivin'

Bastille - survivin'

Bastille reușește să surprindă într-un videoclip toate angoasele unei vieți sufocate de rutină și neîmpliniri. "survivin'" este, așa cum îi spune și titlul, despre supraviețuire.

Irina Rimes la filmările clipului ”Your Love”

Irina Rimes lansează piesa "Your Love" în colaborare cu Cris Cab

În universul muzical creat de Irina Rimes, iubirea rămâne motorul care pune totul în mișcare. Noul single al Irinei se numește "Your Love" și marchează o colaborare cu un artist pe care ea îl apreciază încă din adolescență: Cris Cab.

Vin Diesel iubește muzica...

Vin Diesel s-a apucat de muzică; Ascultă piesa "Feel Like I Do" cu Kygo - AUDIO

Vin Diesel este un al multiplelor talente, perceput mai degrabă ca un om al multiplelor kilograme ridicate la sală şi al multiplilor cai putere din seria "Fast & Furious". De această dată cochetează cu muzica şi tocmai a lansat un single, numit "Feel Like I Do", colaborare cu Kygo. Puteţi asculta piesa EDM în articol.

David Guetta & Sia - Let's Love

David Guetta & Sia - Let's Love

David Guetta și Sia ne-au creat o lume în care putem evada. Noul videoclip SF al piesei "Let's Love" este oaza de iubire și compasiune la care putem apela atunci când avem nevoie de un refugiu.

Videoclip Tiesto The Business

Tiesto - The Business

Tiesto a revenit cu o nouă piesă devenită hit instant, "The Business". Primeşte şi un videoclip, care începe cu o puştoaică într-o morgă şi asta nu e nici măcar cea mai ciudată parte a clipului. Tiesto a creat un nou "banger" şi a ales un vizual tare ciudat pentru a îl ilustra. Îl vedeţi în articol.

Otherside x KILLA FONIC - Fața Blue

Otherside & Killa Fonic - Fața Blue

Otherside revine cu o colaborare cu Killa Fonic pe piesa "Fața Blue", o piesă EDM - house, compusă de Viky Red și Killa Fonic. Single-ul este catchy, însă una dintre sursele de inspirație pentru această piesă trebuie să fi fost "Îndrăgostit pe bune", a trupei Bëlga, beat-ul de pe strofe semănând izbitor.

The Motans - Cel Din Oglindă

The Motans le aduce fanilor "Cel Din Oglindă", o piesă cu un mesaj puternic, încărcat de semnificații. Melodia se găsește pe viitorul EP, "Dark Side of the Cookie", și beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Soare Staniol

Soare Staniol, cvintetul bucureștean de trip-hop experimental, va lansa albumul de debut

Soare Staniol activează din 2014, timp în care a explorat texturi electronice, experiențe sonore și versuri care să rezoneze cu fiecare ascultător în parte. Iar dacă pentru mulți dintre noi 2020 s-a dovedit a fi un an plin de provocări, pentru Soare Staniol este anul în care lansează albumul de debut, material prin intermediul căruia dorește să captiveze un public cât mai larg. Găsești mai multe informații în articol.

Julian Marc - Stop Explaining

Julian Marc, un nou nume pe piața muzicală românească, debutează cu "Stop Explaining". Melodia beneficiază de un videoclip alb-negru, disponibil în articol.

CLOSE
CLOSE