Urmărește-ne în Social Media

The Weeknd - Take My Breath

The Weeknd merge înainte pe ruta sound-ului disco, devenit atât de popular, și lansează piesa "Take My Breath". Acesta este primul single de pe viitorul său album, anunțat de artist în interviul acordat revistei GQ.

The Weeknd a postat despre noul material o serie de tweet-uri, campania de teasing culminând cu un trailer pe care l-a împărtășit duminica trecută. Luni dimineață, GQ a lansat un nou număr al revistei, cu aceeași copertă pe toate edițiile, fapt care nu s-a mai ÎntÂmplat în ultimii 90 de ani. În interviul GQ, The Weeknd a oferit indicii cu privire la viitorul său proiect muzical. În aceeași zi, The Weeknd a dezvăluit un fragment din "Take My Breath", împreună cu data lansării.

Noul single exemplifică abilitatea lui The Weeknd de a-și perfecționa, în mod constant, sunetul și priceperea de a povesti prin muzica sa. Lansarea piesei este însoțită de un vizual fascinant, regizat de Cliqua.

"Take My Breath" este prima piesă The Weeknd de la lansarea albumului "After Hours", apreciat de critici și dublu certificat cu platină de către RIAA. LP-ul a ocupat primul loc în topurile a 20 de țări, inclusiv Canada și Regatul Unit.

The Weeknd a transmis un mesaj puternic la Super Bowl 2021

The Weeknd a avut parte de un început de 2021 în forță, în februarie susținând un show incendiar la Super Bowl. Nedreptățit de membrii Academiei, care l-au omis pe lista nominalizărilor la GrammyThe Weeknd a folosit prestația de la Super Bowl 2021 pentru a demonstra că este un artist ce merită toată atenția. Mergând pe același fir narativ construit pe parcursul ultimelor videoclipuri, muzicianul a trecut prin cele mai cunoscute piese ale sale pentru a ajunge într-un prezent ce nu pune Hollywood-ul într-o lumină foarte bună. Relația cu faima este exploatată în toate melodiile artistului, de la obsesie și adicție, la viciu și bolnăviciune. Metafora bandajelor și a feței tumefiate, ce i-a făcut pe mulți să ridice din sprâncene, a fost explicată de The Weeknd cu subiect și predicat, pentru ca mesajul să ajungă și la cei care nu intuiseră subînțelesul, ori nu doreau să-l accepte.

Comentarii