Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

ȘTIRI DIN MUZICA jazz

EUROPAfest 2021

EUROPAfest 2021 a fost reprogramat în luna iulie

EUROPAfest 2021 se va desfășura în luna iulie, și nu în mai, așa cum se întâmpla în mod tradițional. "Return to Live Music. No limits, just hope" este sloganul ales de organizatorii evenimentului pentru acest an.


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT
Jazz in the Park 2021

Jazz in the Park revine în 2021 cu două festivaluri, în iunie și septembrie

În 2021, Jazz in the Park se va extinde la două festivaluri, organizate în locații diferite din Cluj-Napoca. Cele două evenimente vor avea loc în iunie, respectiv septembrie, fiecare festival urmând să permită accesul unui număr limitat de oameni la concerte.


Tony Bennett - Fly Me To The Moon (Live At Home)

Familia lui Tony Bennett a dezvăluit că muzicianul se luptă cu boala Alzheimer

Familia legendarului cântăreț a vorbit deschis despre afecțiunea degenerativă de care suferă Tony Bennett. Din păcate, simptomele s-au agravat în timp, devenind suficient de severe pentru a interfera cu activitățile zilnice.

Lucia, JazzyBIT și Funkorporation vor reprezenta România la HEMI Music Awards 2021

Lucia, JazzyBIT și Funkorporation au fost selectați de un juriu internațional pentru a reprezenta România la HEMI Music Awards 2021. Programul de talente este dedicat muzicienilor care vor să-și dezvolte o carieră internațională.

Jamiroquai

Jamiroquai a devenit memă după protestele din SUA, de la Capitoliu

Jamiroquai a intrat în trending pe canalele de social media peste noapte. Unul dintre protestatarii americani de la Capitoliu a adoptat o ținută vestimentară similară celei îmbrăcate în trecut de artistul britanic Jay Kay, iar de aici până la apariția unor noi meme a fost doar un pas.

Fotografie oficiala Premiile Grammy 2021

Gala Premiilor Grammy 2021 a fost reprogramată din cauza pandemiei de COVID-19

Gala Premiilor Grammy 2021 nu va mai avea loc în ianuarie, așa cum a fost anunțat inițial. O nouă dată a fost stabilită, amânarea fiind determinată de numărul alarmant de cazuri de COVID-19 din Los Angeles.

Videoclip Lana Del Rey Summertime cover Gershwin

Lana Del Rey a lansat un cover după piesa "Summertime", a lui George Gershwin - VIDEO

Lana Del Rey susţine orchestrele filarmonice din New York şi Los Angeles, lansând un cover jazz după piesa "Summertime". Originalul îi aparţine lui George Gershwin, dar a primit pe 19 noiembrie 2020 o nouă interpretare, molatecă şi din vârful buzelor. Avem şi un videoclip asociat, pe care îl vedeţi în articol.

Ilinca Dinu în audițiile de la X Factor 2020

Urmărește-o pe Ilinca Dinu, fina Angelei Similea, la X Factor 2020 - VIDEO

Cel de-al 11-lea episod al show-ului X Factor a fost deschis de Ilinca Dinu, concurenta în vârstă de 14 ani care i-a cucerit pe jurați. Urmărește momentul muzical al tinerei.

Parov Stelar - Crush & Crumble

Parov Stelar - Crush & Crumble

Parov Stelar are metoda ideală de a ieși din rutină - o bine meritată porție de jazz, ca în zilele bune ale anilor '20. Noul single ”Crush & Crumble” vine cu un videoclip de acum, o muzică de atunci și o stare de dans ce ar ridica din scaun și pe cel mai plictisit ascultător.


INFO & BILETE CONCERT
Andrew McCormack

Transilvania Jazz Festival 2020 va putea fi urmărit online, cu acces gratuit - PROGRAM PE ZILE

Transilvania Jazz Festival vine în 2020 cu o ediție specială, adaptată perioadei pandemice pe care o traversăm. Programat să aibă loc pe 13 și 14 noiembrie, evenimentul va putea fi urmărit de acasă, urmând a fi transmis live pe canalele de comunicare online ale festivalului.

Sonia Mosca la X Factor 2020 - captură ecran

X Factor România 2020: Concurenta care i-a "spart creierii-n două" lui Florin Ristei - VIDEO

Cea de-a cincea ediție a audițiilor de la X Factor ne-a făcut cunoștință cu Sonia Mosca, vocea care i-a cucerit pe jurați. Află-i povestea.


INFO & BILETE CONCERT
Norah Jones - Hurts To Be Alone

Norah Jones - Hurts To Be Alone

Emoțiile devin transparente în noul videoclip lansat de Norah Jones, "Hurts To Be Alone". Singurătatea este explorată și asumată, teama de a vorbi despre asta disipându-se treptat.

Jurjak a lansat "Orașul nostru", o colaborare cu Bucharest Jazz Orchestra - AUDIO

Jurjak colaborează din nou cu Bucharest Jazz Orchestra pentru piesa "Orașul nostru". Materialul este disponibil în articol.


INFO & BILETE CONCERT
Jazz In The Park - Tiny Version

Cum a fost la Jazz In The Park - Tiny Version, eveniment ce se va organiza an de an

Născut în pandemie, proiectul Jazz in the Park - Tiny Version s-a bucurat de o atmosferă relaxantă, ce a oferit publicului un prilej de reconectare cu scena muzicală locală. Ca urmare a succesului înregistrat cu prima ediție, organizatorii transformă proiectul într-un eveniment de sine-stătător, ce va avea loc în fiecare an.


INFO & BILETE CONCERT
CLOSE
CLOSE