Urmărește-ne în Social Media

The Weeknd ft. Future - Double Fantasy

The Weeknd a început promovarea agresivă a serialului său de pe HBO, "The Idol" şi ne prezintă o piesă numită "Double Fantasy", cu un videoclip ce include secvenţe din serial.

"Double Fantasy" este o piesă pe care îi auzim atât pe The Weeknd, cât şi pe Future. Videoclipul o are ca protagonistă pe fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Melody Depp, care va apărea în serialul "The Idol", la care The Weeknd a contribuit ca scenarist şi în care şi joacă. Judecând după secvenţele din videoclip, Lily Rose este iubita lui Abel Tesfaye (numele real al lui The Weeknd).

Cei doi par să aibă povestea clasică de dragoste din industria muzicală sau de la Hollywood, cu doza aferentă de toxicitate şi hedonism. Vedem gelozie, diamante, consum de alcool şi aluzii la consum de narcotice. Look-ul lui The Weeknd e inedit, cu o codiţă şi o figură mai matură faţă de feţele pe care ni le-a arătat până acum.

Revenind la serial, el a primit un trailer mai amplu în ultima săptămână şi am aflat că va debuta pe 4 iunie. Probabil ia locul lui "Succession" după terminarea acestuia în grila HBO. "The Idol" este o co-creaţie a lui Sam Levinson, omul din spatele "Euphoria" şi Reza Fahim, plus The Weeknd. Ar fi unul dintre cele mai provocatoare seriale HBO şi asta chiar şi după exagerat de intensul şi NSFW-ul "Euphoria". Înainte să vedem acest clip şi să auzim melodia, ea a avut un debut live în cadrul setului lui The Weekend de la Coachella de săptămâna trecută.

În distribuţia serialului se mai află pe lângă Lily-Rose Depp şi Mike Dean, Moses Sumney, Hank Azaria (din "Ray Donovan" şi "The Simpsons"), dar şi Jennie din trupa BLACKPINK. Cei de la Rolling Stone au intervievat oameni implicaţi în producţie şi au 13 surse care afirmă că e foarte aproape de... "pornografie cu tortură" şi că va fi un eşec.

Producţia va avea premiera la festivalul de la Cannes şi a pornit deja un război între Rolling Stone şi The Weeknd. Rapperul s-a războit deja şi cu academia care decernează Grammy-urile. Recent Abel a devenit primul artist cu 100 de milioane de ascultători Spotify pe lună.

Comentarii