Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
List/Grid

Videoclipuri lansate de LP

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu LP pe InfoMusic:

Videoclip nou:
LP - Recovery

LP - Recovery

Rănită, LP are nevoie de timp și liniște pentru a se vindeca. Intuim din noul videoclip ”Recovery” că este vorba despre o relație ruptă din cauza infidelității, durerea resimțită de artistă fiind transmisă printr-o interpretare încărcată de emoție.

Videoclip nou:
LP (Laura Pergolizzi) - Girls Go Wild

Videoclip Laura Pergolizzi Girls Go Wild

LP (Laura Pergolizzi) este vocea de aur din Long Island care tocmai a lansat un single nou, "Girls Go Wild". Muziciana pozează într-un Bob Dylan feminin în clipul dedicat acestei piese, pe care vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Videoclip nou:
LP - No Witness

LP - No Witness

LP ne prezintă o lume în care lucrurile nu sunt ceea ce par. Noul single al artistei se numește "No Witness" și este acompaniat de un videoclip ce atinge câteva subiecte sensibile ale zilelor noastre: homofobia, dependența de droguri, rasismul.

Videoclip nou:
LP - No Witness (A Night at The McKittrick Hotel)

LP - No Witness (A Night at The McKittrick Hotel)

LP continuă promovarea albumului "Lost on You" lansând un video filmat live pentru piesa ”No Witness”. Clipul a fost înregistrat în timpul concertului susținut de artistă la The McKittrick Hotel din New York.

Videoclip nou:
LP - When We're High

LP - When We're High

LP a lansat videoclipul noului single ”When We're High”. Piesa este extrasă de pe albumul "Lost On You".

Videoclip nou:
LP - Other People

LP nu ne-a surprins doar cu un videoclip pentru piesa „Tightrope”, ci și cu unul pentru „Other People”. Single-ul este extras de pe albumul „Lost On You”, lansat în 2016.

Videoclip nou:
LP - Tightrope

După o lungă perioadă de așteptare, LP lansează un videoclip, pentru piesa „Tightrope”. Single-ul este extras de pe albumul „Lost On You”, lansat în 2016.

Videoclip nou:
LP - Lost On You

LP, artista care a colaborat cu Rihanna şi Cher, a lansat un videoclip pentru balada "Lost On You". Clipul a fost regizat de Chuck David Willis şi este inspirat din viaţa artistei.

CLOSE
CLOSE