Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: LP (Laura Pergolizzi) - Girls Go Wild

LP (Laura Pergolizzi) este vocea de aur din Long Island care tocmai a lansat un single nou, "Girls Go Wild". Muziciana pozează într-un Bob Dylan feminin în clipul dedicat acestei piese, pe care vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

"Girls Go Wild" este o piesă de feel good, o piesă sugubaţă şi cu sintetizatoare şi un bas funky, plus o voce guturală care te transpune într-un road movie. Laura Pergolizzi a anunţat odată cu acest single şi un nou album, al cincilea la număr. Cântăreaţa americană nu a oferit încă un nume pentru noul LP, care va veni relativ rapid după release-ul "Lost On You" din mai 2017.

Noul single a început să fie cântat live încă din februarie, apărând de atunci în mai toate concertele artistei. De producţia sa s-a ocupat Mike Del Rio, cunoscut pentru colaborările cu X Ambassadors şi Kylie Minogue. Povestea piesei este una de când lumea: doi îndrăgostiţi încearcă să susţină o relaţie care se prăbuşeşte. Ei fac asta printr-o călătorie spre Vestul Sălbatic.

Este un imn funk rock pentru ultimele zbateri ale razelor de soare din vara asta. LP a creat această piesă după o excursie la Joshua Tree cu prieteni apropiaţi. A fost un moment de relaxare şi petrecere după o perioadă aglomerată de turnee. Este şi primul cântec scris pentru noul album, realizat într-o perioadă când diferite idei pluteau prin mintea artistei. Laura Pergolizzi asociază piesa cu o invocare a trecutului, prezentului şi viitorului printr-un vis de Fata Morgana.

Videoclipul este regizat de Darren Craig, iar Laura apare într-un costum flashy într-un soi de hangar abandonat şi decorat încât să semene cu o junglă. O viziune a unei femei caleidoscopice apare din când în când. LP este activă din anul 2001, compunând muzica pentru Cher, Rihanna, The Backstreet Boys, Leona Lewis şi Christina Aguilera.

Artista a cânta în România în 2017 în deschiderea concertului Kings of Leon de pe Arena Naţională. Ne vizitase şi în 2016 la Arenele Romane, în cadrul Full Moon Live 2016.

Citește mai multe despre LP
Videoclipuri cu LP
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE