Urmărește-ne în Social Media

LP (Laura Pergolizzi) - Girls Go Wild

LP (Laura Pergolizzi) este vocea de aur din Long Island care tocmai a lansat un single nou, "Girls Go Wild". Muziciana pozează într-un Bob Dylan feminin în clipul dedicat acestei piese, pe care vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

"Girls Go Wild" este o piesă de feel good, o piesă sugubaţă şi cu sintetizatoare şi un bas funky, plus o voce guturală care te transpune într-un road movie. Laura Pergolizzi a anunţat odată cu acest single şi un nou album, al cincilea la număr. Cântăreaţa americană nu a oferit încă un nume pentru noul LP, care va veni relativ rapid după release-ul "Lost On You" din mai 2017.

Noul single a început să fie cântat live încă din februarie, apărând de atunci în mai toate concertele artistei. De producţia sa s-a ocupat Mike Del Rio, cunoscut pentru colaborările cu X Ambassadors şi Kylie Minogue. Povestea piesei este una de când lumea: doi îndrăgostiţi încearcă să susţină o relaţie care se prăbuşeşte. Ei fac asta printr-o călătorie spre Vestul Sălbatic.

Este un imn funk rock pentru ultimele zbateri ale razelor de soare din vara asta. LP a creat această piesă după o excursie la Joshua Tree cu prieteni apropiaţi. A fost un moment de relaxare şi petrecere după o perioadă aglomerată de turnee. Este şi primul cântec scris pentru noul album, realizat într-o perioadă când diferite idei pluteau prin mintea artistei. Laura Pergolizzi asociază piesa cu o invocare a trecutului, prezentului şi viitorului printr-un vis de Fata Morgana.

Videoclipul este regizat de Darren Craig, iar Laura apare într-un costum flashy într-un soi de hangar abandonat şi decorat încât să semene cu o junglă. O viziune a unei femei caleidoscopice apare din când în când. LP este activă din anul 2001, compunând muzica pentru Cher, Rihanna, The Backstreet Boys, Leona Lewis şi Christina Aguilera.

Artista a cânta în România în 2017 în deschiderea concertului Kings of Leon de pe Arena Naţională. Ne vizitase şi în 2016 la Arenele Romane, în cadrul Full Moon Live 2016.

Comentarii