Urmărește-ne în Social Media

LP - The One That You Love (Acoustic Performance - Live at Hotel Havana)

LP a revenit cu o versiune acustică a piesei "The One That You Love". Single-ul are, de această dată, o notă în plus de melancolie, intepretarea live oferită de artistă transmițând și mai multă emoție.

La aproape trei luni de la apariția videoclipului "The One That You Love", LP revine cu o versiune nouă a acestui single. Artista a filmat un clip live la Hotel Havana pentru o versiune acustică a melodiei, ce pune în lumină o cu totul altă emoție a piesei.

LP a scris și a înregistrat piesa "The One That You Love" împreună cu Nate Campany și Mike Del Rio la Hotel El Ganzo din San José del Cabo, Mexic, acum artista mărturisind că Hotel Havana i-a oferit aceeași stare de contemplare.

"Simt că "The One That You Love" este o piesă care m-a purtat într-o călătorie mai mult după ce am scris-o, decât înainte. Este o piesă care captează multe stări de spirit, pe care încă le descopăr. Această versiune în particular transmite o melancolie puternică, dar plină de speranță, care oferă o escapadă, atât pentru mine, cât și pentru ascultător. Studiourile de la Hotel Havana au oferit o frumoasă și senzuală priveliște, care ne-au inspirat pe mine, Mike și Nate aproape la fel de mult ca locația mexicană în care am scris această piesă", a detaliat LP.

LP ar fi trebuit să concerteze vara aceasta în România. Evenimentul a fost reprogramat din cauza pandemiei de COVID-19 pentru data de 11 iulie 2021. Ar fi a patra vizită a artistei în țara noastră. Cântăreața a concertat pentru prima dată în România în 2016 în cadrul evenimentului Full Moon (vezi recenzie) și a revenit pentru a deschide pe 17 iunie 2017 primul concert Kings of Leon în țara noastră. LP a vizitat din nou România anul trecut, cu un concert ce a avut loc tot la Arenele Romane.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Concertul LP din București a fost reprogramat în septembrie 2021

LP va concerta la Arenele Romane din București pe 26 septembrie. După o primă reprogramare a evenimentului din iulie 2020 în iulie 2021, organizatorii au stabilit această nouă dată, la început de toamnă.

Publicat

pe

LP (Laura Pergolizzi) în concert pe 24 iunie 2019 la București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

LP va reveni în România pe 26 septembrie 2021. Aceasta este noua dată anunțată de organizatorul Events, locația rămânând neschimbată - show-ul va avea loc la Arenele Romane din București. Moonlight Breakfast va cânta în deschidere, iar biletele deja achiziționate își păstrează valabilitatea.

"Ne bucurăm nespus să anunțăm faptul că amânarea a luat sfârșit. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți. Însă avem convingerea că inconfundabila voce a artistei LP va topi toată această grea așteptare într-o clipită! Din aceste considerente, mulțumim publicului român pentru înțelegere și răbdare", a transmis promoterul Events.

LP își va încânta fanii și cu piese ca "Muddy Waters" și "When We’re High", cântece de pe cel de-al cincilea album al său, "Heart to Mouth", dar și câteva melodii de pe noul album al său.

Artista a început să lucreze la albumul "Heart To Mouth" încă din 2017, înregistrând împreună cu colaboratorul și producătorul "Lost On You", Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] și scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creează între inimă și gură, albumul adună atât piese melancolice și melodii pline de speranță, ce originează din același loc.

Reguli de acces la concertul LP din septembrie 2021

Accesul la concertul LP se va face doar pentru persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală sau care au un test negativ PCR, pe baza noului Certificat Verde Electronic.

Bilete la concertul LP de la București:

  • Biletele care au fost deja achiziționate își vor păstra valabilitatea pentru noua dată.
  • Conform legislației în vigoare, cei care au achiziționat deja bilete și doresc preschimbarea lor în vouchere, au la dispoziție 30 de zile calendaristice (până la 11 august 2021, inclusiv) pentru a-și exprima opțiunea. În acest sens, clienții sunt rugați să trimită un email cu subiectul "Solicitare voucher LP", menționând și numărul comenzii, către punctul de unde au achiziționat biletele, respectiv Eventim ([email protected])) sau pot accesa pagina evenimentului de pe Eventim.ro pentru informații complete cu privire la utilizarea voucher-ului sau la modalitatea de returnare a sumelor ce reprezintă contravalorea biletelor.
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1