Urmărește-ne în Social Media

LP & Imanbek - Fighter

LP dovedește că vocea ei nu cunoaște barierele genurilor muzicale, amprenta ei stilistică transformând chiar și un imn EDM. "Fighter", colaborarea ei cu producătorul recent premiat cu Grammy Imanbek, este croit pentru coloana sonoră a unor viitoare jocuri video. Nici videoclipul nu dezamăgește, o distopie luând naștere sub ochii noștri și alimentând dorința de a vedea continuarea.

Piesa "Fighter" a fost lansată în luna august, videoclipul apărând aproape o lună mai târziu. Single-ul a fost compus de LP și Imanbek împreună cu Nate Campany.

"Este dificil să explic lumii cât de entuziasmat sunt să fiu implicat într-o colaborare atât de unică cu LP. Deși sunt și am fost fan LP, și al vocii ei, cu mult timp înainte de a lansa un single împreună, trebuie să adaug că felul în care ea gândește și construiește o piesă, dând glas unor emoții care unesc atât de mulți iubitori de muzică, e un talent extrem de rar întâlnit", a declarat IMANBEK.

"Sunt entuziasmată că vom lansa piesa "Fighter" încă de când Imanbek mi-a trimis track-ul, acum multe luni în urmă. Această piesă este cu adevărat specială pentru mine și nu aș putea fi mai mândră de această grozavă colaborare cu Imanbek", a completat LP.

În luna octombrie, LP va lansa un nou album, intitulat "Churches". Pe acest material se vor regăsi single-urile recente ale artistei - "How Low Can You Go", "One Last Time" și "Goodbye".

LP este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală internațională. Piesele sale au adunat milioane de vizualizări și au ajuns în topurile muzicale. Artista are la activ sute de concerte și milioane de fani.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith, la Summer in the City 2023

Nicole Cherry este primul artist român confirmat la prima ediție Summer in The City, ce va avea loc în Piața Constituției din București pe 3 și 4 iunie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Nicole Cherry - Împreună separat
Videoclip Nicole Cherry - Împreună separat │ FOTO: captură YouTube

Cu peste 200 de mii de abonați și 120 milioane de vizualizări pe YouTube, cântăreața în vârstă de numai 24 de ani se va alătura unor nume cu greutate din showbiz-ul internațional, precum LP sau Sam Smith, care concertează pentru prima oară în România.

"Sunt onorată și fericită să fac parte din lineup-ul Summer in the City, și mai ales, să fiu pe aceeași scenă cu Sam Smith. Voi pregăti un show special cu această ocazie și sper să surprind publicul în mod plăcut. Voi avea piese noi, colaborări cu artiști din România pe care le voi interpreta în premieră în cadrul acestui eveniment. Recunosc că am emoții, sper să reușesc să îl întâlnesc pe Sam Smith și să ne vedem în număr cât mai mare în Piața Constituției la Summer in the City!", a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de top, cu show-uri spectaculoase. "Memories", "Florile tale", "Din cauza ta", "Dansează amândoi" sunt doar câteva din piesele relevante care definesc repertoriul său variat.

Organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram, festivalul Summer in The City îi va avea în lumina reflectoarelor pe celebrii Robbie Williams, Sam Smith, LP, Editors, Calum Scott, Abby Roberts și artiști români.

Prețuri bilete Summer in the City

Biletele pentru festivalul Summer in the City sunt disponibile online, în varianta de day tickets, dar și ca abonament. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED