Urmărește-ne în Social Media

LP - When We're High

LP a lansat videoclipul noului single ”When We're High”. Piesa este extrasă de pe albumul "Lost On You".

Ajunsă cunoscută datorită hitului “Lost on you”, ce a făcut înconjurul Europei, LP continuă promovarea discului cu același nume lansând videoclipul piesei "When We're High". Melodia păstrează lirismul versurilor, pentru care LP s-a făcut remarcată, însă în sound-ul dominat până acum de chitară sunt înglobate și elemente electro și dance. Piesa intră, astfel, în zona de clubbing, deschizând noi orizonturi pentru LP.

Albumul "Lost On You" a apărut la finalul anului trecut, în decembrie 2016. Discul a fost certificat cu platină în Franța și cu aur în Italia și Polonia.

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat "Heart-Shaped Scar", urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost  primul ei album de succes, iar piesa "Into the Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la uşa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare şi încrederea de sine a lui Dylan". A lansat patru albume şi un EP şi a scris piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

LP a concertat pentru prima oară în România în toamna lui 2016. La nici un an de la acest show, artista a revenit în țara noastră pentru a deschide primul concert Kings of Leon în România, pe 17 iunie, în București - Vezi galeria de poze.

Comentarii