Urmărește-ne în Social Media

LP - Long Goodbye

Intraţi pe ultima sută de metri până la lansarea noului album LP azi avem parte de un single proaspăt de la artistă cu voce ce spune o mie de poveşti. E vorba despre "Long Goodbye", care a sosit alături de un videoclip oficial, care se poate savura în acest articol.

"Long Goodbye" sună de parcă Edith Piaf ar cânta pe coloana sonoră a unui film James Bond, cu un accent diferit de cel clasic. În videoclipul oficial al piesei o vedem pe Laura Pergolizzi, LP dansând în confortul casei sale, în vreme ce se relaxează între concerte. Face ceea ce facem noi toţi în confortul casei, mimează gesturile unui artist pe scenă cu mult dramatism.

Etalează un look ce aminteşte de Bob Dylan, pe jumătate rebeliune neîngrijită, pe jumătate copil teribil care va fi mereu Peter Pan. Dacă piesă nu ajunge pe coloana sonoră a unui film se va face o mare nedreptate acestui track. LP va lansa albumul "Love Lines" pe 29 septembrie. Până acum am mai ascultat de pe disc single-uri precum "One Like You" sau "Golden".

Nu uităm de senzaţionala colaborare cu The HU, "Mother Nature", care are şi o cauză nobilă în spate. LP devenea un fenomen global în 2017, odată cu apariţia piesei "Lost On You", care a ajuns pe locul întâi în topuri în 18 ţări. De atunci melodiile sale au strâns peste 3 miliarde de stream-uri pe toate platformele digitale

LP a cântat în faţa a sute de mii de oameni în peste 150 de oraşe din toată lumea. Reprezentaţiile sale sunt captivante, explozive şi atrag o varietate de public, indiferent de cultură, etnie, vârstă. Artista a fost şi în România de câteva ori, cu reprezentaţii memorabile. Înainte să fie artist solo a scris muzica pentru Celine Dion, Christina Aguilera şi Rihanna.

Pergolizzi s-a născut în Long Island în 1981, având părinţi italo-americani. Bunicul său provine din Palermo, iar bunica din Napoli. Numele de scenă LP apărea odată cu mutarea artistei la New York. LP este activa muzical din 1998, când apărea pe un track ascuns al lui David Lowery de la trupa Cracker, pe albumul "Gentleman's Blues".

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith, la Summer in the City 2023

Nicole Cherry este primul artist român confirmat la prima ediție Summer in The City, ce va avea loc în Piața Constituției din București pe 3 și 4 iunie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Nicole Cherry - Împreună separat
Videoclip Nicole Cherry - Împreună separat │ FOTO: captură YouTube

Cu peste 200 de mii de abonați și 120 milioane de vizualizări pe YouTube, cântăreața în vârstă de numai 24 de ani se va alătura unor nume cu greutate din showbiz-ul internațional, precum LP sau Sam Smith, care concertează pentru prima oară în România.

"Sunt onorată și fericită să fac parte din lineup-ul Summer in the City, și mai ales, să fiu pe aceeași scenă cu Sam Smith. Voi pregăti un show special cu această ocazie și sper să surprind publicul în mod plăcut. Voi avea piese noi, colaborări cu artiști din România pe care le voi interpreta în premieră în cadrul acestui eveniment. Recunosc că am emoții, sper să reușesc să îl întâlnesc pe Sam Smith și să ne vedem în număr cât mai mare în Piața Constituției la Summer in the City!", a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de top, cu show-uri spectaculoase. "Memories", "Florile tale", "Din cauza ta", "Dansează amândoi" sunt doar câteva din piesele relevante care definesc repertoriul său variat.

Organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram, festivalul Summer in The City îi va avea în lumina reflectoarelor pe celebrii Robbie Williams, Sam Smith, LP, Editors, Calum Scott, Abby Roberts și artiști români.

Prețuri bilete Summer in the City

Biletele pentru festivalul Summer in the City sunt disponibile online, în varianta de day tickets, dar și ca abonament. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare