Urmărește-ne în Social Media

LP - Long Goodbye

Intraţi pe ultima sută de metri până la lansarea noului album LP azi avem parte de un single proaspăt de la artistă cu voce ce spune o mie de poveşti. E vorba despre "Long Goodbye", care a sosit alături de un videoclip oficial, care se poate savura în acest articol.

"Long Goodbye" sună de parcă Edith Piaf ar cânta pe coloana sonoră a unui film James Bond, cu un accent diferit de cel clasic. În videoclipul oficial al piesei o vedem pe Laura Pergolizzi, LP dansând în confortul casei sale, în vreme ce se relaxează între concerte. Face ceea ce facem noi toţi în confortul casei, mimează gesturile unui artist pe scenă cu mult dramatism.

Etalează un look ce aminteşte de Bob Dylan, pe jumătate rebeliune neîngrijită, pe jumătate copil teribil care va fi mereu Peter Pan. Dacă piesă nu ajunge pe coloana sonoră a unui film se va face o mare nedreptate acestui track. LP va lansa albumul "Love Lines" pe 29 septembrie. Până acum am mai ascultat de pe disc single-uri precum "One Like You" sau "Golden".

Nu uităm de senzaţionala colaborare cu The HU, "Mother Nature", care are şi o cauză nobilă în spate. LP devenea un fenomen global în 2017, odată cu apariţia piesei "Lost On You", care a ajuns pe locul întâi în topuri în 18 ţări. De atunci melodiile sale au strâns peste 3 miliarde de stream-uri pe toate platformele digitale

LP a cântat în faţa a sute de mii de oameni în peste 150 de oraşe din toată lumea. Reprezentaţiile sale sunt captivante, explozive şi atrag o varietate de public, indiferent de cultură, etnie, vârstă. Artista a fost şi în România de câteva ori, cu reprezentaţii memorabile. Înainte să fie artist solo a scris muzica pentru Celine Dion, Christina Aguilera şi Rihanna.

Pergolizzi s-a născut în Long Island în 1981, având părinţi italo-americani. Bunicul său provine din Palermo, iar bunica din Napoli. Numele de scenă LP apărea odată cu mutarea artistei la New York. LP este activa muzical din 1998, când apărea pe un track ascuns al lui David Lowery de la trupa Cracker, pe albumul "Gentleman's Blues".

Comentarii