BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: LP - Other People

LP nu ne-a surprins doar cu un videoclip pentru piesa „Tightrope”, ci și cu unul pentru „Other People”. Single-ul este extras de pe albumul „Lost On You”, lansat în 2016.

Videoclipul piesei „Other People” a fost realizat de Chuck David Willis, cel care de altfel, a regizat și materialul video pentru „Lost On You”. Față de noul videoclip, „Tighrope”, în care cei doi iubiți riscă un moment de plăcere în doi, în „Other People”, povestea se schimbă. Frumoasa relație începe să se destrame, doar pentru că unul dintre parteneri își dorește să schimbe ceva, să experimenteze, dând în altă extremă. În acest caz și întregul decor, asemănător celui din filmul Burlesque, ajută la conturarea poveștii.

LP cântă rock, pop, indie rock, indie pop și alternative rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat “Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre mulți alții, pentru Rihanna, Christina Aguilera și Cher. Hit-ul care a propulsat-o peste hotarele americane este “Lost on you”, lansat în iunie 2016.

LP a cântat în premieră la București în cadrul evenimentului Full Moon Live, la Arenele Romane, în 2016. Galeria de poze de la acest concert poate fi urmărit aici.

Citește mai multe despre LP
Videoclipuri cu LP
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE