Urmărește-ne în Social Media

LP - Dayglow

LP (Laura Pergolizzi) a lansat la final de lună septembrie cel mai nou single de pe albumul său, "Dayglow", alături de un videoclip plin de nuanţe aurii. În aceeaşi zi a debutat şi albumul "Love Lines", care ne prezintă parcă o LP mai relaxată şi împăcată cu sine.

Ultimul an ne-a adus single-uri excelente de la LP, de la "Long Goodbye", până la colaborarea cu The HU "Mother Nature". Nu putem uita şi că vara a început cu imnul petrecerilor melancolice "One Like You". Acum ascultăm "Dayglow", cu o cromatică superbă manifestată prin hainele celor care se manifestă flamboiant în spatele artistei.

E plin de steaguri curcubeu, creste uriaşe, costume de Maleficent şi steaguri pride. Laura Pergolizzi s-a cimentat ca icon LGBTQ+ şi face asta fără vreun efort, într-un mod cât se poate de natural. Costumele sale sunt de o eleganţă aparte şi ţipă a rockstar. Rar am văzut-o pe artistă atât de zâmbitoare şi cu grimase atât de jucăuşe. Festivalul care încheie clipul este bucurie pură.

LP şi-a început cariera compunând piese pentru nume uriaşe, că Rihanna, Rita Ora, Cher, Backstreet Boys, Leona Lewis sau chiar Celine Dion. Ai fi crezut ca "sucurile creative" s-au epuizat lucrând cu aceşti coloşi, dar iat-o pe artistă cu 6 albume la activ, toate apreciate de public şi fani. Hiturile sale includ "Golden", "Love Song", "One Like You" şi "Long Goodbye".

"Love Lines" este albumul cu numărul 7, iar LP evocă aerul unui Bob Dylan şi Keith Richards, trăindu-şi cea mai bună perioadă a vieţii. Numele LP este cunoscut fanilor de aproape 20 de ani. Provenind din Los Angeles, cântăreaţa este şi fashion icon definit de faptul că poarta mereu ochelari de soare. Şi-a început viaţa într-o familie italiană tipică din Long Island şi apoi s-a mutat la New York în 1996.

A renunţat la şcoală pentru a îşi urma marea pasiune, muzica. Acum locuieşte în Los Angeles şi consideră acest oraş o uriaşă sursa de inspiraţie. După ce a oscilat între mai multe case de discuri, a dat lovitura prinzând un gig de compozitor pentru piesa Rihannei "Cheers (Drink to That)". A mai creat şi hitul Christinei Aguilera "Beautiful People".

Unul dintre trademark-urile sale e că adoră să fluiere pe piese. Citează ca inspiraţie pe Aretha Franklin, Edith Piaf, Joni Mitchell, Pat Benatar, Dolly Parton.

Comentarii