Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Videoclip oficial: LP - How Low Can You Go

Cântăreața și compozitoarea LP a lansat un nou single. "How Low Can You Go" beneficiază de un videoclip disponibil în articol, așa că te invităm să-l urmărești.

Cu un mesaj plin de pasiune, "How Low Can You Go" prezintă aceeași echipă de succes responsabilă de "Lost on You", care a ajuns nr. 1 î n 18 țări și a depășit un miliard de stream-uri. Grupul care s-a ocupat de compunerea piesei este format din LP și vechii săi colaboratori - Mike Del Rio și Nate Campany.

Pentru a scrie și a înregistra noua piesă, trio-ul s-a îndreptat către Hotelul El Ganzo din San José del Cabo, México, dar au lucrat și în Hotel Havana - studioul lui Mike Del Rio din Los Angeles. Rezultatul este o reflecție asupra iubirii, explorării de sine și aventurilor din nopțile târzii.

Piesa este acompaniată de un videoclip filmat la Hotel El Ganzo și regizat de Eric Maldin. Vizualul întunecat prezintă o suită de scene de seducție, pe fundalul timbrului intim al cântăreței.

"How Low Can You Go" vine după lansarea din iulie a single-ului "The One That You Love", ce combină elemente western, atitudine, romantism, introspecție, nostalgie. Weekendul trecut a marcat și primele spectacole live ale artistei în aproape un an. Pe 14 noiembrie, LP a susținut două show-uri drive-in intitulate "88FIVE LIVE la Drive-In OC" la City National Grove din Anaheim, care au fost transmise în direct pe tot globul.

Citește mai multe despre LP
Videoclipuri cu LP
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE