Urmărește-ne în Social Media

LP - How Low Can You Go

Cântăreața și compozitoarea LP a lansat un nou single. "How Low Can You Go" beneficiază de un videoclip disponibil în articol, așa că te invităm să-l urmărești.

Cu un mesaj plin de pasiune, "How Low Can You Go" prezintă aceeași echipă de succes responsabilă de "Lost on You", care a ajuns nr. 1 î n 18 țări și a depășit un miliard de stream-uri. Grupul care s-a ocupat de compunerea piesei este format din LP și vechii săi colaboratori - Mike Del Rio și Nate Campany.

Pentru a scrie și a înregistra noua piesă, trio-ul s-a îndreptat către Hotelul El Ganzo din San José del Cabo, México, dar au lucrat și în Hotel Havana - studioul lui Mike Del Rio din Los Angeles. Rezultatul este o reflecție asupra iubirii, explorării de sine și aventurilor din nopțile târzii.

Piesa este acompaniată de un videoclip filmat la Hotel El Ganzo și regizat de Eric Maldin. Vizualul întunecat prezintă o suită de scene de seducție, pe fundalul timbrului intim al cântăreței.

"How Low Can You Go" vine după lansarea din iulie a single-ului "The One That You Love", ce combină elemente western, atitudine, romantism, introspecție, nostalgie. Weekendul trecut a marcat și primele spectacole live ale artistei în aproape un an. Pe 14 noiembrie, LP a susținut două show-uri drive-in intitulate "88FIVE LIVE la Drive-In OC" la City National Grove din Anaheim, care au fost transmise în direct pe tot globul.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Robbie Williams și Sam Smith vin la București, la festivalul Summer in the City

Pe 3 și 4 iunie, Piața Constituției din București va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri din București: Summer in the City! Headlinerii ediției sunt Robbie Williams și Sam Smith. Află ce alți artiști vor completa lineup-ul.

Publicat

pe

Summer in the City 2023
Summer in the City 2023

Summer in the City dorește să aducă un nou suflu pe piața concertistică din România. Timp de două zile, participanții se vor bucura de concertele live ale unora dintre cei mai apreciați artiști. Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând.

Robbie Williams revine la București după show-ul sold out din aceeași locație din 2015. Hit-uri precum "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One", "I've Been Expecting You" precum și multe altele vor fi cântate din nou în Piața Constituției. Robbie deține și Guinness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie.

Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari muzicieni, dar și entertaineri.

Sam Smith este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award și un Glob de Aur. Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, Sam Smith vine pentru prima dată la București.

Pe scena din Piața Constituției, la Festivalul Summer in the City, vor răsuna "I'm not the only one", "Too Good at Goodbyes" sau "Dancing with a Stranger." "Unholy", recenta sa colaborare cu Kim Petras, i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite. Melodia este extrasă de pe următorul său album, "Gloria", ce va fi lansat în 2023 și de pe care vom auzi câteva piese la București.

Bilete Summer in the City 2023

Abonamentele pentru Summer in the City vor fi puse în vânzare începând de astăzi, 16 decembrie, la următoarele prețuri:

!! Nu există bilete pe zi

  • Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 499 până la 669 lei în ziua evenimentului
  • Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua evenimentului
  • VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei - în Tribune. Doar 2.000 de locuri disponibile
Citește în continuare