Urmărește-ne în Social Media

The HU - Mother Nature ft. LP

Două dintre entităţile muzicale inedite ale ultimului deceniu s-au unit pentru un proiect ecologic. E vorba despre LP, artista care ne evocă rockstar-ul feminin al anilor '70, dar şi The HU, trupă din Mongolia care a făcut cântatul din gât cool. Artiştii au lansat împreună piesa şi videoclipul "Mother Nature".

Nu m-aş fi aşteptat să aud o melodie "Mother Nature" care sună a Apocalyptica mongolă combinată cu vocea încărcată şi atitudinea şugubaţă a lui LP. LP a fost foarte activă în ultima vreme, lansând single-uri noi şi pregătindu-ne de un nou album, care vine în septembrie 2023. Aş spune că această colaborare are valenţele de hit ale momentului de acum 20 de ani când solista Guano Apes colabora cu Apocalyptica.

Videoclipul oficial este ilustrat cu The HU în studio, dar şi Laura Pergolizzi cântând cu pasiune în faţa unui microfon, plus o sumedenie de cadre cu planeta noastră, în cele mai frumoase şi vulnerabile posturi. Floră, faună, peisaje verzi, dar şi deşertice umplu vizualul acestui videoclip tribut pentru Mama Natură.

The HU a lansat acest single ca parte a unei ediţii deluxe a apreciatului lor album din 2022, "Rumble of Thunder". A debutat prin Better Noise Music. Ediţia Extended include 7 noi track-uri, dintre care 4 au fost lansate ca single-uri în 2023. Sunt colaborări cu William Duvall de la Alice In Chains şi cu Serj Tankian de la System of a Down sau DL de la Bad Wolves.

"Mother Nature" există deja în versiunea celor de la The HU, dar acum primeşte o ediţie nouă, cu amprenta Laurei Pergolizzi. Odată cu lansarea acestui single, The HU a lansat şi o campanie de plantare a 12.000 de copaci în zonele deşertice din Mongolia de Sud-Est, în forma logo-ului său. Acesta este un leopard bazat pe un simbol vechi al triburilor Hun.

Laura, înainte de a fi un artist solo de succes a compus muzica pentru artişti A-list precum Cher, Rihanna, Celine Dion sau Christina Aguilera. LP a lansat în acest an piesele "One Like You" şi "Golden", single-uri de pe viitorul album "Love Lines", care vine în septembrie 2023.

Comentarii