Urmărește-ne în Social Media

LP - One Last Time

LP a lansat "One Last Time", un nou single de pe viitorul album de studio. Melodia beneficiază de un videoclip în care o putem vedea pe actrița și modelul Jaime King. Te invităm să-l urmărești în articol.

"One Last Time" este o piesă de dragoste, ce vorbește despre plusurile și minusurile acestui sentiment complex. Pasiunea, pierderea, nostalgia sau speranța sunt doar câteva nuanțe ale iubirii pe care LP le cântă în noul single.

LP a scris "One Last Time" în Atena și San José del Cabo (Mexic), împreună vechiul său colaborator Mike Del Rio și Alex Feder, chitaristul care o acompaniază pe LP pe scenă.

Piesa este acompaniată de un videoclip captivant, în care actrița Jaime King joacă rolul iubitei. Filmat la opulenta și istorica proprietate Paramour din Los Angeles, clipul marchează debutul regizoral al lui Stephen "Norswrthy" Schofield, care este cunoscut ca parte a duo-ului foto Lowfield.

Anterior, LP a lansat piesele "The One That You Love" și "How Low Can You Go". Prima a acumulat peste 14 milioane de stream-uri Spotify și 17 milioane de vizualizări pe YouTube. "How Low Can You Go" a depășit 4 milioane de vizualizări pe YouTube, a strâns peste 3,5 milioane de stream-uri pe Spotify și a ajuns în topurile radiourilor internaționale.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Concertul LP din București a fost reprogramat în septembrie 2021

LP va concerta la Arenele Romane din București pe 26 septembrie. După o primă reprogramare a evenimentului din iulie 2020 în iulie 2021, organizatorii au stabilit această nouă dată, la început de toamnă.

Publicat

pe

LP (Laura Pergolizzi) în concert pe 24 iunie 2019 la București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

LP va reveni în România pe 26 septembrie 2021. Aceasta este noua dată anunțată de organizatorul Events, locația rămânând neschimbată - show-ul va avea loc la Arenele Romane din București. Moonlight Breakfast va cânta în deschidere, iar biletele deja achiziționate își păstrează valabilitatea.

"Ne bucurăm nespus să anunțăm faptul că amânarea a luat sfârșit. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți. Însă avem convingerea că inconfundabila voce a artistei LP va topi toată această grea așteptare într-o clipită! Din aceste considerente, mulțumim publicului român pentru înțelegere și răbdare", a transmis promoterul Events.

LP își va încânta fanii și cu piese ca "Muddy Waters" și "When We’re High", cântece de pe cel de-al cincilea album al său, "Heart to Mouth", dar și câteva melodii de pe noul album al său.

Artista a început să lucreze la albumul "Heart To Mouth" încă din 2017, înregistrând împreună cu colaboratorul și producătorul "Lost On You", Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] și scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creează între inimă și gură, albumul adună atât piese melancolice și melodii pline de speranță, ce originează din același loc.

Reguli de acces la concertul LP din septembrie 2021

Accesul la concertul LP se va face doar pentru persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală sau care au un test negativ PCR, pe baza noului Certificat Verde Electronic.

Bilete la concertul LP de la București:

  • Biletele care au fost deja achiziționate își vor păstra valabilitatea pentru noua dată.
  • Conform legislației în vigoare, cei care au achiziționat deja bilete și doresc preschimbarea lor în vouchere, au la dispoziție 30 de zile calendaristice (până la 11 august 2021, inclusiv) pentru a-și exprima opțiunea. În acest sens, clienții sunt rugați să trimită un email cu subiectul "Solicitare voucher LP", menționând și numărul comenzii, către punctul de unde au achiziționat biletele, respectiv Eventim ([email protected])) sau pot accesa pagina evenimentului de pe Eventim.ro pentru informații complete cu privire la utilizarea voucher-ului sau la modalitatea de returnare a sumelor ce reprezintă contravalorea biletelor.
Citește în continuare