Urmărește-ne în Social Media

LP - Recovery

Rănită, LP are nevoie de timp și liniște pentru a se vindeca. Intuim din noul videoclip ”Recovery” că este vorba despre o relație ruptă din cauza infidelității, durerea resimțită de artistă fiind transmisă printr-o interpretare încărcată de emoție.

După single-ul ”Other People”, ce aborda subiectul infidelității, LP revine cu o nouă piesă ce apasă pe aceeași rană sufletească. Noua piesă a artistei se numește ”Recovery” și ne vorbește despre nevoia de a te izola și a-ți descărca durerea pentru a putea depăși o criză emoțională.

“Cred că aproape oricine este capabil să înșele și cred că pur și simplu trebuie să iei o decizie. Eu am înșelat în trecut, iar asta m-a făcut să înțeleg cât de dăunător este lucrul ăsta. Mi-am făcut rău înșelând, realizând totodată că dacă eu pot iubi pe cineva și pot înșela, același lucru mi s-ar putea întâmpla și mie, așa că am avut chestia asta în minte pentru tot restul vieții”, detalia LP într-un interviu pentru The Independent.

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat "Heart-Shaped Scar", urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost primul ei album de succes, iar piesa "Into the Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify.

Primul concert LP în România a avut loc în toamna lui 2016, în cadrul festivalului Full Moon. La scurtă vreme, artista a revenit în țara noastră pentru a deschide pe 17 iunie 2017 primul concert Kings of Leon în România.

Comentarii