Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple
List/Grid

Videoclipuri lansate de Katy Perry

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Katy Perry pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Katy Perry - Never Really Over

Katy Perry - Never Really Over

În întâmpinarea verii, Katy Perry lansează o piesă pop cu un beat energic, intitulată ”Never Really Over”. Melodia este produsă de Zedd și este acompaniată de un videoclip plin de culoare, în care Katy Perry este mai flower power ca niciodată.

Videoclip nou:
Zedd, Katy Perry - 365

Zedd, Katy Perry - 365

Nu putea trece Ziua Îndrăgostiților fără ca Zedd și Katy Perry să aducă în discuție și iubirea obsesivă. Noul single al celor doi se numește ”365” și vine împreună cu un videoclip SF, în care Katy Perry este un robot îndrăgostit până peste cap de partenerul ei.

Videoclip nou:
Katy Perry - Hey Hey Hey

Videoclip Katy Perry Hey Hey Hey

Katy Perry a fost multă vreme prinţesa pop-ului american şi acum se transformă într-o prinţesă reală în clipul piesei "Hey Hey Hey". Gata cu meciurile de baschet din precedentele clipuri, acum e momentul pentru răsfăţ.

Videoclip nou:
Calvin Harris - Feels ft. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean

Calvin Harris - Feels (Video 2) ft. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean

Calvin Harris a lansat încă un videoclip pentru piesa ”Feels”. Lansată inițial în iunie, melodia este readusă în atenția publicului printr-un nou clip, în care DJ-ul joacă rolul de basist într-un grup format din Pharrell Williams, Katy Perry și Big Sean.

Videoclip nou:
Katy Perry - Swish Swish ft. Nicky Minaj

Videoclip Katy Perry Nicki Minaj Swish Swish

Clipul piesei "Swish Swish" a lui Katy Perry a fost prefaţat de un hype gigantic şi de o serie de trailere care au prezentat vedetele ce apar în video. Azi îl putem vedea în sfârşit şi avem de-a face cu un veritabil scurt metraj de comedie.

Videoclip nou:
Calvin Harris - Feels ft. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean

Calvin Harris - Feels (Official Video) ft. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean

Calvin Harris ne propune pentru vara aceasta piesa "Feels", înregistrată în colaborare cu Pharrell Williams, Katy Perry şi Big Sean. Cu un vizibil potențial, single-ul se înscrie pe lista scurtă a hiturilor verii 2017.

Videoclip nou:
Katy Perry - Bon Appétit ft. Migos

Videoclip Katy Perry Migos Bon Appetit

Katy Perry a oferit o serie de indicii culinare înainte să lanseze single-ul "Bon Appetit", o colaborare cu Migos. Acele teasere se concretizează într-un nou videoclip, care combină un coşmar al unui participant la Master Chef cu bucătăria lui Hannibal.

Videoclip nou:
Katy Perry - Chained To The Rhythm ft. Skip Marley

Katy Perry - Chained To The Rhythm (Official) ft. Skip Marley

Katy Perry a lansat videoclipul noului single ”Chained To The Rhythm”. Piesa este înregistrată în colaborare cu nepotul lui Bob Marley, Skip.

Videoclip nou:
Katy Perry - Rise

Katy Perry - Rise (secvență videoclip)

Katy Perry a lansat un nou video pentru piesa ”Rise”. Acesta este cel de-al doilea clip al melodiei, după cel realizat de NBC Olympics ca parte a campaniei de promovare a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio.

Videoclip nou:
Katy Perry - Rise (NBC Olympics video)

Katy Perry - Rise (NBC Olympics video)

Katy Perry a lansat o nouă piesă, intitulată ”Rise”. Melodia a fost aleasă de NBC Olympics ca imn al ediției din 2016 a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio. Pentru promovarea piesei, a fost lansat și un videoclip ce ilustrează sportivi de top reprezentativi pentru ideea de performanță.

Videoclip nou:
Katy Perry - This Is How We Do

Katy Perry - This Is How We Do (videoclip)

Katy Perry a intrat oficial în atmosfera estivală prin noul videoclip "This Is How We Do". Regizat de Joel Kefali și produs de Jason Colon, Danny Lockwood și Danielle Hinde, clipul este o explozie de energie și culoare.

CLOSE
CLOSE