Urmărește-ne în Social Media

Katy Perry - Swish Swish ft. Nicky Minaj

Clipul piesei "Swish Swish" a lui Katy Perry a fost prefaţat de un hype gigantic şi de o serie de trailere care au prezentat vedetele ce apar în video. Azi îl putem vedea în sfârşit şi avem de-a face cu un veritabil scurt metraj de comedie.

Aproape că am pierdut şirul celebrităţilor ce apar în această creaţie comică. Totul începe ca un meci de baschet, în care Katy Perry e în echipa fetelor şi ciudaţilor, căpătând porecla de "Katy Kobe". Antrenorul echipei artistei e nimeni altul decât Terry Crews, cunoscut pentru apariţiile din reclamele Old Spice şi mai nou pentru jocurile Crackdown.

Într-un fel acest clip este o reeditare a acelui fim de animaţie cu Michael Jordan şi Bugs Bunny, faimosul "Space Jam". "Swish Swish" a primit deja un lyric video şi este unul dintre single-urile cele mai cunoscute de pe noul album al lui Katy, "Witness". Popularitatea melodiei derivă şi din faptul că a fost considerat în multiple rânduri un atac voalat la adresa lui Taylor Swift.

Şi nici nu am ajuns la contribuţia lui Nicki Minaj la această melodie! Printre beat-uri EDM şi şoapte ale lui Katy se strecoară artista hip-hop, cu o prezenţă SF la mijlocul meciului de baschet. Îmbrăcată într-un soi de "costum de plajă varianta Iron Man", Nicki îşi atacă haterii şi îşi prezintă realizările muzicale. Acesta e probabil cel mai complex video pop al anului curent, care cu siguranţă va primi premii şi menţiuni în perioada viitoare.

Dave Meyers şi echipa sa de producţie se află în spatele scurt metrajului, având deja bifat un premiu Grammy în carieră. Între timp "Swish Swish" a fost aleasă ca melodie principală în jocul "Just Dance 2018", care soseşte pe 24 octombrie şi are o scurtă apariţie în clip.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2