Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Katy Perry - Daisies

Katy Perry a lansat piesa "Daisies", despre care a vorbit cu câteva zile în urmă. Melodia beneficiază de un videoclip candid, în care artista ne arată noua ipostază din viața sa - aceea de mămică. Te invităm să îl urmărești.

"Daisies" este prima piesă lansată ce se găsește pe viitorul album al artistei, programat să fie lansat pe 15 august. Cu tente de electropop, acompaniate de o chitară acustică, melodia a fost produsă de The Monsters & Strangerz, cunoscuți pentru colaborările cu Halsey și Zedd. Mesajul piesei este unul optimist și motivațional, vorbind despre cât de importante sunt visurile și desăvârșirea lor, în ciuda părerilor celor din jur.

"Am scris acest cântec acum câteva luni ca un memento de a rămâne hotărât asupra drumului pe care l-ai ales, indiferent de ce cred alții. Recent, a dobândit un nou înțeles pentru mine, în contextul a ceea ce trăiește întreaga lume. Fiecare dintre noi e unic în cele peste șapte miliarde de oameni, și fiecare are de spus o poveste despre ce înseamnă să fii puternic și perseverent. Piesa <<Daisies>> este disponibilă acum. Sper că va fi melodia care vă va face să vă urmați visurile, în special pe cele pe care le-ați lăsat în urmă", a scris Katy Perry pe Instagram.

La începutul lunii martie, cântăreața a făcut un anunț important prin intermediul videoclipului, "Never Worn White". Artista a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil, totodată mărturisindu-i iubirea logodnicului ei, Orlando Bloom. Recent, Katy a mărturisit pe Twitter că va avea o fetiță.

Single-ul "Never Worn White" vine după piesele "Small Talk" și "Harleys in Hawaii". Ultimul album al lui Katy Perry, "Witness", a fost lansat în 2017. Acesta a inclus piesele "Chained To The Rhythm" feat. Skip Marley și "Swish Swish" feat. Nicki Minaj.

Citește mai multe despre Katy Perry
Videoclipuri cu Katy Perry
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE