Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Katy Perry - Never Worn White

Katy Perry face un anunț important prin intermediul noului ei videoclip, "Never Worn White". Artista dezvăluie că este însărcinată cu primul ei copil, în versuri mărturisindu-i iubirea logodnicului ei, Orlando Bloom.

Noul single al lui Katy Perry este o baladă emoționantă, în versurile căreia artista îi declară iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom. Katy este bucuroasă că își vor petrece întreaga viață împreună, cântând în unul dintre versuri: "See us in 60 years with a full family tree" (În traducere: "Ne veți vedea în 60 de ani cu un întreg arbore genealogic").

În videoclipul melodiei, Katy (35 de ani) radiază de fericire într-o rochie albă, surpriza venind în ultimele secunde ale clipului, în care o vedem pe artistă expunându-și burtica. Ulterior lansării clipului, Katy a confirmat și într-un live pe Instagram că așteaptă cu adevărat un copil și că în perioada următoare va dezvălui detalii și cu privire la viitorul ei album.

Single-ul "Never Worn White" vine după piesele "Small Talk" și "Harleys in Hawaii". Ultimul album al lui Katy Perry, "Witness", a fost lansat în 2017. Acesta a inclus piesele "Chained To The Rhythm" feat. Skip Marley și "Swish Swish" feat. Nicki Minaj.

Citește mai multe despre Katy Perry
Videoclipuri cu Katy Perry
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE