Urmărește-ne în Social Media

Katy Perry - Harleys In Hawaii

Katy Perry ne duce într-o excursie în Hawaii în cel mai nou videoclip al său, "Harleys In Hawaii". Noua piesă are un vibe R&B old school şi este completată cu imagini exotice din insulele atât de apreciate de turişti. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

"Harleys In Hawaii" începe cu o Katy Perry rebelă pe o motocicletă Harley Davidson. În spate se desfăşoară munţii vulcanici din Hawaii şi văile nesfârşite verzi. Piesa este una ritmată, de dans senzual şi zile leneşe pe plajă. Protagonista este o Katy Perry cu păr lung de o nouă nuanţă şi gata să danseze singură într-un bar părăsit. Urmează o înlănţuire de imagini clasice pe plajă, cu îndrăgostiţi care întâmpină valurile oceanului, flori în păr şi costume de baie.

Clasicele iconuri ale Hawaii-ului apar, de la cercul de hula la ukulele. Vedem coktailuri colorate, decoruri aprinse şi flori uriaşe puse în păr de artista americană. Aceasta nu se fereşte să se sărute cu bikerii din clip, care oferă un contrast masculin şi rebel delicateţii fetelor ce ţopăie în pijamale. Pop star-ul a filmat acest clip în Hawaii şi a avut la cârma regizorală studio-ul Manson din Barcelona.

Noua piesă a fost compusă alături de Charlie Puth, Johan Carlsson şi Jacob Kasher Hindlin. Acest single vine după release-urile "Never Really Over" şi "Small Talk", care ne prezintă o Katy Perry ce şi-a regăsit feminitatea şi senzualitatea, după o perioadă dificilă. Artista de 34 de ani a postat teasere pentru noul clip pe Instagram, indicând şi că melodia se referă la o escapadă a sa alături de iubitul Orlando Bloom în statul american insular.

Perry a tot lansat single-uri, dar nu a oferit vreun indiciu despre un album nou. Totuşi artista a dezvăluit pentru publicaţia Variety că preferă EP-urile şi single-urile în această perioadă. Într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres luna trecută, Katy a declarat că acum se află în studio, compunând piese şi lansându-le imediat, odată la câteva luni, fără a se mai stresa cu albume.

Ultimul LP al artistei a fost "Witness" lansat în 2017, al cincilea din cariera sa.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Katy Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO

Învestirea lui Joe Biden a fost sărbătorită cu un concert ce a cuprins un lineup impresionant, cu artiști reprezentativi pentru o varietate de genuri muzicale. Katy Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend și Foo Fighters s-au numărat printre artiștii invitați să cânte la evenimentul "Celebrating America", fiecare interpretând câte o piesă cu mesaj.

Publicat

pe

Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe Biden
Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe Biden │ FOTO: Captură YouTube

Pe 20 ianuarie, Joe Biden a fost învestit în funcția de președinte al Statelor Unite. La două luni și jumătate de la alegerile prezidențiale, acesta a devenit oficial cel de-al 46-lea șef de stat al SUA, inaugurarea mandatului său bucurându-se de prezența unor artiști cu greutate.

Înaintea învestirii lui Joe Biden, Lady Gaga a cântat imnul Statelor Unite și Jennifer Lopez a interpretat un medley a două piese cu încărcătură patriotică, iar seara a avut loc evenimentul Celebrating America, prezentat de actorul Tom Hanks și transmis live de cinci televiziuni, dar și online, pe YouTube PIC și pe alte canale de social media. Concertul s-a desfășurat fără public, pentru a păstra măsurile de siguranță în contextul pandemiei de COVID-19.

"Această inaugurare reprezintă o oportunitate unică de a evidenția forța și spiritul unei Americi unite. Am fost martorii acțiunilor a nenumărați eroi în acest ultim an, oameni din prima linie care s-au dedicat cauzelor umanitare, așa că le spunem povestea, împărtășim și altora această lumină și sărbătorim ce este mai bun și mai frumos în această țară prin acest program", a delcarat CEO-ul YouTube PIC, Tony Allen.

Din lineup-ul concertului Celebrating America au făcut parte Katy Perry, Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend, Demi Lovato și Foo Fighters, printre alții. Fiecare artist /trupă a folosit acest prilej pentru a transmite mesaje de bucurie, unitate și optimism. Puteți urmări cele mai importante momente mai jos.

Katy Perry - "Firework" (din cadrul concertului Celebrating America)

Bruce Springsteen - "Land of Hope and Dreams" (din cadrul concertului Celebrating America)

Jon Bon Jovi - "Here Comes the Sun" (din cadrul concertului Celebrating America)

Foo Fighters - "Times Like These" (din cadrul concertului Celebrating America)

John Legend - "Feeling Good" (din cadrul concertului Celebrating America)

Ant Clemons & Justin Timberlake - "Better Days" (din cadrul concertului Celebrating America)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4