Urmărește-ne în Social Media

Katy Perry - Electric

Katy Perry redevine copil în noul videoclip al piesei ”Electric”, de pe albumul "Pokémon 25". Cunoscuta franciză marchează aniversarea a 25 de ani de la crearea îndrăgitelor personaje japoneze prin lansarea unui LP, Katy Perry fiind unul dintre artiștii care au contribuit la realizarea acestui material.

"Electric" este o piesă pentru copilul din noi, întregul videoclip fiind o reîntoarcere la anii în care imaginația juca un rol important în dezvoltarea noastră. Fană declarată a fenomenului Pokemon, Katy Perry a acceptat imediat propunerea de a apărea pe un album cu muzică dedicată aniversării acestei francize, artista mărturisind că personajele din aceste desene și-au pus puternic amprenta asupra sa.

"Când am vizitat Cafeneaua Pokémon, în timpul turneului meu din Japonia, am devenit atât de nostalgică. M-a purtat înapoi în timp, în primii mei ani de liceu. Așa că atunci când am fost invitată să mă alătur acestui proiect, alături de Post Malone și J Balvin, am fost încântată. Temele melodiei - reziliența, aprinderea luminii interioare - mi-au ghidat viața, așa cum au făcut-o, în paralel, și povestea și personajele Pokémon. Pikachu este versiunea matură a lui Pichu, așa că în videoclip vedeți versiunea mai tânără a mea cu Pichu și pe mine, cea din prezent, cu Pikachu. Amândoi ne maturizăm, dar păstrăm o doză de jovialitate", a declarat Katy Perry.

"Electric" este prima piesă dezvăluită de pe LP-ul "Pokémon 25 - The Album". Materialul este programat să apară pe piață anul acesta.

 

Comentarii