Urmărește-ne în Social Media

Katy Perry - All You Need Is Love (Visualizer)

Katy Perry a lansat o înregistrare exclusivă a renumitei piese de la The Beatles, "All You Need is Love", cu rolul de a ajuta copiii nevoiași prin intermediul organizației nonprofit Baby2Baby. Te invităm să asculți cover-ul.

Pentru sezonul de sărbători de anul acesta, Gap și-a unit forțele cu Katy Perry pentru a sublinia importanța iubirii, bunătății și toleranței prin intermediul noii campanii, "ALL TOGETHER NOW". Noul remix al lui Katy, "All You Need Is Love", aduce la viață optimismul caracteristic companiei într-o manieră inovatoare. Gap va împărtăși sentimentul de iubire, donând cate 1$ pentru fiecare ascultare a piesei pe Spotify, până la $100,000 către Baby2Baby – o organizație nonprofit, susținută de Katy, care le oferă copiilor ce trăiesc în condiții precare toate necesitățile de bază pe care le merită.

"Sunt încântată să lucrez mereu cu branduri care fac eforturi pentru a face lumea mai bună și mai veselă. Să reinterpretez una dintre cele mai memorabile și emoționante piese din toate timpurile și să avem un mesaj special și important a fost un vis pentru mine. Și nu putea să fie un motiv mai bun decât să aducem oamenii împreună și să împărtășim bucurie pentru sărbători și să strângem bani pentru Baby2Baby, o organizație caritabilă care îmi este foarte dragă. Copiii sunt viitorul nostru. Trebuie să susținem copiii și să-i ajutăm să-și aprecieze valoarea și să aibă respect de sine", a declarat Katy Perry.

"ALL TOGETHER NOW" o evidențiază pe Katy Perry în toată splendoarea sa, drept un model cultural care își pune amprenta pe domeniul muzicii, al filantropiei și al mișcării de "empowerment", arătându-le fanilor săi importanța de a face parte din ceva mai mare decât ei.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Katy Perry a lansat piesa de dans "When I'm Gone" alături de DJ-ul Alesso

Katy Perry îşi începe rezidenţa în Las Vegas lansând un "banger", o piesă dansabilă numai bună pentru cluburi, "When I'm Gone". Artizanul său este producătorul suedez de EDM Alesso, iar melodia are un sound curat, ritmat, catchy şi aduce un pic cu un track de la început de ani 2000.

Publicat

pe

Coperta single Katy Perry Alesso When I'm Gone
Coperta single Katy Perry Alesso When I'm Gone │ FOTO: Katy Perry

"When I'm Gone" este prima melodie nouă a lui Katy Perry din ultimele luni. Artista ne oferise în luna octombrie din 2021 un cover după Beatles, "All You Need is Love". Odată cu lansarea acestui single EDM artista a început o nouă etapă în cariera sa: o rezidenţă în Las Vegas, care va include şi debutul acestei melodii live. Între 29 decembrie şi 19 martie 2022 creatoarea hiturilor "Firework" şi "Hot N Cold" va putea fi ascultată de către cei care vizitează Vegas-ul.

În plus, Katy a anunţat că ne va oferi un videoclip oficial pentru track-ul scos cu Alesso, cu premiera pe 10 ianuarie 2022. Va putea fi văzut pentru prima dată în SUA pe ESPN şi în UK pe BT Sport la pauza finalei de fotbal colegial din SUA. Artista americană a subliniat într-o declaraţie oficială că se bucură că ea şi Alesso sunt împreună primii artişti care lansează un videoclip la pauza unui mare eveniment sportiv difuzat pe ESPN. DJ-ul nordic i-a trimis scheletul piesei "When I'm Gone" în urmă cu mai bine de un an, dar stelele s-au aliniat pentru a finaliza acest track abia recent, când artiştii au ajuns în Los Angeles.

Perry a lansat albumul cu numărul 6 din carieră, "Smile" în 2020. În 2021 ne-a oferit piesa "Electric", asociată fenomenului Pokemon şi sărbătorind 25 de ani de existenţă a lui Pikachu and co. Cine ajunge în Las Vegas până în martie va avea ocazia să o asculte pe Katy cântând un setlist generos de 19 piese. În el se află hituri precum "E.T", "Chained to the Rhythm", "Dark Horse" şi "It's Not the End of the World", dar şi "Waking Up In Vegas".

Rezidenţa va include şi spectacole speciale de Anul Nou.

Alesso este un DJ suedez în vârstă de 30 de ani, activ din 2010. A colaborat cu David Guetta, Ryan Tedder, Liam Payne, Hurts, Tove Lo, Calvin Harris şi Swedish House Mafia.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5