Urmărește-ne în Social Media

Alesso, Katy Perry - When I'm Gone

Alesso și Katy Perry încununează recenta lor colaborare - "When I'm Gone" - cu un videoclip dinamic, cu tente SF. Materialul este disponibil în articol, așa că te invităm să îl urmărești.

"When I'm Gone" este o piesă plină de energie, perfectă pentru nopțile electrizante din cluburi. Este compusă de Katy Perry, Alessandro Lindblad, Alida Garpestad, Peck Rami Yacoub, Nathan Cunningham, Marc Sibley și Alma Goodman. De producția melodiei s-a ocupat Alesso. Influențată puternic de stilul EDM, piesa "When I'm Gone" marchează, de asemenea, o nouă etapă în cariera lui Katy Perry: o rezidenţă în Las Vegas, cu show-uri ce vor avea loc până pe 19 martie 2022.

"When I'm Gone" beneficiază de un videoclip regizat de Hannah Lux Davis. Materialul video înglobează ținute colorate, decoruri rupte parcă din filmele SF și coregrafii antrenante.

Katy Perry a dat startul celui de-al șaselea album din carieră în mai 2020, cu "Daisies". Piesa a venit după lansarea baladei "Never Worn White", o melodie în versurile căreia artista îi declara iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom și dezvăluia că așteaptă primul lor copil. Albumul "Smile" vine după discul "Witness",  lansat în 2017. 

Alesso este unul dintre cei mai importanți producători de muzică electronică. Artistul a lansat numeroase hit-uri ca "If I Lose Myself", "Under Control", "Calling (Lose My Mind)", "Let Me Go" împreună cu Hailee Steinfeld și Florida Georgia Line, "Is That Me", "Midnight" împreună cu Liam Payne și "THE END" în colaborare cu Charlotte Lawrence. Alesso a concertat la o mulțime de festivaluri internaționale precum Tomorrowland, Ultra Music Festival sau Electric Daisy Carnival.

Comentarii