Urmărește-ne în Social Media

Alesso, Katy Perry - When I'm Gone

Alesso și Katy Perry încununează recenta lor colaborare - "When I'm Gone" - cu un videoclip dinamic, cu tente SF. Materialul este disponibil în articol, așa că te invităm să îl urmărești.

"When I'm Gone" este o piesă plină de energie, perfectă pentru nopțile electrizante din cluburi. Este compusă de Katy Perry, Alessandro Lindblad, Alida Garpestad, Peck Rami Yacoub, Nathan Cunningham, Marc Sibley și Alma Goodman. De producția melodiei s-a ocupat Alesso. Influențată puternic de stilul EDM, piesa "When I'm Gone" marchează, de asemenea, o nouă etapă în cariera lui Katy Perry: o rezidenţă în Las Vegas, cu show-uri ce vor avea loc până pe 19 martie 2022.

"When I'm Gone" beneficiază de un videoclip regizat de Hannah Lux Davis. Materialul video înglobează ținute colorate, decoruri rupte parcă din filmele SF și coregrafii antrenante.

Katy Perry a dat startul celui de-al șaselea album din carieră în mai 2020, cu "Daisies". Piesa a venit după lansarea baladei "Never Worn White", o melodie în versurile căreia artista îi declara iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom și dezvăluia că așteaptă primul lor copil. Albumul "Smile" vine după discul "Witness",  lansat în 2017. 

Alesso este unul dintre cei mai importanți producători de muzică electronică. Artistul a lansat numeroase hit-uri ca "If I Lose Myself", "Under Control", "Calling (Lose My Mind)", "Let Me Go" împreună cu Hailee Steinfeld și Florida Georgia Line, "Is That Me", "Midnight" împreună cu Liam Payne și "THE END" în colaborare cu Charlotte Lawrence. Alesso a concertat la o mulțime de festivaluri internaționale precum Tomorrowland, Ultra Music Festival sau Electric Daisy Carnival.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Katy Perry a lansat piesa de dans "When I'm Gone" alături de DJ-ul Alesso

Katy Perry îşi începe rezidenţa în Las Vegas lansând un "banger", o piesă dansabilă numai bună pentru cluburi, "When I'm Gone". Artizanul său este producătorul suedez de EDM Alesso, iar melodia are un sound curat, ritmat, catchy şi aduce un pic cu un track de la început de ani 2000.

Publicat

pe

Coperta single Katy Perry Alesso When I'm Gone
Coperta single Katy Perry Alesso When I'm Gone │ FOTO: Katy Perry

"When I'm Gone" este prima melodie nouă a lui Katy Perry din ultimele luni. Artista ne oferise în luna octombrie din 2021 un cover după Beatles, "All You Need is Love". Odată cu lansarea acestui single EDM artista a început o nouă etapă în cariera sa: o rezidenţă în Las Vegas, care va include şi debutul acestei melodii live. Între 29 decembrie şi 19 martie 2022 creatoarea hiturilor "Firework" şi "Hot N Cold" va putea fi ascultată de către cei care vizitează Vegas-ul.

În plus, Katy a anunţat că ne va oferi un videoclip oficial pentru track-ul scos cu Alesso, cu premiera pe 10 ianuarie 2022. Va putea fi văzut pentru prima dată în SUA pe ESPN şi în UK pe BT Sport la pauza finalei de fotbal colegial din SUA. Artista americană a subliniat într-o declaraţie oficială că se bucură că ea şi Alesso sunt împreună primii artişti care lansează un videoclip la pauza unui mare eveniment sportiv difuzat pe ESPN. DJ-ul nordic i-a trimis scheletul piesei "When I'm Gone" în urmă cu mai bine de un an, dar stelele s-au aliniat pentru a finaliza acest track abia recent, când artiştii au ajuns în Los Angeles.

Perry a lansat albumul cu numărul 6 din carieră, "Smile" în 2020. În 2021 ne-a oferit piesa "Electric", asociată fenomenului Pokemon şi sărbătorind 25 de ani de existenţă a lui Pikachu and co. Cine ajunge în Las Vegas până în martie va avea ocazia să o asculte pe Katy cântând un setlist generos de 19 piese. În el se află hituri precum "E.T", "Chained to the Rhythm", "Dark Horse" şi "It's Not the End of the World", dar şi "Waking Up In Vegas".

Rezidenţa va include şi spectacole speciale de Anul Nou.

Alesso este un DJ suedez în vârstă de 30 de ani, activ din 2010. A colaborat cu David Guetta, Ryan Tedder, Liam Payne, Hurts, Tove Lo, Calvin Harris şi Swedish House Mafia.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6