Urmărește-ne în Social Media

Katy Perry - Champagne Problems (The Smile Video Series)

Katy Perry a lansat "Champagne Problems", ce se găsește pe cel mai recent album de studio, "Smile". Piesa beneficiază de un vizual senzual și luxos, pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Pe 28 august, Katy Perry a lansat "Smile", cel de-al șaselea album de studio, iar piesele care îl compun sunt însoțite de vizualuri cu care artista își răsfață fanii. Starul pop în vârstă de 35 de ani a lansat zilnic clipuri, ca parte a seriei "Smile Video Series" de pe YouTube. Până în prezent, Katy Perry a împărtășit imagini pentru piesele "Never Really Over", "Harleys in Hawaii", "Cry About It Later", "Tucked" și "Champagne Problems".

Videoclipul în discuție este pentru piesa "Champagne Problems". Cu un ritm dance, plin de optimism, melodia vorbește despre depășirea unor situații mai puțin plăcute dintr-o relație. "Acum sărbătorim / Sunt atât de fericită că am ajuns până aici / Știm amândoi că partea grea a trecut / Trage-mă mai aproape, toarnă-mi ceva de băut" cântă muziciana în noua piesă. Cât despre noul clip, acesta o prezintă pe Katy Perry în ipostaza de regină disco, îmbrăcată cu o rochie strălucitoare și purtând un accesoriu statement, ce amintește de Cleopatra.

Katy Perry a dat startul celui de-al șaselea album în mai, cu "Daisies". Piesa a venit după lansarea baladei "Never Worn White", lansată la începutul acestui an, o melodie în versurile căreia artista îi declară iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom și dezvăluie că așteaptă primul lor copil. Albumul "Smile" vine după discul "Witness",  lansat în 2017. 

În urmă cu câteva zile, cântăreața a devenit pentru prima oară mămică. Artista și logodnicul său sunt fericiții părinți ai unei fetițe - Daisy Dove.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Katy Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO

Învestirea lui Joe Biden a fost sărbătorită cu un concert ce a cuprins un lineup impresionant, cu artiști reprezentativi pentru o varietate de genuri muzicale. Katy Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend și Foo Fighters s-au numărat printre artiștii invitați să cânte la evenimentul "Celebrating America", fiecare interpretând câte o piesă cu mesaj.

Publicat

pe

Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe Biden
Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe Biden │ FOTO: Captură YouTube

Pe 20 ianuarie, Joe Biden a fost învestit în funcția de președinte al Statelor Unite. La două luni și jumătate de la alegerile prezidențiale, acesta a devenit oficial cel de-al 46-lea șef de stat al SUA, inaugurarea mandatului său bucurându-se de prezența unor artiști cu greutate.

Înaintea învestirii lui Joe Biden, Lady Gaga a cântat imnul Statelor Unite și Jennifer Lopez a interpretat un medley a două piese cu încărcătură patriotică, iar seara a avut loc evenimentul Celebrating America, prezentat de actorul Tom Hanks și transmis live de cinci televiziuni, dar și online, pe YouTube PIC și pe alte canale de social media. Concertul s-a desfășurat fără public, pentru a păstra măsurile de siguranță în contextul pandemiei de COVID-19.

"Această inaugurare reprezintă o oportunitate unică de a evidenția forța și spiritul unei Americi unite. Am fost martorii acțiunilor a nenumărați eroi în acest ultim an, oameni din prima linie care s-au dedicat cauzelor umanitare, așa că le spunem povestea, împărtășim și altora această lumină și sărbătorim ce este mai bun și mai frumos în această țară prin acest program", a delcarat CEO-ul YouTube PIC, Tony Allen.

Din lineup-ul concertului Celebrating America au făcut parte Katy Perry, Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend, Demi Lovato și Foo Fighters, printre alții. Fiecare artist /trupă a folosit acest prilej pentru a transmite mesaje de bucurie, unitate și optimism. Puteți urmări cele mai importante momente mai jos.

Katy Perry - "Firework" (din cadrul concertului Celebrating America)

Bruce Springsteen - "Land of Hope and Dreams" (din cadrul concertului Celebrating America)

Jon Bon Jovi - "Here Comes the Sun" (din cadrul concertului Celebrating America)

Foo Fighters - "Times Like These" (din cadrul concertului Celebrating America)

John Legend - "Feeling Good" (din cadrul concertului Celebrating America)

Ant Clemons & Justin Timberlake - "Better Days" (din cadrul concertului Celebrating America)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4