Urmărește-ne în Social Media

Zedd, Katy Perry - 365

Nu putea trece Ziua Îndrăgostiților fără ca Zedd și Katy Perry să aducă în discuție și iubirea obsesivă. Noul single al celor doi se numește ”365” și vine împreună cu un videoclip SF, în care Katy Perry este un robot îndrăgostit până peste cap de partenerul ei.

“Katy și cu mine ne cunoaștem de ceva timp și în vreme ce eram în turneu împreună vara treecută în Australia, am început să scriem muzică împreună. După ce s-a terminat turneul și ne-am aliniat și mai bine la aceleași idei muzicale, am continuat să lucrăm împreună și atunci a început să se contureze “365”. Pe măsură ce ne apropiam de finalizarea piesei, înțelegeam că am reaușit să facem ceva special. Îmi place foarte mult cum sună Katy pe această piesă. Sunt foarte entuziasmat să le împărtășesc fanilor melodia”, a declarat Zedd pentru Variety.

“Am fost foarte fericită să-l am alături de mine pe Zedd în turneul ”Witness” de anul trecut. În timpul liber pe care l-am avut am început să discutăm despre muzică, iar asta a condus la realizarea acestei piese speciale. Sunt bucuroasă că am colaborat cu un om atât de talentat și modest”, a adăugat Katy Perry.

365” este primul single pe anul 2019 pentru ambii artiști. Katy Perry a fost prinsă cu promovarea albumului ”Witness”, lansat în 2017, iar Zedd a lucrat anterior cu Shawn Mendes pentru remixul piesei ”Lost In Japan” și cu Maren Morris și Grey pentru hitul “The Middle”, nominalizat la trei premii Grammy.

Comentarii