Urmărește-ne în Social Media

Katy Perry - Not the End of the World

Într-o glumă ce datează de aproximativ 10 ani, actriţa Zooey Deschanel e confundată cu Katy Perry din nou şi este... răpită de extratereştri. Acesta este subiectul noului videoclip al artistei, "Not The end of the World", iar piesa una dansabilă şi ritmată, completată de un vizual plin de umor, pe care îl vedeţi în articol.

Lucrurile s-au schimbat mult în cei 10 ani de când Katy Perry nu mai este o "regină a alienilor" ca în videoclipul "E.T.". De această dată creaturile spaţiale sunt o parodie de "omuleţi albaştri" şi vin să o răpească pe Katy cu puţin timp înainte să fie distrus Pământul, pentru a o salva. De fapt o răpesc pe actriţa Zooey Deschanel din greşeală, amintind de perioada când cele două erau confundate şi pue pe toate listele de "10 celebrităţi care arată exact la fel".

Atunci când se îmbracă fistichiu şi începe să cânte la microfon pe nava spaţială până şi eu am avut câteva secunde când am crezut că Zooey e Katy. Spre final de clip apare şi o metaforă, salvarea Pământului fiind momentul în care Internetul este scos din priză. Katy Perry mai seamănă puţin şi cu Emily Blunt, care probabil nu era disponibilă pentru un cameo care ar fi crescut confuzia şi mai mult. Pe Zooey Deschanel am ajuns să o asociem inevitabil cu filmele indie ca "500 Days of Summer", dar şi cu Crăciunul prin comedia clasică "Elf" cu Will Ferrell.

Nici Zooey nu e străină de muzică, cântând în trupa indie She & Him. Videoclipul cel nou a fost filmat cu luni în urmă, dar lansat abia acum. Fusese filmat în perioada în care Katy era în "concediu maternal", aşa cum a declarat în social media odată cu lansarea acestui clip. Dacă Bieber a putut să îi ia locul lui Drake într-un video oficial, de ce nu ar face-o şi Zooey pentru Perry? "Not The End of the World" este un single bombastic şi optimist, extras de pe albumul "Smile" lansat de Katy Perry în august.

Piesa apare şi pe un EP lansat la mijloc de decembrie 2020, "Cosmic Energy". El include numai melodii cu tematică spaţială, de la "E.T." la "Wide Awake" şi a sosit la fix pentru conjuncţia Jupiter-Saturn, care aliniază cele mai mari planete din Sistemul Solar pe cerul Pământului. Ultimul an a fost unul al schimbărilor pentru Katy Perry: a născut primul său copil, o fiică numită Daisy Dove. Este logodită cu Orlando Bloom şi ne-a ţinut la curent cu sarcina şi evoluţia relaţiei lor în social media.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Katy Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO

Învestirea lui Joe Biden a fost sărbătorită cu un concert ce a cuprins un lineup impresionant, cu artiști reprezentativi pentru o varietate de genuri muzicale. Katy Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend și Foo Fighters s-au numărat printre artiștii invitați să cânte la evenimentul "Celebrating America", fiecare interpretând câte o piesă cu mesaj.

Publicat

pe

Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe Biden
Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe Biden │ FOTO: Captură YouTube

Pe 20 ianuarie, Joe Biden a fost învestit în funcția de președinte al Statelor Unite. La două luni și jumătate de la alegerile prezidențiale, acesta a devenit oficial cel de-al 46-lea șef de stat al SUA, inaugurarea mandatului său bucurându-se de prezența unor artiști cu greutate.

Înaintea învestirii lui Joe Biden, Lady Gaga a cântat imnul Statelor Unite și Jennifer Lopez a interpretat un medley a două piese cu încărcătură patriotică, iar seara a avut loc evenimentul Celebrating America, prezentat de actorul Tom Hanks și transmis live de cinci televiziuni, dar și online, pe YouTube PIC și pe alte canale de social media. Concertul s-a desfășurat fără public, pentru a păstra măsurile de siguranță în contextul pandemiei de COVID-19.

"Această inaugurare reprezintă o oportunitate unică de a evidenția forța și spiritul unei Americi unite. Am fost martorii acțiunilor a nenumărați eroi în acest ultim an, oameni din prima linie care s-au dedicat cauzelor umanitare, așa că le spunem povestea, împărtășim și altora această lumină și sărbătorim ce este mai bun și mai frumos în această țară prin acest program", a delcarat CEO-ul YouTube PIC, Tony Allen.

Din lineup-ul concertului Celebrating America au făcut parte Katy Perry, Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend, Demi Lovato și Foo Fighters, printre alții. Fiecare artist /trupă a folosit acest prilej pentru a transmite mesaje de bucurie, unitate și optimism. Puteți urmări cele mai importante momente mai jos.

Katy Perry - "Firework" (din cadrul concertului Celebrating America)

Bruce Springsteen - "Land of Hope and Dreams" (din cadrul concertului Celebrating America)

Jon Bon Jovi - "Here Comes the Sun" (din cadrul concertului Celebrating America)

Foo Fighters - "Times Like These" (din cadrul concertului Celebrating America)

John Legend - "Feeling Good" (din cadrul concertului Celebrating America)

Ant Clemons & Justin Timberlake - "Better Days" (din cadrul concertului Celebrating America)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4