Urmărește-ne în Social Media

Katy Perry - Smile

Katy Perry a lansat videoclipul oficial al celui mai recent single, "Smile". Vizualul este unul colorat și vesel, ce îți va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze. Te invităm să-l urmărești în articol.

Cu un ritm antrenant, care te face să dansezi, "Smile" vorbește despre importanța perseverenței, venită în urma depășirii unor clipe dificle. Toate necazurile, respingerile și lecțiile pe care le învățăm din experiențele care par, la prima vedere, neplăcute, pot avea un rezultat pozitiv.

După lansarea oficială a piesei în variantă audio, Katy Perry le-a oferit fanilor un "performance video", lansat în iulie. Acum a venit timpul pentru un videoclip oficial. Materialul este regizat de Matthew Cullen, alături de care Perry a mai colaborat pentru "Dark Horse", "California Gurls" și "Chained to the Rhythm".

Videoclipul o surprinde pe cântăreață în ținute colorate, ce îi scot în evidență burtica de gravidă. Perry dă peste un joc video, protagonista fiind "Sad Clown", varianta animată a artistei.

"Smile" este piesa care dă titlul viitorului album al cântăreței. Materialul ar fi trebuit să ajungă la public pe 14 august, însă, din cauza unor probleme de producție, lansarea a fost amânată pentru 28 august. Katy Perry a dat startul celui de-al șaselea album în mai, cu "Daisies". Piesa a venit după lansarea baladei "Never Worn White", lansată la începutul acestui an, o melodie în versurile căreia artista îi declară iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom și dezvăluie că așteaptă primul lor copil. Albumul "Smile" vine după discul "Witness",  lansat în 2017. 

Comentarii