Urmărește-ne în Social Media

Katy Perry - Cozy Little Christmas

Katy Perry a intrat deja în spiritul Crăciunului, odată cu lansarea piesei "Cozy Little Christmas". Melodia primeşte un videoclip, atât de înţesat de simboluri de Crăciun încât dacă aceasta ar fi zahăr, ai avea diabet la final de clip. Îl puteţi viziona în articol.

Katy Perry apare în "Cozy Little Christmas" ca doamna Moş Crăciun, doar că îl scoate pe Moşu' la o vacanţă exotică, ultima relaxare înainte de a duce cadourile. Katy apare din nou în ipostaze sexy, masată de copite de ren, sau făcând baie într-un pahar de cocktail. Spre final se lasă cu piramide de shoturi de lichior de ou şi dansuri cu toate personajele fantastice ale Crăciunului. Coafura cu brad de Crăciun va face cu siguranţă senzaţie între Internaute.

Nu lipsesc reni, oameni de zăpadă şi un televizor cu rol de şemineu. Katy dozează perfect senzualitatea şi latura sa copilăroasă în această creaţie de iarnă. Pare genul de piesă pe care o vom auzi cu toţii în mall, la sesiunile frenetice de cumpărături de Crăciun. Videoclipul a fot regizat de către duo-ul WATTS. De fapt "Cozy Little Christmas" nu este o piesă nouă, Katy scoţând-o de la naftalină doar şi dându-i un material vizual. Track-ul a debutat în exclusivitate prin Amazon în 2018.

Acum ajunge însă pe toate platformele digitale de streaming. Piesa a fost compusă şi produsă alături de Greg Wells. Acum Katy Perry încheie un an plin de succes. A colaborat cu Zedd pe piesa "365", dar şi cu Daddy Yankee şi Snow pe remixul lui "Con Calma". Nu uităm nici de cele 3 piese solo ale sale din acest an, "Small Talk", "Never Really Over" şi "Harleys In Hawaii". Nu totul a mers perfect, pentru că judecătorii au decis că piesa "Dark Horse" a artistei este plagiată. Artista de 35 de ani a lansat ultimul album de studio în 2017, "Witness", care a primit recenzii mixte.

În 2019 am avut şi episodul împăcării lui Katy cu Taylor Swift şi urmează acum pregătiri pentru nunta cu Orlando Bloom. Surse din showbiz-ul american ar fi aflat că nunta va avea loc până la final de an.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Katy Perry, Lionel Richie, Andrea Bocelli cântă la încoronarea Regelui Charles

Ceremonia de încoronare a Regelui Charles se va bucura de un recital muzical impresionant, cu Andrea Bocelli, Katy Perry și Lionel Richie capete de afiș. Evenimentul va avea loc pe 7 mai la Castelul Windsor. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Lionel Richie / Katy Perry / Andrea Bocelli
Lionel Richie / Katy Perry / Andrea Bocelli │ FOTO: capturi YouTube

BBC a anunțat lista de interpreți care vor urca pe scena concertului de învestire, la o zi după ce Regele Charles și Regina Camilla vor fi încoronați la Westminster Abbey. Lionel Richie, Katy Perry și Andrea Bocelli sunt headlinerii, programul muzical fiind completat de grupul Take That, Sir Bryn Terfel, Freya Ridings și Alexis Ffrench.

Katy Perry și Lionel Richie sunt amândoi jurați la emisiunea "American Idol" și îl cunosc pe regele Charles de mulți ani. Cântăreața de 38 de ani a fost numită ambasador al British Asian Trust, o organizație de caritate co-fondată de Prințul Charles pentru a combate sărăcia și pentru a transforma viețile oamenilor din Asia de Sud.

Richie, pe de altă parte, a fost numit Primul Ambasador Global și Primul Președinte al Grupului Global Ambassador pentru The Prince's Trust în 2019. Charles a înființat organizația de caritate în 1976 pentru a oferi tinerilor defavorizați resursele de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim.

Concertul va celebra un nou capitol din istoria națiunii, cu teme despre iubire, respect și optimism, sărbătorind cele patru națiuni, comunitățile lor și Commonwealth", este menționat într-un comunicat BBC.

BBC Studios Productions organizează concertul, care va fi transmis în direct din incinta Castelului Windsor. Evenimentul muzical va cuprinde și un duet memorabil susținut de legendarul Andrea Bocelli și Bryn Terfel, un bas-bariton câștigător al premiului Grammy, și onorat în 2017 cu titlul de cavaler pentru serviciile în muzică.

Take That, grupul format din Gary Barlow, Howard Donald și Mark Owen, va concerta în primul lor spectacol live din 2019, iar Freya Ridings va interpreta un duet cu Alexis Ffrench (compozitor, producător și pianist). Un pasionat susținător al educației muzicale, Ffrench este guvernator și administrator al Academiei Regale de Muzică și primul director artistic al Consiliului Asociat al Școlilor Regale de Muzică.

Concertul de încoronare se va desfășura în fața unui public de 20.000 de oameni. Evenimentul va fi transmis pe BBC One, BBC iPlayer, BBC Radio 2 și BBC Sounds.

Citește în continuare