Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Katy Perry - Smile

Katy Perry ne oferă motive să zâmbim odată cu lansarea unui nou videoclip haios, în stilul ce o caracterizează. ”Smile” este noul single al artistei, ce-i denumește și viitorul album.

Costumată în clovn și radiind de fericire, Katy Perry ne spune în noul videoclip "Smile" că este recunoscătoare pentru tot ceea ce are în viața ei. Artista mărturisește că a învățat multe lecții de-a lungul anilor, reușind să depășească momentele de incertitudine și să-și recapete zâmbetul de altă dată.

Cel de-al 6-lea material de studio al lui Katy Perry este intitulat și el "Smile", artista declarând că prin intermediul noilor piese prezintă publicului "călătoria ei către lumină, conturată cu povești despre perseverență, speranță și iubire". Pe acest nou album se regăsesc și single-urile precedente "Never Really Over", "Harleys in Hawaii" și "Daisies".

Albumul "Smile" a fost înregistrat în perioada 2018 - 2020 și va fi lansat pe 14 august. Pentru noile piese, artista a colaborat cu o serie de compozitori și artiști reputați precum Charlie Puth, Brittany "Starrah" Hazzard și Josh Abraham, care a lucrat și cu Pink, 30 Seconds To Mars și Linkin Park, printre alții.

Aflată în perioada de promovare a acestui nou disc, Katy Perry a acordat de curând un interviu pentru un post de radio britanic în cadrul căruia a vorbit și despre candidatura lui Kanye West la prezidențiale. Artista a mărturisit că îl apreciază mult pe artist, dezvăluind ce părere are despre acest pas către politică.

 

Citește mai multe despre Katy Perry
Videoclipuri cu Katy Perry
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE