Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Katy Perry - Hey Hey Hey

Katy Perry a fost multă vreme prinţesa pop-ului american şi acum se transformă într-o prinţesă reală în clipul piesei "Hey Hey Hey". Gata cu meciurile de baschet din precedentele clipuri, acum e momentul pentru răsfăţ.

Nu este o prinţesă dintr-un palat de aur, ci într-un turn de fildeş. Katy prezintă mai degrabă dezvantajele faimei şi regalităţii, decât atuurile sale. O vedem încorsetată în rochii incomode, mâncând confetti şi purtând o centură de castitate. După ce a fost o prinţesă clasică, artista devine o Ioana D'Arc modernă, mânuind o sabie şi combinând armura cu o rochie multicoloră.

Jumătate Maria Antoaneta şi jumătate Ioana D'Arc, Katy lasă deoparte senzualitatea, în favoarea unei chimii bizare cu "regele" supraponderal. "Hey Hey Hey" este al patrulea single extras de pe albumul "Witness", care a debutat cu 6 luni în urmă. De pe acelaşi LP au primit clipuri piesele "Swish Swish", "Bon Apetit" şi "Chained to the Rhythm".

Noul clip este regizat de către Isaac Rentz şi include în mod inexplicabil şi un smartphone în mâna reginei, pentru a ne scoate din epoca medievală. Sosirea single-ului a fost puţin controversată, Katy Perry dând check in la Place de la Revolution din Paris, acolo unde Maria Antoaneta a fost decapitată. Şi pentru că i-a respins avansurile regelui sau, Katy sfârşeşte la fel în acest videoclip.

Printre inspiraţiile citate pentru noul material vizual se numără creaţiile Sofiei Coppola, precum pelicula "Marie Antoinette" din 2006. Katy se află într-un turneu global pentru a promova albumul "Witness", cu o oprire în Paris în mai 2018 şi în Viena în iunie 2018. Turneul a început pe 19 septembrie 2017 în Montreal, Canada şi se va încheia pe 21 august 2018 în Noua Zeelandă.

Citește mai multe despre Katy Perry
Videoclipuri cu Katy Perry
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE